Du Vinner

Välkommen till Du Vinner! Jag heter Karolina Kaplan och arbe...

Read more

Book

Tjänster

Coaching - Expand

Bli fri från det som hindrar dig att nå dina mål! Drömmer du om förändring men fastnar på vägen? Det kan bero på att ditt undermedvetna lägger krokben för dig. Vi går alla runt med övertygelser om oss själva, vilka vi är och vad vi kan och inte kan göra. Dessa övertygelser lägger sig gärna i vägen när vi försöker förändra mönster i våra liv, ta steg framåt mot våra drömmar och mål. Vi tappar tron på oss själva, blir uppgivna, känner oss dumma, dåliga, pinsamma. Känslor som saktar ner och förhindrar steg mot målet. Expand är en snabb och effektiv metod som löser upp mentala och känslomässiga präglingar och triggers som hindrar dig att våga ta steg framåt i din utveckling. Vi hörs på telefon och samtalet tar ca 30 minuter. Förbered dig innan med att formulera vad du vill ha hjälp med. Exempel på vad andra har fått hjälp med: - Obekväm att sälja och ta betalt i eget företag. - Obekäm att ta plats i arbetsgruppen. - konflikter. - Dåligt självförtroende. - Talängslan, obehag att tala inför folk. -Svårt att säga nej. Förskottsbetalning via swish till 0739 316 532 (Karolina Kaplan) Klarna eller kort. Önskar du betala med Klarna eller Kort anger du det under noteringar i din bokning så mailar jag en säker betallänk via iZettle. Kvitto skickas via mail.

Book

Holistisk energibehandling

Vad behöver DU för att komma i balans och må bra? Boka en unik behandling av och för hela dig! Utifrån vad DU behöver! En härlig mix av t.ex. Reiki healing, kosmisk healing, aktivering av kristallkropp och ljuskropp, medial vägledning, andlig coaching och chakrabalansering. Utifrån dina behov tar jag fram en personlig behandling.

Book

Kortläggning änglakort tre frågor

Änglarna svarar på dina frågor genom korten! Du kan fråga om kärlek, arbete, framtid, livssyfte och mycket mer! Tänk på att ställa utförliga frågor för att få utförliga svar. Jag använder min intuition för att tolka och förmedla budskapen. Priset gäller för tre frågor. Boka valfri tid och skicka sedan ett mail med dina frågor till karolina@duvinner.nu. Denna vägledning får du via ljudfil till din angivna e- postadress strax efter den bokade tidens slut. Förskottsbetalning via swish till 0739 316 532 (Karolina Kaplan) Klarna eller kort. Önskar du betala med Klarna eller kort anger du det under noteringar i din bokning så mailar jag en säker betallänk via iZettle. Kvitto skickas via mail.

Book

Medial vägledning 30 min

Medial vägledning är ett förtroligt, avslappnat samtal som syftar till att reda ut, vägleda, inspirera och hitta nya vägar. Kom förberedd med frågor eller helt oförberedd med ett öppet sinne! Jag samarbetar med mitt och ditt andliga team för att hitta de svar du behöver. Välkommen! Boka på plats i min mottagning, på Zoom eller på telefon - ange önskemål om plats i bokningen. Distans: Betala i förskott med swish, kort eller Klarna. Ange önskemål i ”noteringar”. Kvitto skickas via mail.

Book

Medial vägledning 60 min

Medial vägledning är ett förtroligt, avslappnat samtal som syftar till att reda ut, vägleda, inspirera och hitta nya vägar. Kom förberedd med frågor eller helt oförberedd med ett öppet sinne! Jag samarbetar med mitt och ditt andliga team för att hitta de svar du behöver. Välkommen! Boka på plats i min mottagning, på Zoom eller på telefon - ange önskemål om plats i bokningen. Distans: Betala i förskott med swish, kort eller Klarna. Ange önskemål i ”noteringar”. Kvitto skickas via mail.

Book

Regressionsbehandling

Syftet med behandlingen är att förstå dig själv bättre, bearbeta olika trauman, sorg, känslor och eventuella rädslor som du påverkas av i ditt nuvarande liv. Denna behandling ges endast på plats i min lokal. Behandlingen börjar med att du guidas ner i djup avslappning och du får samtidigt Reiki healing. Sedan kommer jag guida dig vidare för du ska få uppleva och se tidigare liv. Efteråt har vi ett samtal igen där vi reflekterar kring det som kommit fram.

Book

Reiki healing

Reikibehandling ca 45 min plus kort inledande och avslutande samtal på plats i min lokal. Sammanlagt tar behandlingen en timme. Du får en skön stund med djupavslappning, lugn och ro, nedbäddad på en massagebänk med lugn musik i bakgrunden. Samtidigt arbetar Reikienergierna med dina egna energier, hjälper din egen förmåga att läkas och helas i kropp och själ. Stressen rinner av dig och musklerna slappnar av. Reiki healing är en avslappnande men samtidigt kraftfull energibehandling. Du får behandlingen liggande på massagebänk, men det går även bra på stol om du har svårt att ligga en längre stund. Reiki är en holistisk behandling, vilket innebär att behandlingen påverkar både kropp och själ. Välkommen!

Book

Seans med Andrasidan för 2-6 personer

En seans innebär en medial sittning med fler än en deltagare. Jag förmedlar under seansen kontakt med era bortgångna anhöriga, nära och kära. Det brukar bli en fin och känslosam stund. Seansen kan hållas såväl i min mottagning som via videosamtal. Seansen tar ca två timmar och alla får budskap. Priset avser totalpriset för seansen, deltagarna delar alltså på totalkostnaden. OBS endast en deltagare kan stå för bokningen, ange därefter i ”noteringar” hur många ni blir. Vill du boka seans för fler än 6 deltagare går det bra att skicka e-post till karolina@duvinner.nu

Book