Grow for Life - Emma Munter

Book

Coaching

Coaching och känsloterapi

​Här får du tillgång till kraftfulla verktyg när det gäller att hantera känslor och tankar och uppnå det som du vill med ditt liv. Ofta har vi saker som vi vill bli av med såsom svartsjuka eller känslor av oro. Du kanske inte vet hur du ska göra med vissa saker i livet. Eller så vill vi helt enkelt få en bättre självkänsla och mer glädje i livet!

Book

Coaching och känsloterapi

För dig som haft samtal förut och som är mer van att jobba med dina känslor och med mig.

Book

Coaching och känsloterapi- distans

Book

Coaching och känsloterapi- distans

För dig som haft samtal med mig förut och är mer van att jobba med både mig och dina känslor.

Book

Inledande samtal

Du kanske inte vet vad du vill boka eller vad som fungerar bäst för dig. Här kör vi ett inledande samtal där vi ser över vad som är bäst för dig och du får tryggt ta del av allt som kan erbjudas och hur det kan fungera.

Book

Livsstilsrådgivning (inkl kosten)

Vill du leva ett mer hälsosamt liv? Här ser vi över dina dagliga val, din kost och rutiner och skapar en kraftfull handlingsplan så att du kan bli en bättre version av dig själv. 

Book

Stresshantering och mental träning

Vill du leva ett lugnt och närvarande liv och inte fastna i stress eller tankar? Här får du lära dig helt nya sätt att hantera din vardag, din hjärna och din omgivning för att skapa en starkare och lugnare version av dig själv.  

Book

Hypnos

Hypnos - distans

Hypnos är ett fantastiskt sätt att bli av med t.ex. olika beroenden, beteenden eller andra saker som påverkar dig så du bromsas i ditt liv. Vill du mera kunna leva ditt liv fullt ut är hypnos ett väldigt effektivt sätt att uppleva en större trygghet i dig själv och då få ett friare liv. Dessutom går det exempelvis att förändra dessa: - Rökning/snusning - Ångest/rädsla - Fobier - Sockerberoende - Trauman - Problem med vikt etc

Book

Hypnos - en session

Hypnos är ett fantastiskt sätt att bli av med t.ex. olika beroenden, beteenden eller andra saker som påverkar dig så du bromsas i ditt liv. Vill du mera kunna leva ditt liv fullt ut är hypnos ett väldigt effektivt sätt att uppleva en större trygghet i dig själv och då få ett friare liv. Dessutom går det exempelvis att förändra dessa: - Rökning/snusning - Ångest/rädsla - Fobier - Sockerberoende - Problem med vikt etc

Book