EmpowerMind Coaching

Hej! Jag är Åsa Rönnblad, din diplomerade professionella coa...

Read more

Book

Coaching

Coaching (konsultation)

Vi träffas en kostnadsfri konsultationsfika ca 20 min (på plats, via telefon eller online) så att vi har en möjlighet att lära känna varandra innan du bestämmer dig för om du vill ses flera gånger. OBS: Om du önskar ses online skickas en Teams-länk till den mailadress du uppgett i samband med bokningen.

Boka min session här

Coaching (single)

"Single session" - Om du vill ha enstaka coachingsessioner för att fokusera på specifika utmaningar eller mål kan du köpa ett samtal i taget. Detta alternativ passar dig som vill ha flexibilitet och inte vill binda dig till ett längre program. OBS: Om du önskar ses online skickas en Teams-länk till den mailadress du uppgett i samband med bokningen.

Boka min session här

Coaching paket 1

Coaching paket 1: "Specific Goal" - Om du vill ha kontinuitet och fördjupa ditt arbete tillsammans med mig kan du välja mitt paket med 3 samtal. Detta alternativ ger dig möjlighet att arbeta mer intensivt och få uppföljning och kontinuerlig support för att nå dina mål. OBS: Om du önskar ses online skickas en Teams-länk till den mailadress du uppgett i samband med bokningen.

Boka min session här

Coaching paket 2

Coaching paket 2 (du sparar 55kr): "Wholistic Success" - För dig som vill arbeta mer grundligt och utforska djupare aspekter av din personliga utveckling erbjuder jag ett paket med 5 samtal. Detta alternativ ger oss möjlighet att gå på djupet och skapa en stark grund för din fortsatta tillväxt. OBS: Om du önskar ses online skickas en Teams-länk till den mailadress du uppgett i samband med bokningen.

Boka min session här

Coaching paket 3

Coaching paket 3 (du sparar 350kr): "Be Your Own Star" - För den mest omfattande och långsiktiga coachningen rekommenderar jag mitt paket med 10 samtal. Detta alternativ ger oss möjlighet att verkligen fördjupa oss i dina utmaningar och mål, samt skapa en hållbar förändring.

Boka min session här