Din LivsstilsResurs Nina Plato

Välkommen till Din LivsstilsResurs - Hälsa Friskvård Rehab s...

Read more

Book

Kost och hälsocoachning

Kost- och Hälsocoachning, konsultation

En konsultation kan vara ett första möte i ett program, ett tillägg till dig som går ett program eller som ett enskilt samtal om dina utmaningar just nu. Kost- & Hälsocoaching är för dig som vill må bättre, sova gott, äta mat som du mår bra av, träna regelbundet och hantera stress som uppstår i din vardag. Under en konsultation har vi ett djupgående samtal om din livsstil (hur du lever ditt liv); alltså dina kost-, tränings- och sömnrutiner samt hur du hanterar stress. Vi går igenom din bakgrundshistoria och ditt nuläge samt vilka hälsomål du har långsiktigt och kortsiktigt. Sedan skapar vi en hälsoplan och hittar tillsammans lösningar som passar dig bäst. Ibland innebär det en liten förändring i dina rutiner, ibland en större förändring. Detta beror på hur länge du har haft dina besvär eller symtom samt hur hur snabbt du själv vill genomföra nya rutiner och förändringar. För att skapa långsiktiga och hållbara resultat är det viktigt för mig att du är 100% med i förändringsprocessen och själv tar ansvar för din hälsa. Jag kan bara guida dig efter bästa förmåga, baserad på kunskap och erfarenheter och du sköter resten. Du får kostråd och rekommendationer om kosttillskott, tips om hur du får in rörelse i din vardag och sömnrutiner, tekniker för återhämtning och stresshantering. Att förändra kosten och livsstilen för att få en bättre hälsa kan ibland kännas överväldigande. Jag stöttar dig hela vägen i genomförandet av dina nya hälsosamma och hållbara livsstilsvanor.

Book

Kost- och Hälsocoachning, konsultation på distans

Denna konsultation sker via telefon eller online via zoom. En konsultation kan vara ett första möte i ett program, ett tillägg till dig som går ett program eller som ett enskilt samtal om dina utmaningar just nu. Kost- & Hälsocoaching är för dig som vill må bättre, sova gott, äta mat som du mår bra av, träna regelbundet och hantera stress som uppstår i din vardag. Under en konsultation har vi ett djupgående samtal om din livsstil (hur du lever ditt liv); alltså dina kost-, tränings- och sömnrutiner samt hur du hanterar stress. Vi går igenom din bakgrundshistoria och ditt nuläge samt vilka hälsomål du har långsiktigt och kortsiktigt. Sedan skapar vi en hälsoplan och hittar tillsammans lösningar som passar dig bäst. Ibland innebär det en liten förändring i dina rutiner, ibland en större förändring. Detta beror på hur länge du har haft dina besvär eller symtom samt hur hur snabbt du själv vill genomföra nya rutiner och förändringar. För att skapa långsiktiga och hållbara resultat är det viktigt för mig att du är 100% med i förändringsprocessen och själv tar ansvar för din hälsa. Jag kan bara guida dig efter bästa förmåga, baserad på kunskap och erfarenheter och du sköter resten. Du får kostråd och rekommendationer om kosttillskott, tips om hur du får in rörelse i din vardag och sömnrutiner, tekniker för återhämtning och stresshantering. Att förändra kosten och livsstilen för att få en bättre hälsa kan ibland kännas överväldigande. Jag stöttar dig hela vägen i genomförandet av dina nya hälsosamma och hållbara livsstilsvanor.

Book

Kostnadsfritt Hälsosamtal

Om du funderar på att göra en livsstilsförändring; vill ändra din kost, börja motionera, hantera din stress bättre eller någon annan förändring men inte vet om mina tjänster skulle passa eller har andra funderingar kan det kanske kännas tryggt med ett förutsättningslöst ”möte”. Under ett HÄLSOsamtal kan du berätta om vad du önskar och din nuvarande situation. Vi diskuterar dina mål och önskemål,  eventuella hinder och hur vi gemensamt kan arbeta för att du ska uppnå en förändring. Samtalet genomförs på telefon eller Zoom och tar 15-20 minuter. Jag ringer upp dig på det angivna numret. Jag är tacksam för att du visar hänsyn till både min och din tid. (Uteblivet samtal debiteras 300 kr.) Skriv gärna i meddelande om du föredrar att prata på telefon eller zoom. På zoom ha vi möjlighet att se varandra ( ej obligatoriskt) och jag kan visa min skärm. Jag skickar en länk till dig och du klickar in dig på den tid du bokat.

Book

Walk and talk (Samtalspromenad)

Coachningssamtal under promenad. Vi väljer tillsammans lämpligt ställe.

Book

Kroppsterapi

Kraniosakral behandling

Book

Kraniosakral behandling

Book

PT - Online Postural träning / Hållningsträning

Postural träning/terapi besök 1 Online via zoom

Är du stel eller upplever smärta i muskler och leder? Detta betor oftast på att du har obalanser i din kropp. Skador, operationer, ensidig belastning, felaktig eller för lite rörelse kan orsaka smärtor t ex värk i huvud, käkar, nacke, axlar, armar, rygg, höfter, knän och fötter. Jag arbetar enligt den unika OptimumMetoden som med en speciell typ av träning och behandling återställer kroppens naturliga balans och förmåga att fördela belastning rätt. Fokus ligger på grundorsaken till smärtan/problemen istället för att bara lindra symtom. Målet är att du på egen hand ska kunna hålla dig besvärsfri, resten av livet. Första besöket, 90-120 min – Genomgång av besvär, symtom (kom ihåg att fylla i formuläret besvärshistorik senast 24 timmar innan besöket) – Analys & funktionsbedömning – Behandling efter behov – Genomgång av träningsprogram för hemträning – Träningsprogram mailas till dig Vid första besöket går vi igenom din besvärshistorik. Sen gör vi en hållningsanalys och en noggrann funktionsanalys med ett flertal tester som ger en indikation om just dina muskulära obalanser. Länk till formulär angående din besvärshistorik: https://www.optimum-method.com/#/createclient/617269a1c2c0d24bbeb1de61 Kom ihåg att fylla i det innan besöket. Vi träffas på Zoom (länk mailas ut). Förberedelse: Ha på dig träningskläder (mjuka kläder). Du behöver dessutom en träningsmatta/yogamatta, en stol, en kudde/ (yoga)block och ett bälte. Det är en fördel om jag kan se hela dig på skärmen.

Book

PT - Online Postural träning / Hållningsträning

Är du stel eller upplever smärta i muskler och leder? Detta betor oftast på att du har obalanser i din kropp. Skador, operationer, ensidig belastning, felaktig eller för lite rörelse kan orsaka smärtor t ex värk i huvud, käkar, nacke, axlar, armar, rygg, höfter, knän och fötter. Denna tjänst kan bokas av dig som behöver extra stöd för att få till din posturala träning hemma eller för dig som är nyfiken och bara vill prova på. Du tränar hemma eller på valfri plats med mig som din PT via zoom. Jag arbetar enligt den unika OptimumMetoden som med en speciell typ av träning och behandling återställer kroppens naturliga balans och förmåga att fördela belastning rätt. Om du inte redan gjort det så fyll gärna i formulär om din besvärshistorik innan. Länk till formuläret: https://www.optimum-method.com/#/createclient/617269a1c2c0d24bbeb1de61 Vi träffas på Zoom (länk mailas ut). Förberedelse: Ha på dig träningskläder (mjuka kläder). Du behöver dessutom en träningsmatta/yogamatta, en stol, en kudde/ (yoga)block och ett bälte. Det är en fördel om jag kan se hela dig på skärmen. Vill du ha flera tillfällen så kan du förköpa 3, 5, 7 eller 10 gånger och spara pengar. Klippkort 3x45 - 1350 kr Klippkort 5x45 - 2250 kr Klippkort 7x45 - 3150 kr Klippkort 10x45 - 4500 kr Swisha beloppet för önskat klippkort till 1230076604 (skriv PT-klippkort i meddelande)

Book

PT - Postural träning / Hållningsträning

PT Postural Träning 45 minuter

Är du stel eller upplever smärta i muskler och leder? Detta betor oftast på att du har obalanser i din kropp. Skador, operationer, ensidig belastning, felaktig eller för lite rörelse kan orsaka smärtor t ex värk i huvud, käkar, nacke, axlar, armar, rygg, höfter, knän och fötter. Denna tjänst kan bokas av dig som behöver extra stöd för att få till din posturala träning eller för dig som är nyfiken och bara vill prova på. Vi tränar tillsammans ute i naturen eller på Mottagning Rosenbergsgatan. Jag arbetar enligt den unika OptimumMetoden som med en speciell typ av träning och behandling återställer kroppens naturliga balans och förmåga att fördela belastning rätt. Om du inte redan gjort det så fyll gärna i formulär om din besvärshistorik innan. Länk till formuläret: https://www.optimum-method.com/#/createclient/617269a1c2c0d24bbeb1de61 Förberedelse: Ha på dig träningskläder (mjuka kläder). Vill du ha flera tillfällen så kan du förköpa 3, 5, 7 eller 10 gånger och spara pengar. Klippkort 3x45 - 1350 kr Klippkort 5x45 - 2250 kr Klippkort 7x45 - 3150 kr Klippkort 10x45 - 4500 kr Swisha beloppet för önskat klippkort till 1230076604 (skriv PT-klippkort i meddelande)

Book