Expo Studio

Expo Studio Expo Studio inriktar sig på att fotografera nyfö...

Read more

Book

Bildvisning

Bildvisning

Efter cirka två veckor kommer Era bilder vara klara för att visas för Er. Vi har redan vid vårt första möte även bokat tid för Er personliga och roliga stund hos oss för en bildvisning. Detta är en stund för njutning, vår bildvisning ser Ni under ett vackert och speciellt bildspel, som kommer att äga rum i vår studio på Expo Studio i storformat på projektor duk. Genom en personlig guidning kommer vi kunna försäkra Er om att Ni får det längtat efter. Vi kommer kunna jämföra bilderna bredvid varandra, se dem i färg och svartvitt, se om de passar ihop. Vi erbjuder självklart vackra ramar till alla våra produkter. I studion finns det massor av möjligheter att få känna, jämföra och fundera på olika val som passar Er och Ert hem bäst. Vi erbjuder ett väldigt brett sortiment och allt som tillverkas för Er kommer från professionella fotolabb. Med ett brett urval kan Ni lugnt välja Er favorit.

Book

Fotografering

Barn fotografering

Barn fotografering 45 min. I vår studio eller utomhus.

Book

Bröllop - Donsö

Bröllopsporträtt fotografering med porträtt bilder under fem timmar. Detta paket är för Er som vill ha med förberedelserna med nerver och kanske tårar, ögonblicksbilder, porträttbilder. Vigsel såklart, gratulationer av Era nära och kära och mingel. Det ingår planeringsmöte, samt alla bilder i en app och ett bildpel. Samt alla bilder redigerade på ett usb-minne. Samt 2 st 20 x 30 cm Fineart print och en fotobok 20 x 20 cm med 10 uppslag i linne.

Book

Bröllop - Marstrand

Bröllops porträttfotografering med porträttbilder under åtta timmar. Detta paket är för Er som vill ha med större delen av dagen dokumenterad. Det blir tid för både förberedelser med nerver och tårar, ögonblicksbilder, portträttbilder, vigsel och gratulationer. Men även mingel fram till middagen. Det ingår planeringsmöte, samt alla bilder i en app och ett bildpel. Samt alla bilder redigerade på ett usb-minne. Samt 2 st 20 x 30 cm Fineart print och en fotobok 20 x 20 cm med 15 uppslag i linne.

Book

Bröllops fotografering - Vinga

Vinga Bröllopsportträttfotografering med portträttbilder under tre timmar antinge före eller efter vigsel. Vi planerar vad som fungerar bäst just för Er. Det ingår planeringsmöte, samt alla bilder i en app och ett bildpel. Samt alla bilder redigerade på ett usb-minne. Samt 1 st 20 x 30 cm Fineart print och en fotobok 20 x 20 cm med 10 uppslag i linne.

Book

Bröllopsfotografering - Smögen

Bröllops porträttfotografering med porträttbilder under 10 timmar. Detta paket är för Er som vill ha hela dagen dokumenterad. Det blir tid för både förberedelser med nerver och tårar, ögonblicksbilder, porträttbilder, vigsel och gratulationer och även stora delar av middagen, kanske ända fram till dansen. Det ingår planeringsmöte, samt alla bilder i en app och ett bildpel. Samt alla bilder redigerade på ett usb-minne i en box. Samt 2 st 20 x 30 cm Fineart print samt 1 st 30 x 45 cm Fineart print och en fotobok 20 x 20 cm med 15 uppslag i linne.

Book

Bröllopsfotografering Wrångö

Wrångö Bröllopsporträtt fotografering under två timmar antingen före eller efter vigsel. Vi planerar vad som fungerar bäst just för Er. Det ingår planeringsmöte, samt alla bilder i en app och ett bildpel. En bildvisning i studion där Ni gör Era investeringar som passar just Era önskemål

Book

Familijefotografering - Guld

Guldpaketet 90-120 min fotografering i vår studion eller utomhus

Book

Familje fotografering - Järn

Järnpaketet 45 min fotografering i vår studion eller utomhus

Book

Familjefotografering - Brons

Bronspaketet 60 min fotografering i vår studion eller utomhus

Book

Familjefotografering - Silver

Silverpaketet 90 min fotografering i vår studion eller utomhus

Book

Gravid fotografering

Expo Studio erbjuder professionell gravid fotografering i Varberg. Vi skapar minnen som berör idag och i framtiden. Genom vackra bilder av Er fantastiska kropp. Bevara Expo Studio och förevigar vi Er allra första tid tillsammans som gravid. Vi arbetar alltid i ett harmoniskt och lugnt tempo. Vilket skapar förutsättningar för fantastiska, vackra och fina bilder.

Book

Nyföddfotografering

Vi startar efter vårt första samtal och bokning med en konsultation hos Er eller i vår studio där vi diskuterar allt från vilka produkter Du önskar av vårt utbud för att förgylla Ert just med Ert underverk. Vi går igenom allt från textilval, klädval, rekvisita till vilken färgnyans. Vi diskuterar även vart Ni vill pryda Ert hem med de konstverk vi skapar.

Book

Par fotografering

45 min fotografering i vår studion eller utomhus

Book

Produktfotografering

Produkter som Ni önskar få bli fotograferade görs i en professionell miljö. Vi på Expo Studio är utbildade stylister och många års erfarenheter av skyltning samt dekor Detta gör att det är en självklarhet för Er att boka oss. Vi bygger upp miljöer kring Era produkter samtalar med våra samarbetspartners för att skapa den korrekta stilen som framhäver och marknadsför just Era produkter.

Book

Studentfotografering

Denna fotografering sker på Expo Studio i Tvååker, Halland. Utomhus eller inne i studion - Du väljer 45 minuters fotografering! Bildpaket finns att beställa samt tackkort till Er student!

Book

Konsultation

Konsultation

Här erbjuder vi konsultation inför en fotografering hos oss - sker per telefon eller besök i vår studio. Vi ringer upp Er, på Er bokade tid.

Book