Energy & Wellness by Catharina

Mitt mål: Du ska må riktigt bra i kropp och själ efter besö...

Read more

Book

Massage

Massage 60min

I massagen kombinerar jag olika massagetekniker som lite hårdare tryck, avslappnande massage och på triggerpunkter. Jag använder mig av neutral olja.

Book

Massage rygg axlar och nacke 45min

Är du trött i ryggen efter arbete med ej optimal arbetsställning, ensidigt arbete eller fysiskt arbete mm och behöver hjälp med spända, ömma och hårda muskler så är denna massagebehandling just för dig.

Book

Massage 30min (vid regelbunden behandling)

Massage löser upp spänningar och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Massagen mjukar upp spända muskler och får din blodgenomströmning att öka vilket också ökar din prestationsförmåga. Du får en djupare och lugnare andning vilket motverkar spänningar vid smärttillstånd. Massage har också en lugnande effekt på nervsystemet.

Book

Rygg- och ansiktsmassage 60min

Denna behandling innehåller en skön ryggmassage som avslutas med en härligt avstressande och lugnande ansiktsmassage.

Book

Blivande mamma massage (gravid massage) 45min

Massagen passar alla efter vecka 13 enligt försiktighetsprincipen. Rådfråga din läkare/barnmorska före massagen. Massagen inriktas på att ge lindring i de specifika besvärsområdena som just du upplever i din graviditet samt ge dig en skön och avsllappnande behandling. Under graviditeten förändras kroppen vilket påverkar musklerna. Många upplever att de blir spända i ländryggen, axlarna åker ofta framåt då bysten blir tyngre och muskulaturen mellan skulderbladen blir spänd. Påfrestningar i musklerna kan leda till smärtor vilka en massage kan lösa upp. Hos mig utförs behandlingen på en specialdesignad gravidbädd så att du enkelt kan ligga på mage och få en avslappnande skön massage. Jag tar hand om dig och tar till mig dina önskemål på bästa sätt.

Book

Avslappnande massage 90min

Avslappnande massage är en mjuk helkroppsmassage inkl.ansiktsmassage (frivilligt) och skalp (frivilligt) med eterisk aromaolja för både huden och för doftsinnet. De eteriska oljorna har flera positiva egenskaper och du väljer olja själv beroende på vad du behöver just nu. Eteriska oljor framställs från växter, både blommor, skal, blad, nötter, barr, rötter används och man får ut den eteriska oljan via destillering eller ibland pressning. - Mjukar upp muskler och vävnader - Ökar blodcirkulationen - Stärker immunförsvaret - Ökar koncentrationen - Motverkar stress - Förbättrar hud och hår - Bättre sömn - Ökar kroppens allmänna välbefinnande och oxytocinet Är du allergisk eller inte vill ha aromaolja kan du välja den neutrala oljan.

Book

Reiki healing

Reiki energi & massage i kombination 90min

Friskvård Reiki & massage är en härlig kombination där du berörs på flera nivåer - fysiskt, emotionellt och mentalt. Behandlingen är mycket avkopplande, djupverkande och harmonisk för kropp och själ och ger en djupare helande känsla av att vila i sig själv, där du får ro i kropp, tanke och själen. Massagen ges med en underbar healing olja. Detta är en intuitiv behandling, helt efter vad jag känner in att du behöver just nu. Behandlingen börjar med en lätt avslappnande helkroppsmassage och därefter ReikiHealing och avslutas med en kortare pratstund på 5-10min om ev. saker som kommit upp under behandlingen som jag skrivit ner under behandlingen. För ett varaktigare resultat rekommenderar jag att komma 3 tillfällen inom kortare tid. Jag har utövat Reikihealing sedan 1998

Book

Reiki energi 60min

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel stressrehabilitering, smärta, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet. Reiki är att investera i din hälsa -både fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt. Insomningsproblem, hjärna på högvarv, ischias, muskelvärk, mentala och fysiska spänningar; listan med områden där Reiki är till hjälp kan göras lång. Ofta har vår kropp och vårt psyke lösningen på våra problem, men har tappat ”tillgången” till den. Reiki tillför inte klienten något nytt, utan hjälper personen att läka sig själv. Många fysiska åkommor har psykisk eller emotionell orsak; värk och spänningar orsakas ofta av stress, sorg, oro och undanträngda känslor. Reiki arbetar samtidigt på det fysiska och det emotionella planet, och löser upp spänningarna och frigör det som en gång orsakat dem. Känslorna kan då komma upp till ytan så att man kan bearbeta dem. För ett varaktigare resultat rekommenderar jag att komma 3 tillfällen inom kortare tid. Åldersgräns 12år Företag kan köpa tjänster till sina anställda i förebyggande syfte för hälsa och välbefinnande. Det innebär också att du som individ kan använda dina friskvårspengar till reikibehandling. Reiki energin går att påvisa vetenskapligt med mätbara effekter då beröringen ger stressreducering, lindrar smärta, och aktiverar ett välbefinnandehormon, oxytocin. Reiki är godkänt av WHO och flertalet studier har gjorts. Jag har utövat Reikihealing sedan 1998 Ansluten till Förenade Reikiförbundet

Book

Reiki energi 90min

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel stressrehabilitering, smärta, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet. Reiki är att investera i din hälsa -både fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt. Insomningsproblem, hjärna på högvarv, ischias, muskelvärk, mentala och fysiska spänningar; listan med områden där Reiki är till hjälp kan göras lång. Ofta har vår kropp och vårt psyke lösningen på våra problem, men har tappat ”tillgången” till den. Reiki tillför inte klienten något nytt, utan hjälper personen att läka sig själv. Många fysiska åkommor har psykisk eller emotionell orsak; värk och spänningar orsakas ofta av stress, sorg, oro och undanträngda känslor. Reiki arbetar samtidigt på det fysiska och det emotionella planet, och löser upp spänningarna och frigör det som en gång orsakat dem. Känslorna kan då komma upp till ytan så att man kan bearbeta dem. För ett varaktigare resultat rekommenderar jag att komma 3 tillfällen inom kortare tid. Första gången 90min, därefter kan du ta 60-90 min. på dom två sista. Åldersgräns 12år och i målsmans sällskap. Företag kan köpa tjänster till sina anställda i förebyggande syfte för hälsa och välbefinnande. Det innebär också att du som individ kan använda dina friskvårspengar till reikibehandling. Reiki energin går att påvisa vetenskapligt med mätbara effekter då beröringen ger stressreducering, lindrar smärta, och aktiverar ett välbefinnandehormon, oxytocin. Reiki är godkänt av WHO och flertalet studier har gjorts. Jag har utövat Reikihealing sedan 1998. Ansluten till Förenade Reikiförbundet

Book

Reiki energi på distans

Reikihealing på distans. Distanshealing är praktiskt om du inte har möjlighet att komma till mig rent fysiskt. Healing på distans har samma effekter som om du är hos mig på salongen och görs alltid efter överenskommelse. För bästa resultat rekommenderar jag dig att boka 3 tillfällen inom 3 veckor. Förskottsbetalning krävs senast 24 tim FÖRE behandling via swish (notera namn, datum och tid vid betalningen med swish) och avbokning senast 24tim. före behandling, därefter full debitering. Jag har utövat Reikihealing sedan 1998 Jag är ansluten till Förenade Reikiförbundet

Book

Hälsoresurs massage

Hälsoresurs massage 50min

Bokas av dig som har ett Klippkort via Hälsoresurs AB Företagsmassage som lämpar sig för dig som har spänningar i nacke, rygg och axlar.

Book

Hälsoresurs massage 40min

Bokas av dig som har ett Klippkort via Hälsoresurs AB Företagsmassage som lämpar sig för dig som har spänningar i nacke, rygg och axlar.

Book

Hälsoresurs massage 25min

Bokas av dig som har ett Klippkort via Hälsoresurs AB Företagsmassage som lämpar sig för dig som har spänningar i nacke, rygg och axlar.

Book

Köp Presentkort alt. klippkort

Presentkort och klippkort

Ge bort en fin present på behandling/behandlingar! Köp ditt presentkortet direkt hos mig. Du får kvitto via din mejl på hela summan som du kan lämna in till företaget och dra av som friskvård vid massage och Reiki behandling. Boka på denna bokning om du vill komma förbi och köpa detta. Jag kan även skicka ditt presentkortet med posten, porto ingår och du swishar beloppet. Är du på behandling hos mig och vill köpa detta samtidigt, meddela mig detta i noteringar i din behandlings bokning istället så förbereder jag detta så ingen behandlingstid går åt. Jag tar Ej kontanter, endast Swish Kortet gäller 1år från inköpsdatum.

Book

Köp Svenska Spikmattan

Akupressurmatta/spikmatta

Köp av Svenska Spikmattan, mejla mig gärna om du vill ha hjälp att välja. Spikmattan -en akupressur matta som tar på djupet lindrar smärta, ger avslappning, bättre sömn, sänker blodtrycket och mycket mer! En underbar investering för livet! Boka denna shoppa-bokning om du vill köpa en Spikmatta och skriv i noteringsfältet VILKEN matta du vill köpa (se nedan) då jag inte har lagret på plats. Alla olika akupressurmattor : CLASSIC 2st 64x40cm Hård för dig som vill ha eller behöver en kraftig akupressureffekt. MEDIUM 2st 64x40cm Mellanhård för dig som vill ha en lite mindre kraftfull akupressureffekt än vad Classic-mattan ger. FLEX 2st 64x40cm Mjuk för dig som vill ha en mildare akupressureffekt eller för ren avslappning och bättre sömn. COMBI 2st 64x40cm En hård och en mjuk del för dig som vill kunna variera akupressureffekten. DISC mjuk el. hård 27×27 cm – Praktisk för hemmet, på jobbet och resan. – Perfekt för soffan, sängen och stolen. – Lindrar smärta, ökar blodcirkulationen och avslappning. Behandling av rygg, stuss och lår. Används sittande eller liggande. AXLAR Smal för axelbredd upp till 45cm Large för axelbredd över 45cm Axelspikmattan lindrar spända och stela axlar och skuldror. FÖTTER 30x40 cm Olika positioner – för höga fotvalv – för lägre fotvalv – för hälar och trampdynor – med eller utan strumpor Fotspikmattan lindrar kalla eller värkande fötter. Ökar blodcirkulationen. Fotspikmattan kan lindra plantar fasciit/hälsporre. BAND Large mjuk el. hård Mått L 30 cm x B 12 x H 1,8 Perfekt för ländrygg och lår. Lindrar smärta, ökar blodcirkulationen, ger avslappning. BAND Small mjuk el.hård Mått L 18 cm x B 8 cm x H 1,8 Perfekt för vader och armar. Ökar blodcirkulationen och lindrar smärta, t.ex. vid tennisarmbåge. Köp ett Kit med CLASSIC+DISC till förmånligt pris. Betala med Swish Tar Ej kontanter

Book