Dog Boost

Book

Beteendeutredning

Beteendeutredning paket 1

I paket 1 ingår 3 träffar. Första träffen tar ca 1,5-2 timmar och är en intervju där du/ni får svara på massvis med frågor Andra träffen tar ca 1-1,5 timme och vi går då igenom analysen, träningsplanen och börjar praktiskt att träna Tredje träffen tar ca 1-1,5 timme och vi fortsätter den praktiska träningen. Vi kommer även att prata om fortsatt träning och om vi behöver boka fler tillfällen framöver. Ser fram emot att träffa dig och din hund!

Book

Beteendeutredning paket 2

Paket 2 ingår två träffar Första träffen tar ca 1,5-2 timmar och är en intervju där du/ni får svara på massvis med frågor Andra träffen tar ca 1-1,5 timme och vi går då igenom analysen, träningsplanen och börjar praktiskt att träna. Jag ser fram emot att träffa dig och din hund!

Book

Beteendeutredning paket 3 (light)

Det här paketet är för dig som vill ha lite mer hjälp än en privatlektion men inte en längre utredning. Boka din tid så kommer ett frågeformulär på mejlen som du/ni kan svara på i lugn och ro innan ni skickar tillbaka till mig. Sen träffas vi och tränar det ni vill ha hjälp med och ni kommer att få en träningsplan i skrift och per mejl.

Book

Gruppträning

Hundmötes kurs

Gör din hund utfall mot mötande hundar? Då är det här kursen för dig! Vi pratar om varför hundar gör som dom gör och ni kommer få verktyg så att ni ska kunna få lugnare promenader.

Stress och avslappning

Stress och Avslappning! Har du en stressad hund? Vill du ha verktyg för att kunna vara avslappnad med din hund? Efter den här kursen kommer du ha kunskap kring stress hos hund och vad den gör med våra hundar. Vi kommer även att gå igenom några övningar som du kan använda för att hjälpa din fyrfota vän att komma ner i varv och ni kan skapa en mysig stund tillsammans. Ett tillfälle!! Den 13/4 kl: 17.30-19.00, Lötängsgatan 2, Gävle

Tematräning

En kurs på 4 träffar där vi har ett nytt tema för varje träff. Vi kommer träna på följsamhet, träna cirkelträning, testa olika hobbys och avslappning. Du får med dig konkreta övningar att ta med dig hem i vardagen.

Valpkurs

Har familjen införskaffat sig en ny medlem? En valpkurs kan då vara en bra start på er fantastiska resa tillsammans i livet. Kursen vänder sig till valpar mellan 12 veckor och 7 månader där vi kommer att på ett lekfullt sätt gå igenom grunderna för vardagslydnaden i så som sitt, ligg, inkallning, plats, hälsa fint m.m Vi kommer även prata om valpensutvecklingsperioder och ni kommer få olika verktyg för att ni ska kunna bygga på er relation till varandra. Kurserna hålls på Utmarksvägen 9A och vi kommer vara inomhus och utomhus om vädret tillåter.

Vardagslydnad

Hundar från 7 månader och uppåt Det här är kursen för dig som inte har gått valpkurs eller som inte har kommit igång med träningen av olika anledningar. Vi går igenom den vardagliga lydnaden som bla. sitt, ligg, inkallning, hälsa fint. Du får även verktyg för att arbeta på er relation genom avslappning och andra relationsfrämjande övningar.

Online Konsultation

Online Konsultation Aggression

Upplever du att din hund är aggressiv? Det kan handla om utfall mot människor, hundar, vaktar resurser osv. Du kommer att få ett dokument med frågor på att besvara och mejla till mig på info@dogboost.se och jag behöver ha den senast 3 dagar innan bokad tid. Lite beroende på hur komplicerat problemet är så kan det behövas en mer ingående utredning. Vi träffas via Skype. Ser fram emot att träffa dig och din hund!

Book

Online Konsultation Ensamhetsproblematik

Har din hund problem med att vara ensam? När du bokat tid så kommer du att få ett dokument med frågor på att besvara och mejla till mig på info@dogboost.se och jag behöver ha den senast 3 dagar innan bokad tid. Lite beroende på hur komplicerat problemet är så kan det behövas en mer ingående utredning. Vi träffas via Skype. Ser fram emot att träffa dig och din hund!

Book

Online Konsultation Rädsla

Upplever du att din hund är rädd för någonting? Det kan vara ljud, cyklar, bilar, människor etc. Du kommer att få ett dokument med frågor på att besvara och mejla till mig på info@dogboost.se och jag behöver ha den senast 3 dagar innan bokad tid. Lite beroende på hur komplicerat problemet är så kan det behövas en mer ingående utredning. Vi träffas via Skype. Ser fram emot att träffa dig och din hund!

Book

Online Konsultation, ej specifikt problem

Har du något problem eller beteende som du vill träna bort men tycker inte att det behövs en hel utredning eller en hel kurs så kan du boka dig på detta. Du kommer att få ett dokument med frågor på att besvara och mejla till mig på info@dogboost.se och jag behöver ha den senast 3 dagar innan bokad tid. Lite beroende på hur komplicerat problemet är så kan det behövas en mer ingående utredning. Vi träffas via Skype. Ser fram emot att träffa dig och din hund!

Book

Privatträning

Grundkurs i vardagslydnad (privat)

Hundar från 7 månader och uppåt, kursen är 5 tillfällen. Det här är kursen för dig som inte har gått valpkurs eller som inte har kommit igång med träningen av olika anledningar och kanske inte vill träna med andra på plats. Vi går igenom det vardagliga som bla. sitt, ligg, inkallning, hälsa fint. Du får verktyg för att arbeta på er relation genom avslappning och andra relationsfrämjande övningar.

Book

Privatträning 1 tillfälle

Träning som där vi tränar någonting som du behöver specifik hjälp med.

Book

Valpkurs (privat)

För dig som vill inte vill gå på kurs med andra. Kursen vänder sig till valpar mellan 12 veckor och 7 månader där vi kommer att på ett lekfullt sätt gå igenom grunderna för vardagslydnaden i så som sitt, ligg, inkallning, plats, hälsa fint m.m Vi kommer även prata om valpensutvecklingsperioder och ni kommer få olika verktyg för att ni ska kunna bygga på er relation till varandra. Kursen innehåller 5 tillfällen

Book