Funktion i Balans

Undersökning, rehabilitering, behandling. Utförd av Naprapat...

Read more

Book

PT / Rehab / Behandling

Naprapati (rekommenderad)

En kort intervju angående din situation och en klinisk undersökning med kontroll av kapacitet och, tolerans och målbild. Baserat på den data jag samlat in formar en handlingsplan för just ditt besvär. Tekniker jag använder är rörelseinterventioner, triggerpunktsbehandling, ledbehandling och individualiserade träningsupplägg. Till detta kommer skriftliga instruktioner och övningsvideos. (utfört av naprapatstudent)

Book

Individualiserat träningsupplägg (rekommederad)

1. Planering: Vi diskuterar tillgänglighet, mål, krav och kapacitet. Målsättningen är fri för dig att välja, till exempel ökad styrka, muskeltillväxt, ökad funktion, snabbhet, teknik, viktnedgång. Jag gör en snabb screening efter målbild. (Rörelseförmåga, teknik m.m.) 2. Provträning i syfte att ytterligare undersöka träningsvana, intressen och kapacitet. Jag utformar ett träningsprogram baserat på den data jag samlat in. Skriftiliga instruktioner, onlinedokumentering och övningsvideos medföljer.

Book

Individualiserat träningsupplägg (uppföljningssession)

*Vidare träningstillfällen efter mål och träningsprogram -Fortsatt coachning inne på gym efter behov och möjlighet. -Fri tillgång till mig för eventuella frågor under denna period, via email.

Book

Massageterapi

Med 5 år i branschen, utbildad Massageterpeut samt cert. massör på Naprapathögskolan kan jag med säkerhet säga att jag erbjuder följande tjänster med högsta kvalitet. Jag är lyhörd inför individuella anspassningar. -Idrottsmassage -Triggerpunktsbehandling -Behandling för spänningshuvudvärk -Kontorsstelhet

Book

Standardiserat träningsupplägg

Minimal planering men är inte individanpassat eller tidseffektiviserat i längden. -Personlig träning utan planering. -Skriftiliga instruktioner, onlinedokumentering och övningsvideos medföljer.

Book