CB Hoppborgar

Nystartat företag i Stenungsund som hyr ut hoppborgar

Book

Hoppborg med rutschkana

Hyra Hoppborg med Rutschkana för Helgen – CB Hoppborgar Planerar du ett barnkalas eller evenemang? Hyr vår Hoppborg med Rutschkana från CB Hoppborgar och skapa en oförglömlig fest för barnen! Med vårt enkla uthyrningssystem kan du boka för en helg – hämta på fredag och lämna tillbaka på måndag. Vår Hoppborg med Rutschkana är perfekt för alla tillfällen, från födelsedagskalas till skolevenemang. Barnen kommer att älska att klättra, hoppa och skutta i den spännande hoppborgen och sedan rusa ner längs den roliga rutschbanan. CB Hoppborgar erbjuder högkvalitativa och säkra produkter. Vi tar säkerheten på allvar så att du kan känna dig trygg under hela evenemanget. Vår hoppborg är tillverkad av slitstarkt material för att garantera en rolig och bekymmersfri lekupplevelse. Boka din hyrning idag och ge barnen en dag fylld av äventyr och glädje! Kontakta oss för tillgänglighet och prisinformation.

Book

Popcornmaskin 8oz

Gör Din Fest oförglömlig med Vår Popcornmaskin – Perfekt för Kalas och Evenemang! Ska du arrangera en fest eller ett kalas? Låt vår popcornmaskin förgylla tillställningen med läckra, färska popcorn! Med vår uthyrningservice kan du boka maskinen för en helg – hämta den på fredagen och lämna tillbaka den på måndagen! Maskinens Egenskaper: Poppar ca 5 kg popcorn per timme: Med en imponerande kapacitet på cirka 100 portioner per timme kan vår popcornmaskin säkerställa att alla gäster blir nöjda och belåtna med härligt poppade popcorn. Grovrengöring ingår: För din bekvämlighet ingår en grovrengöring av maskinen vid återlämning. Du behöver bara se till att den är tom på popcorn. Tillbehör (Tillval): Popcorn, olja och bägare: För att göra din bokning ännu enklare kan du köpa till popcorn, olja och bägare i olika storlekar: X-small: 25 portioner á 0,7L för 150 kr. Small: 50 portioner á 0,7L för 300 kr. Medium: 100 portioner á 0,7L för 550 kr. Large: 150 portioner á 0,7L för 800 kr. Gör dig redo att imponera på dina gäster med färska och välsmakande popcorn från vår popcornmaskin! Boka din popcornmaskin idag för en oförglömlig festupplevelse! Kontakta oss för tillgänglighet och prisinformation.

Book

Slushmaskin singel, 12L

Njut av Svalkande Sommardrinkar med Vår Slushmaskin – 12 liters Kapacitet! Vill du förgylla sommaren med läckra slushdrinkar? Vår slushmaskin med en tank på 12 liter är den perfekta följeslagaren för att hålla dig sval och nöjd när solen steker! Med vår uthyrningservice kan du boka maskinen för en helg – hämta den på fredagen och lämna tillbaka den på måndagen! Varför välja vår slushmaskin? Stor kapacitet: Med en rymlig tank på 12 liter kan vår slushmaskin enkelt blanda och servera upp till 12 liter av dina favoritdrycker, vilket gör den idealisk för fester, evenemang och kommersiella användningsområden. Mångsidig användning: Vår slushmaskin är redo att skapa en mängd olika slushdrycker – från traditionella smaker som hallon till uppfinningsrika blandningar. Skapa egna recept och överraska dina gäster med unika och läckra smakupplevelser! Enkel att använda och rengöra: Med en användarvänlig kontrollpanel är vår slushmaskin enkel att hantera för alla. Dessutom är den lätt att rengöra och underhålla, vilket gör den till ett praktiskt och hållbart val för alla hem och företag. Vem kan dra nytta av vår slushmaskin? Privatpersoner: Förvandla dina sommarfester och grillkvällar till minnesvärda tillfällen med en rad svalkande slushdrinkar som passar alla smaker. Restauranger och caféer: Locka fler kunder och öka din försäljning under sommaren med förfriskande slushdrycker som är både svalkande och läckra. Evenemangsarrangörer: Skapa en unik och minnesvärd upplevelse för dina gäster genom att erbjuda ett brett utbud av slushdrycker på ditt nästa evenemang eller fest. Ge dig själv och dina gäster den ultimata sommarupplevelsen med vår slushmaskin med en tank på 12 liter! Klicka här för att beställa din slushmaskin idag och gör dig redo för att svalka ner dig med stil denna sommar!

Book

Slushmaskin dubbel, 2X12L

Fånga Sommarens Charm med Vår Dubbla Slushmaskin – Varje Tank på 12 Liter! Svalka ner dig i sommarvärmen med läckra slushdrinkar från vår dubbla slushmaskin. Med två tankar, var och en med en generös kapacitet på 12 liter, är denna maskin det ultimata valet för att hålla festen igång och gästerna nöjda. Med vår uthyrningservice kan du boka maskinen för en helg – hämta den på fredagen och lämna tillbaka den på måndagen! Varför välja vår dubbla slushmaskin? Dubbel kapacitet: Med totalt 24 liter kapacitet kan du enkelt blanda och servera upp till två olika slushdrycker samtidigt, vilket passar perfekt för stora evenemang och fester. Mångsidig användning: Vår slushmaskin är redo att skapa en mängd olika slushdrycker – från klassiska smaker till unika blandningar. Ge dina gäster en smakupplevelse de sent kommer att glömma. Enkel hantering och rengöring: Med intuitiva kontrollpaneler är vår slushmaskin enkel att använda och rengöra, vilket sparar tid och gör den till ett bekvämt val för alla sammanhang. Vem kan dra nytta av vår dubbla slushmaskin? Privatpersoner: Gör dina sommarfester till minnesvärda tillfällen med ett brett utbud av förfriskande slushdrycker. Restauranger och caféer: Attrahera fler kunder och öka din försäljning under sommarmånaderna med svalkande slushalternativ. Evenemangsarrangörer: Skapa en oförglömlig upplevelse för dina gäster genom att erbjuda ett varierat utbud av slushdrinkar på ditt nästa stora event. Ta kontroll över sommaren med vår dubbla slushmaskin! Klicka här för att beställa din slushmaskin med dubbla tankar idag och förbered dig på att svalka ner dig med stil i sommar!

Book

Sockervaddmaskin

Skapa Magi med Vår Sockervaddsmaskin – Gör Varje Tillfälle Sötare och Roligare! Drömmer du om att lägga till en extra touch av magi och söthet till dina evenemang? Vår sockervaddsmaskin är svaret! Med denna maskin kan du förvandla vanligt socker till läckra, fluffiga sockervaddsdrömmar som kommer att förtrolla dina gäster i alla åldrar. Med vår uthyrningservice kan du boka maskinen för en helg – hämta den på fredagen och lämna tillbaka den på måndagen! Varför välja vår sockervaddsmaskin? Enkel användning: Med enkel och intuitiv design är vår sockervaddsmaskin enkel att använda för alla. Fyll den med socker, slå på maskinen och se hur den förvandlar sockret till fluffig sockervadd på bara några sekunder! Mångsidig användning: Perfekt för alla tillfällen, från barnkalas till bröllop och mässor. Skapa en sockervaddsstation där gästerna kan njuta av sina egna skapelser eller överraska dem genom att servera dem en färdig sockervadd direkt från maskinen. -Barnvänlig och säker: Vår sockervaddsmaskin är designad med säkerhet i åtanke och är perfekt för att involvera barn i skapandet av sina egna godisdrömmar under övervakning av vuxna. Sockervaddspinnar och Smaksatt Färgat Socker: Sockervaddspinnar: Köp till sockervaddspinnar för endast 1 kr/styck och låt dina gäster njuta av sina sockervaddsdrömmar på ett bekvämt sätt. Smaksatt färgat socker: Förhöj upplevelsen med vårt smaksatta färgade socker, tillgängligt i blåbär och jordgubb för endast 100 kr/kilo. Varje kilo räcker till cirka 50 sockervaddsportioner och inkluderar 50 sockervaddspinnar. Möjlighet att blanda 0,5 kilo per smak eller bara en smak! Rengöring ingår: Vi tar hand om rengöringen, så att du kan fokusera på att njuta av ditt evenemang utan besvär. Ta din fest till nästa nivå med vår sockervaddsmaskin och skapa en upplevelse som dina gäster sent kommer att glömma! Klicka här för att beställa din sockervaddsmaskin idag och börja sprida sötma och glädje på dina evenemang!!

Book