Esthetic Clinic

Företagets nyckelord är bästa kvalitet, personlig kundservic...

Read more

Book

Acne Behandling

ZO OBAGI Blemish & Oil Control Treatment

ZO Blemish & Oil Control Treatment är perfekt för dig som upplever att du blir blank i huden under dagen eller som har tilltäppta porer och orenheter. En väldigt effektiv djuprengöring där ackumuleringen av döda hudceller exfolieras bort och en specialmask absorberar och bekämpar talg och orenheter. Behandlingen ökar cellförnyelsen, förbättrar de elastiska fibrerna och hudtonen och verkar mjukgörande på huden. SÅ GÅR BEHANDLINGEN TILL: Behandlingen inleds med att huden på ansikte och hals rengörs och exfolieras för att stimulera cellförnyelsen. Därefter avfettas huden för att förbättra penetrationen av ZO Stimulation Peel och övriga behandlande produkter. Därpå appliceras peelingen som får verka en kort stund. Peelingen avlägsnas med hjälp av en neutralisering som återställer hudens pH värde. Därefter läggs en effektivt djupverkande svavelmask för fet och oren hud. Masken innehåller bland annat Kaolin och bentionte som absorberar överflödig talg och avlägsnar orenheter. Masken har även en astrigerande verkan samtidigt som den dämpar irritation och rodnad. Behandlingen avslutas med eftervårdsprodukter.

Book

Ansiktsbehandlingar

Biolight Therapy

Beauty Biolight Terapi SPL Hur fungerar det? Bio-Ljusterapi är samspel mellan ljus som levereras via lysdioder (LED) och får till stånd bio-stimulering av cellreceptorer. Behandlingen passar alla hudtyper och har inga biverkningar. BioLight terapi ökar cellförnyelse och läkning av huden. Genom stimulering kan naturligt åldrande och skador orsakade av solen, miljögifter och andra yttre faktorer kraftigt förbättras på ett säkert och smärtfritt sätt. Olika studier runt om i världen tyder på att BioLight terapi stimulerar blod- och lymfcirkulationen, minskar inflammation, och förbättrar cellulär metabolism och proteinsyntes (kollagen). LED är bra för behandling av: Acne Anti-aging, hud rejuvenation Förbättrar lymffunktionen och circulationen Minskar fina linjer, rynkor, hudbristningar Förbättrar hudens disitet Reparerar traumatiserad hud ex after laserbehandling mm Förbättrar hårets återväxt Sår och ärr läkning Ökar hudabsorption av kosmetika För långvarig resultat rekommenderas 8-10 behandlingar 2-3 ggr i vecka.

Book

Djuprengöring, Deep Skin

NBE Deep Skin Smärtfri och Efektiv behandling med omedelbart synligt resultat! Inledningsfasen börjar med micropeeling. Gamla hudceller avlägsnas och förbereder huden för efterföljande del som är Infusorn med den punktbehandlas huden, denna lilla applikator skapas små microkanaler i huden som i kombination med anpassat serum / koncentrat ger djupgående effekt på huden. Behandlingen avslutas med en lugnande ansiktsmask. Behandlingsområden Rynkor Rosacea Couperoser Porreducering Strie

Book

Glow and Shine, 3 i 1 behandling

3 i 1 Behandling ger maximal upfräshning och vitaminboost. Ingår: Stimulation peel, Hot & cool med skinbooster och LEDmask Stimulation peel, En effektiv peel från världsledande ZO Skin Health som stimulerar processen för cellförnyelse, dämpar mörka fläckar, stimulerar kollagensyntesen och stärker dem elastiska fibrerna. Passar alla hudtyper och hudtillstånd. Särskilt bra för trött och livlös i huden. Hot and Cool En effektiv behandling med värme och kyla som gör att huden upptar upp till 70% mer av dom aktiva ingredienserna. Skinboster återfuktar huden inifrån. Vitamin och hyaluronsyra-baserad hudförstärkare som motverkar åldrande medan den upprätthåller hudens lyster och densitet. Den förbättrar hudens elasticitet, struktur och spänst inifrån. LED-mask "Fantomenmasken" och Hydramask LED ljus stimulerar frisättningen av energi (ATP) i cellerna. Stimulerar bildandet av nya blodkärl. Vidgar blodkärl vilket ökar tillgång på syre och näring (energi, syre och näring är A & O för all konstruktiv aktivitet) samt Ökar dränaget av svullnad. Ökar produktionen av elastin, kollagen. Ökar bildandet av DNA och RNA.

Book

OXYGENLIFT inkl AHA- Peeling

"INTRACEUTICALS" Oxygenlift inkl Kemisk Peeling Madonnas favoritbehandling där ren syre slussas ner i huden och ger en omdelbart strålande hud. Oxygenlift är en icke-kirurgisk behandling som passar alla som vill få en omedelbar föryngring av ansiktet. En kombination av A-C-E vitamin, hyaluronsyra och andra verksamma ämnen slussas direkt in i huden med hjälp av rent syre under högt tryck.

Book

Anti-Age

Hudföryngring / Skin Rejuvenation, IPL /SHR Laser

IPL/SHR laser är en av de mest erkända anti-aging behandlingarna. Detta är en skonsam behandling som inte skadar ytan på huden vilket bidrar till minimal återhämtningstid och kort behandlingstid (ca 30 minuter). Genom ålder och sol förlorar huden sitt kollagen och huden kan bli slapp och rynklig. IPL/SHR behandling återställer hudens elasticitet och tar dessutom bort ytliga blodkärl och pigmentfläckar. IPL/SHR skadar inte ytan av huden. Det intensiva ljuset levereras till de djupare delarna av huden (dermis) och lämnar den ytliga delen (överhuden) orörd. Behandling av ansiktet och/eller halsen/dekolletaget och händer Aknebehandling, Rynkreduktion, Pigmentskador, Hudföryngring, Kollagenförnyelse För att uppnå fullgod resultat rekommenderas 4-6 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum. Studier visar på att resultatet efter 4-6 behandlingar finns kvar upp till 5 år.

Book

LPG för Ansikte

LPG liftmassage är den enda tekniken av sitt slag i världen med dokumenterade studier och vetenskapliga bevis. Liftmassage behandlar och reparerar din hud på djupet. Redan första behandlingen ger synligt resultat som spänst och lyster -Reducerar linjer och rynkor, samt förebygger nya, ökar kollagen- & elastinproduktion. -Stramar upp huden, minskar dubbelhaka & stramar upp halsen -Slätar ut och stramar upp dekolletage -Motverkar påsig, trött och glåmig hy -Reparerar, återställer och bygger upp hudens kondition på djupet, ger en fastare hud med ungdomlig lyster.

Book

Fransar & Bryn

Brynfärgning

Brynfärgning enligt dina önskemål

Book

Frans- & Bryn färgning inkl plockning av bryn

Frans- & Bryn färgning inkl plockning av bryn

Book

IPL Laser

Pigmentfläckar, behandling med IPL / SHR Laser

IPL /SHR är en ljusbehandling som används för att ta bort pigmentfläckar av olika slag. Det kan vara många små pigmentfläckar som man ofta ser vid solskadad hud, s.k. solar hyperpigmentering eller enstaka små ljusbruna fläckar. Dessa typer av pigmentfläckar är vanliga i ansiktet, dekolletaget och på händerna. Behandlingen passar också för att behandla pigmentfläckar på halsen. Pigmentfläckar och ojämn pigmentering i ansiktet och på händerna t.ex. efter mycket solning tas effektivt bort med ljusbehandling. Man får inga sårskorpor eller andra besvär av ljusbehandlingen, däremot kan man få en lätt hudrodnad och värmekänsla första dygnet. 1-3 behandlingar brukar behövas beroende på hur mycket pigmentfläckar man har. Efter ljusbehandlingen ser man hur pigmentfläckarna blir mörkare och inom ett par dagar stiger pigmentet mot hudytan som små svarta korn som stöts av. Inom två veckor har pigmentfläckarna försvunnit eller bleknat betydligt. Lämpliga för ljusbehandling är ojämnt pigmenterad solskadad hud med pigmentfläckar, ålderspigmentfläckar på händer, uttalade fräknar, platta bruna solfläckar i ansiktet, pigmentfläckar, samt pigmentfläckar efter acne.

Book

Ytliga Blodkärl / Kärlbristningar med IPL

LASERBEHANDLING AV YTLIGA BLODKÄRL OCH KÄRLBRISTNINGAR En skonsam behandling som inte skadar ytan på huden vilket bidrar till minimal återhämtningstid och kort behandlingstid. IPL/SHR är effektiv för behandling av ytliga blodkärl, och hudbristningar, pigmentering och för hudföryngring. Det kan behövas det 3-5 behandlingar för fullgod resultat

Book

Kemisk Peeling

Glycopeel/Kemisk peeling

Kemisk peeling har använts under många år och är mycket effektiv i föryngring och restaurering av ungdomlig hud. Denna metod används bl.a. för att minska mycket fina linjer och rynkor i ansiktet. Ingår ansiktsmask Oftast krävs det tre till sex behandlingar med ett par veckors mellanrum för att uppnå ett fullgod resultat.

Book

LPG

LPG Bindvävsmassage

LPG® är en unik och patenterad teknologi som formar kroppen och skapar välbefinnande från topp till tå. Resultat syns redan efter sex behandlingar. Antalet behandlingar som behövs för bästa resultat varierar beroende på kroppstyp, fysik, ålder, motion samt kostvanor. Behandlingen passar både män och kvinnor. Behandlingen: Reducerar överflödigt fett på problemområden Reducerar celluliter Formar och lyfter rumpan - framhäver kroppens konturer Återställer hudens elasticitet Slimmar figuren Ökar fettförbränningen Gör huden mjukare och slätare Förbättrar lymfdränaget

Book

LPG Kropp & Ansikte

Bindvävsmassage och ansiktsmassage som stimulerar collagen och elastinproduktionen.

Book

Microneedling

EPN - Microneedling

NYHET INOM MICRONEEDLING! EPN Microneedling med Elektroporering Tekniken är ny och innebär att man kombinerar microneedling och elektroporering för att effektivt avge serum som effektivare går in i huden och dess celler. Med andra ord en mycket effektivare microneedling. Detta ger ett betydligt bättre resultat än den gamla generation microneedling. Hur fungerar Elektroporering? Elektroporering går ut på att serum hamnar i ett elektriskt fält vilket öppnar upp tillfälliga håligheter i cellens membran, genom vilka serum kan passera in i cellen i samband med microneedling. En helt unik kombination som ger betydligt bättre resultat. Ingår: Behandling av Ansiktet Rengöring, Peedling, vitamincoactail, ansiktsmask och eftervårtsprodukter. Ansikte 2 495:-

Book

Microneedling

Microneedling kan användas för att behandla: - Rynkreducering (Collagen Stimulering) - Solskadad Hud (Pigment- och kärlnormalisering) - Skin Tightening (Vävnadsuppstramning/Fasthet) - Ärrbehandling (Acne, m.m.) - Bristningar/Strier (Graviditets- och tillväxtbristningar) Skinbooster och DermaPen är optimal kombination. Skinboster återfuktar huden inifrån. Vitamin och hyaluronsyra-baserad hudförstärkare som motverkar åldrande medan den upprätthåller hudens lyster och densitet. Den förbättrar hudens elasticitet, struktur och spänst inifrån. LED ljus, aktiverar collagen och elastin, är antiinflammatorisk, läkande, föryngrande, mm Hur fungerar det? Det är en automatisk vibrerande funktion med 12 sterila engångsnålar som skapar upp till 1300 microkanaler i huden per sekund. Detta säkerställer effektivt upptag av behandlingspreparat och en kollagenstimulerande effekt djupt nere i huden. Behandling med DermaPen Vid behandling med DermaPen används bedövningskräm. Vanligtvis krävs 3-6 behandlingar för att nå ett optimalt resultat med 4 – 6 veckors mellanrum. Varaktiga resultat sker efter 3 till 6 behandlingar. Din huds kondition kommer att fortsätta att förbättras under de närmaste 6-12 månaderna efter en kur.

Book

Slimming Treatments

COOLtech Fettfrysning

CoolTech fryser bort ditt fett permanen! Coolsculpting går ut på att förstöra fettdepån genom att frysa ner fettet till -8ºC under 60-70 min. CoolTech är utrustad med två av varandra oberoende applikatorer för professionell fettfrysning som gör det möjligt att behandla två områden samtidigt. Dessutom är applikatorerna utformade på ett mer anatomiskt sätt, vilket reducerar den onaturliga övergång mellan behandlat och obehandlat område som andra konkurrerande system kan orsaka. En till två moduler appliceras över området och med hjälp av vakumsug dras överskottsfettet in modulerna o fryses snabbt ner till måltemperaturen -8ºC. varpå innehållet i fettcellerna (lipider, fettsyror) kristalliseras o fettcellerna dör (går i apoptos= oåterkallelig självdöd). Behandlingen känns i princip inte alls. Omedelbart efter kan en måttlig –intensiv men mycket kortvarig värme/smärta upplevas då cirkulationen och blodet återgår till behandlade området. Exempel på behandlingsområden är rygg, mage, kärlekshandtag, ridbyxlår, bh-valkar, gäddhäng, vader, lår mm. Resultaten börjar synas efter 2-3 veckor men processen fortsätter upp till tre månader efter behandlingen.

Book

Spraytan

Spraytan

Vani-T:s professionella spraytanning är älskad och efterfrågas av A-listan kändisar, redaktörer skönhet och TV över hela världen för det är känt bara off-the-beach glow. Den mest tänkbara trovärdiga, felfria, långvariga solbränna uppnås (bevisat att blekna 80% bättre än andra ledande märken). - Ingen orange ton (grönt pigment) - Långvarig och bleknar jämnt - Autentisk kakao-brun färg - Ingen avslöjande lukt - Intensivt återfuktande FÖRBEREDELSE SPRAYTAN/SOLDUSH Innan spraytanning se till att du duschar och skrubbar kroppen. Använd inte en oljebaserad skrubb. Dessa typer av skrubb lämnar en rest som blockerar tanningprocessen. Se till att din kropp är fri från smink, fuktighetskräm, parfym och deodorant för att undvika fula fläckar. För bästa resultat, planera vaxning samt rakning av kroppshår minst en dag innan spraytanning. Använd helst mörka och så löst sittande kläder om möjligt. Om du bär ljusa kläder, kan det färga av sig på insidan av dina kläder. Detta går att tvätta ur de flesta material. Färgen är vattenlöslig och tvättas bort i 30 grader.

Book

Spraytan för 2

Gäller två personer och helkropp. Vani-T:s professionella spraytanning är älskad och efterfrågas av A-listan kändisar, redaktörer skönhet och TV över hela världen för det är känt bara off-the-beach glow. Den mest tänkbara trovärdiga, felfria, långvariga solbränna uppnås (bevisat att blekna 80% bättre än andra ledande märken). - Ingen orange ton (grönt pigment) - Långvarig och bleknar jämnt - Autentisk kakao-brun färg - Ingen avslöjande lukt - Intensivt återfuktande FÖRBEREDELSE SPRAYTAN/SOLDUSH Innan spraytanning se till att du duschar och skrubbar kroppen. Använd inte en oljebaserad skrubb. Dessa typer av skrubb lämnar en rest som blockerar tanningprocessen. Se till att din kropp är fri från smink, fuktighetskräm, parfym och deodorant för att undvika fula fläckar. För bästa resultat, planera vaxning samt rakning av kroppshår minst en dag innan spraytanning. Använd helst mörka och så löst sittande kläder om möjligt. Om du bär ljusa kläder, kan det färga av sig på insidan av dina kläder. Detta går att tvätta ur de flesta material. Färgen är vattenlöslig och tvättas bort i 30 grader.

Book

Tandblekning

Tandblekning

Skonsam och effektiv tandblekning. ? Aktivering med plasmaljus ? Ljusbehandlingen 3 x 10 min ? Ytterligare 20 min kan läggas till mot extra avgift (500 kr) Genomsnittsresultat: 4-6 nyanser Nanoseal emaljförsegling mot extra kostnad (500 kr) Detta för att: - Du skall kunna äta och dricka direkt efter blekningen - Skydd mot missfärgningar upp till 6 månader.

Book