Care Clinic Valdemarsvik

Varmt välkommen till Care Clin...

Read more

Book

ANSIKTSBEHANDLINGAR

Hollywood Peeling

En ansiktsbehandling med carbon är den senaste peeling behandlingen med laserteknik och är mycket populär i USA. En medicinsk aktivt kol-lotion appliceras på huden och får torka i ca 15 minuter. Sedan används en Q-switchad Nd:YAG laser för att värma och orsaka implosioner av kolpartiklarna som leder till att bryta ner kolet till små partiklar. Det har följande positiva effekter på den behandlade huden: °Hjälper huden att få en ny livfull lyster °Tar bort ytliga döda hudceller °Gör huden fastare och hjälper till att reducera fina linjer och rynkor °Stimulerar kollagenproduktionen samt förbättrar hudtonen °Krymper de oljeproducerande talgkörtlarna, vilket gör huden mindre fet (oljekontroll) och minskar utveckling av ny akne °Reducerar hyperpigmentering som tex café au lait fläckar °Dödar och tar bort aknebakterier, vilket bidrar till att man kan behandla måttlig till svår akne °Förhindrar framtida break-outs av akne °Minskar stora porer °Porerna rensas från talg För att du ska få uppnå bästa resultat rekommenderas det minst tre behandlingar med ca. två -4 veckors mellanrum Du bör EJ göra denna behandling om du äter antibiotika alt. kortison. Medicinerar du mot acne bör du vänta 6 månader efter avslutad kur.

Book

Kemisk Peeling Filorga

Kemisk peeling är inte namnet på en behandling, utan ett samlingsnamn för många olika behandlingsformer. Med hjälp av olika syror som appliceras på huden, får huden ett litet lyft i och med att det yttersta hudlagret avlägsnas. I samband med att de döda hudcellerna avlägsnas stimuleras samtidigt nybildningen av nya hudceller. Ju äldre man blir, desto långsammare förnyas cellerna. Det man vill uppnå med den här typen av behandling är en förbättring och ”föryngring” av huden. Kemisk peeling kan utföras på ansikte, hals, decolletage, händer och armar. Filorgas kemiska peeling ger enligt kliniska studier; 100% mer lyster 90% ungdomligare hud 91% jämnare hud 85% fastare hud Effektiv mot rynkor och slapp hud. Accelererar cellförnyelsen. samband med att de döda hudcellerna avlägsnas stimuleras samtidigt nybildningen av hudceller. Efter en behandling blir huden lenare och dess porer drar ihop sig. Även vissa mindre och ytliga rynkor liksom pigmentförändringar kan försvinna i och med behandlingen. Slutresultatet blir att huden får ett fräschare, slätare och yngre utseende. Behandlingen tar bara några minuter och avslutas med en vårdande och lugnande Recovery cream. Finns tre olika varianter: -Light peel för acnebenägen hy. -Bright peel för ökad lyster och minskad pigmentering -Time peel för att minska linjer och rynkor.

Book

MicroGold/Microbotox

AquaGold/Microbotox är det senaste inom medicinsk hudvård. "The golden coctail". En fantastisk BOOST för din hud som ger både glow och uppstramning! Förnya din hud och din lyster med Aquagold Fine Touch. En blandning med Fillers, Botox, mineraler och vitamincocktails (sammansatt efter dina behov) "stämplas" 6mm ner i hudens översta lager med hjälp av 20 guldpläterade mikronålar som pressas jämnt över huden. Behandlingen är för alla hudtyper även för känslig hud som rosacea. Behandlingen reducerar rodnad, minskar fina linjer, minskar porer, god effekt mot akne men framförallt ger det ett glow och ger huden en fantastisk lyster! Man börjar med att rengöra och desinficera huden ordentligt. Behandlingen tar ca. 30 minuter. Etter behandlingen kan man uppleva att man blir röd och varm i huden. Du bör inte använda make up under det första dygnet. Du ska inte heller träna hårt på 48h. Effekten från behandlingen varar olika från person till person. Faktorer som påverkar är ålder, biologi och hur väl man tar hand om sin hud. Resultat som fukt och lyster i huden tenderar att vara längre än resultatet på porernas storlek. Vanligtvis upplever man full effekt av Aquagold ca 14 dagar efter behandlingen. Behandlingen kan göras med ungefär 4-6 månader mellanrum för att upprätthålla resultatet.

Book

Microneedling med Filorga NCTF Vitamincocktail inkl Kemisk Peeling och Hyaluron Mask

Microneedling är en behandling som utförs med små fina nålstick i huden för att föryngra, släta ut och stimulera kollagenet som vi har i huden. Behandlingen används för att strama upp huden, minska stora porer, acneärr och hudbristningar. Filorga NCTF+HA , en produkt som innehåller hyaluronsyra samt 53 näringsrika ingredienser så som vitaminer, aminosyror, antioxidanter, mineraler mm. Huden rengörs ordentligt med en kemisk peeling. Med Micropennan skapas en kontrollerad skada som huden reparerar. Under tiden slussas NCTF+HA ned som gör att cellerna får en rejäl hjälp på traven med att stärka upp huden och göra den frisk och återfuktad. Huden reparera direkt skadorna och producerar kollagen samt elastin. Behandlingen kan svida och bränna lite. Behandlingen avslutas med Filorga mask och ett läkande/lugnande serum. Direkt efter behandlingen kan man se en rodnad och eventuellt lite svullnad av det behandlade området. Det kan även hetta och svida lite. Efter ca 3 dagar är man återställd. Tvätta inte ansiktet första kvällen. Undvik att vidröra behandlad yta med händerna. Undvik fysisk aktivitet, bastu, solning, spraytanning, bada i hav eller pool de 2 första dagarna efter behandlingen. Byt till rena sängkläder och handduk. Torrhet och lite klåda kan förkomma. Använd alltid solskydd SPF 50. Vi rekommenderar 3-5 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum.

Book

Tatueringsborttagning

Obs! Pris 1000 kr/ Timme Q switched Nd:yag-laser är den mest beprövade, och säkra metoden för att avlägsna en tatuering. Behandlingen innefattar en laserstråle som slår sönder pigmentet i tatueringen, varefter kroppen transporterar bort bläcket. Bortforslingen av bläckets pigment sker med blod, celler, lymfa och kroppens egna processer efter utförd behandling. För att kroppen ska hinna med denna process bör det därför gå 4-8 veckor mellan varje behandling. Om det går längre tid, är detta inget negativt. Gradvis för varje behandling blir din tatuering ljusare – och när den sista svaga skuggan är kvar, så behandlas denna en sista gång. För att få bort en tatuering krävs flera behandlingar. Hur många behandlingar som behövs avgörs oftast av vilka färger som använts i tatueringen. Du bör räkna med minst 6 månader för borttagning av en ”vanlig” tatuering, upp till 18 månader för väldigt stora tatueringar, som är ifyllda eller har väldigt mycket färgrika detaljer. Efter behandlingen kan blåsor uppträda, speciellt den första behandlingen. Dessa kommer gå ner av sig själva inom ett par dagar, viktigt är att ej sticka, riva eller pilla hål på dessa. Om en sårskorpa uppträder får man naturligtvis inte riva bort denna heller, och hygienen är viktig. Allergiska reaktioner på det pigment som frigörs i kroppen är mycket sällsynta, men kan förekomma i mindre än 1 % av fallen. Om man skulle få en allergisk reaktion, så är detta övergående. Det kan karaktäriseras av svullnad, blåmärke, rodnad eller klåda. OBS!!! Laserljuset slår sönder pigment som i sin tur ger en värme känsla som kan kännas lite beroende på hur smärtkänslig man är. Det är väldigt individuellt om man tycker att det gör ont eller inte.  Det är därför bra att förbereda sig. Använd EMLA kräm. Den använder man genom att applicera ett tjockt lager över hela tatueringen 1-2 timmar före behandlingen. Täck sedan området med med plastfolie och tejpa fast fast folien så att det blir lufttätt.

Book

BOTOX

Apelsinhaka

Botulinumtoxin, mer känt som ”botox” är en av världens absolut vanligaste medicinska estetiska behandlingar. Några av de mer vanliga behandlingsområdena är argrynkan mellan ögonbrynen, kråksparkar runt ögonen och de horisontella linjerna i pannan. Med behandling av Botox får man en muskelavslappnande effekt av ansiktets mimiska muskler som t.e.x rynkan mellan ögonen, i pannan och runt ögonen. Det vanligaste är att behandlingen med botox utförs på redan befintliga rynkor och linjer. Men ibland kan förebyggande behandling vara lämplig. Framförallt om man har utpräglade anlag för att utveckla markerade rynkor eller en mycket aktiv ansiktsmuskulatur. Effekten kommer efter ca 3-4 dagar och full effekt får man efter ca 14 dagar. Efter dessa två veckor erbjuds man ett återbesök för eventuell komplettering av behandlingen. Vi rekommenderar en ny behandling efter ca 4 månader men varaktigheten kan variera från person till person.

Book

Botox 1 område

Botulinumtoxin, mer känt som ”botox” är en av världens absolut vanligaste medicinska estetiska behandlingar. Några av de mer vanliga behandlingsområdena är argrynkan mellan ögonbrynen, kråksparkar runt ögonen och de horisontella linjerna i pannan. Med behandling av Botox får man en muskelavslappnande effekt av ansiktets mimiska muskler som t.e.x rynkan mellan ögonen, i pannan och runt ögonen. Det vanligaste är att behandlingen med botox utförs på redan befintliga rynkor och linjer. Men ibland kan förebyggande behandling vara lämplig. Framförallt om man har utpräglade anlag för att utveckla markerade rynkor eller en mycket aktiv ansiktsmuskulatur. Effekten kommer efter ca 3-4 dagar och full effekt får man efter ca 14 dagar. Efter dessa två veckor erbjuds man ett återbesök för eventuell komplettering av behandlingen. Vi rekommenderar en ny behandling efter ca 4 månader men varaktigheten kan variera från person till person.

Book

Botox 2 områden

Botulinumtoxin, mer känt som ”botox” är en av världens absolut vanligaste medicinska estetiska behandlingar. Några av de mer vanliga behandlingsområdena är argrynkan mellan ögonbrynen, kråksparkar runt ögonen och de horisontella linjerna i pannan. Med behandling av Botox får man en muskelavslappnande effekt av ansiktets mimiska muskler som t.e.x rynkan mellan ögonen, i pannan och runt ögonen. Det vanligaste är att behandlingen med botox utförs på redan befintliga rynkor och linjer. Men ibland kan förebyggande behandling vara lämplig. Framförallt om man har utpräglade anlag för att utveckla markerade rynkor eller en mycket aktiv ansiktsmuskulatur. Effekten kommer efter ca 3-4 dagar och full effekt får man efter ca 14 dagar. Efter dessa två veckor erbjuds man ett återbesök för eventuell komplettering av behandlingen. Vi rekommenderar en ny behandling efter ca 4 månader men varaktigheten kan variera från person till person.

Book

Botox 3 områden

Botulinumtoxin, mer känt som ”botox” är en av världens absolut vanligaste medicinska estetiska behandlingar. Några av de mer vanliga behandlingsområdena är argrynkan mellan ögonbrynen, kråksparkar runt ögonen och de horisontella linjerna i pannan. Med behandling av Botox får man en muskelavslappnande effekt av ansiktets mimiska muskler som t.e.x rynkan mellan ögonen, i pannan och runt ögonen. Det vanligaste är att behandlingen med botox utförs på redan befintliga rynkor och linjer. Men ibland kan förebyggande behandling vara lämplig. Framförallt om man har utpräglade anlag för att utveckla markerade rynkor eller en mycket aktiv ansiktsmuskulatur. Effekten kommer efter ca 3-4 dagar och full effekt får man efter ca 14 dagar. Efter dessa två veckor erbjuds man ett återbesök för eventuell komplettering av behandlingen. Vi rekommenderar en ny behandling efter ca 4 månader men varaktigheten kan variera från person till person.

Book

Hyperhidros/Svettbehandling Armhålor

Botulinumtoxin, mer känt som ”botox” är en av världens absolut vanligaste medicinska estetiska behandlingar. Några av de mer vanliga behandlingsområdena är argrynkan mellan ögonbrynen, kråksparkar runt ögonen och de horisontella linjerna i pannan. Med behandling av Botox får man en muskelavslappnande effekt av ansiktets mimiska muskler som t.e.x rynkan mellan ögonen, i pannan och runt ögonen. Det vanligaste är att behandlingen med botox utförs på redan befintliga rynkor och linjer. Men ibland kan förebyggande behandling vara lämplig. Framförallt om man har utpräglade anlag för att utveckla markerade rynkor eller en mycket aktiv ansiktsmuskulatur. Effekten kommer efter ca 3-4 dagar och full effekt får man efter ca 14 dagar. Efter dessa två veckor erbjuds man ett återbesök för eventuell komplettering av behandlingen. Vi rekommenderar en ny behandling efter ca 4 månader men varaktigheten kan variera från person till person.

Book

Käkmuskler mot tandgnissling/avsmalnings effekt/käkspänningar

Botulinumtoxin, mer känt som ”botox” är en av världens absolut vanligaste medicinska estetiska behandlingar. Några av de mer vanliga behandlingsområdena är argrynkan mellan ögonbrynen, kråksparkar runt ögonen och de horisontella linjerna i pannan. Med behandling av Botox får man en muskelavslappnande effekt av ansiktets mimiska muskler som t.e.x rynkan mellan ögonen, i pannan och runt ögonen. Det vanligaste är att behandlingen med botox utförs på redan befintliga rynkor och linjer. Men ibland kan förebyggande behandling vara lämplig. Framförallt om man har utpräglade anlag för att utveckla markerade rynkor eller en mycket aktiv ansiktsmuskulatur. Effekten kommer efter ca 3-4 dagar och full effekt får man efter ca 14 dagar. Efter dessa två veckor erbjuds man ett återbesök för eventuell komplettering av behandlingen. Vi rekommenderar en ny behandling efter ca 4 månader men varaktigheten kan variera från person till person.

Book

Lip Flip. Läpplyft med botox

Har man en läpp som smalnar av när man ler, eller önskar få något större överläpp är denna behandling ett alternativ för dig. Lip Flip handlar om några små injektioner av Botulinumtoxin i muskeln, precis ovanför läppgränsen. Det som händer är att toxinet gör så att muskeln runt munnen slappnar av. Den här åtgärden gör att överläppen rullas ut försiktigt, vilket ger ett naturligt lyft av läppen.

Book

FETTREDUCERING

Fettreducering/Fatburner (pris från 1500:-)

Behandlingen görs med Dermaheal LL Dermaheal LL är en fettupplösande injektionsmetod. Områden som kan behandlas: ° Dubbelhaka ° Hamster kinder ° Mage ° Överarmar ° Insida & utsida av lår ° Kärlekshandtag ° Knän, mm Oftast behövs 2-4 behandlingar för full effekt. (Beroende på mängden fett och önskat resultat) obs! 5ml per behandlingstillfälle behövs. Du kan förvänta dig svullnad, stickmärken, blåmärken på behandlings området och även lite brännande känsla, alla biverkningar lägger sig inom 7 dagar! Pris beror på hur mycket som går åt vid varje behandling. Paketpris 3 behandlingar 3500:- ( 15ml)

Book

FILLERS

1 ml- Glabella"argrynkan" mellan ögonbrynen. Tear Trough

Glabella - "argrynkan" mellan ögonbrynen kan behandlas beroende på hur djup rynkan är. Tear Trough. Under ögonen har vi en hel del blodkärl som skyddas av fett och tunn hy. Med åldern minskas fettvävnaden i området, vilket leder till att kärlen exponeras och ger mörka kontraster. Fördjupningar och skåror uppstår då under ögonen som kallas Tear trough. Man kan lyfta fram och fräscha upp ögonen med filler behandling i Tear trough området. Notera att Tear trough kan endast behandlas om man har en ihålighet eller skåra under ögonen som är orsakad av brist på fettvävnad. Är mörka ringarna orsakade av pigmentering av huden är fillers inte en passande behandling. Till skillnad från botox så fyller fillers ut rynkor och kan även användas för att ge volym i olika delar av ansiktet. Fillers, bestående av hyaluronsyra, finns i olika ” tjocklekar” beroende på vilken del av ansiktet som skall behandlas. Hyaluronsyran finns naturligt i kroppen och bidrar bland annat till att hålla huden elastisk. Med en tunn nål injicerar man preparatet i t ex kindben, vecken mellan näsan och munnen, sura mungipor och i läppar. Det är viktigt att tänka på att de behandlingsresultat man uppnår med hjälp av icke-permanenta fillers, precis som namnet antyder, inte är permanenta. Beroende på vilket område man behandlar så sitter effekten olika och det kan variera från 3-12 månader.

Book

1 ml- Kindben, kinder, Käklinje, Haka, Marionettlinjer

Till skillnad från botox så fyller fillers ut rynkor och kan även användas för att ge volym i olika delar av ansiktet. Fillers, bestående av hyaluronsyra, finns i olika ” tjocklekar” beroende på vilken del av ansiktet som skall behandlas. Hyaluronsyran finns naturligt i kroppen och bidrar bland annat till att hålla huden elastisk. Med en tunn nål injicerar man preparatet i t ex kindben, vecken mellan näsan och munnen, sura mungipor och i läppar. Beroende på vilket område man behandlar så sitter effekten olika och det kan variera från 3-9 månader. Några vanliga områden som vi behandlar på detta vis är ex: Fillers för ansiktsvolym Lite rundare konturer, höga kindkotor och en mer definierad käklinje är ofta synonymt med ett ungdomligt ansikte. Området från näsvingen till kinderna är jämn och utan gropar. I takt med att vi åldras minskar halten hyaluronsyran i huden. Detta leder till ökad torrhet och minskad volym. Tyngdkraften drar helt enkelt huden nedåt, vilket ofta resulterar i hängande hud och veck. Med tiden förlorar de centrala delarna av ansiktet volym och i de nedre partierna utvecklas ofta till dubbelhakor. Huden blir slappare och drar ansiktsdragen nedåt. Detta är något som kan behandlas med goda resultat. Det är viktigt att tänka på att de behandlingsresultat man uppnår med hjälp av icke-permanenta fillers, precis som namnet antyder, inte är permanenta.

Book

1 ml- Läppar, Nasolabialveck, Marionettlinjer

Med hjälp av fillers kan man bygga volym eller skapa symmetri i läpparna. Till skillnad från botox så fyller fillers ut rynkor och kan även användas för att ge volym i olika delar av ansiktet. Fillers, bestående av hyaluronsyra, finns i olika ” tjocklekar” beroende på vilken del av ansiktet som skall behandlas. Hyaluronsyran finns naturligt i kroppen och bidrar bland annat till att hålla huden elastisk. Med en tunn nål injicerar man preparatet i t ex kindben, vecken mellan näsan och munnen, sura mungipor och i läppar. Beroende på vilket område man behandlar så sitter effekten olika och det kan variera från 3-9 månader. Några vanliga områden som vi behandlar på detta vis är ex: Fillers för Läppar Läpparna har en oerhört tunn hud och är därför ett av de mer utsatta områdena för vårt åldrande. Läpparna återfuktas hela tiden av något som kallas hyaluronsyra. Det är ett naturligt förekommande socker. Med tiden minskar naturligt halten hyaluronsyra i huden och det resulterar bland annat i linjer runt munnen.När man behandlar sina läppar med fillers tillför man fukt i form av hyaluronsyra som bygger och skapar volym i det önskade området. Att rynkor kring läpparna framträder är ofta ett resultat av en minskad halt av just hyaluronsyra. Detta får då effekten att läpparna blir mindre fylliga. Förlusten av volym gör läpparna tunnare och mindre definierade. Det är också vanligt att vertikala linjer eller marionettlinjer kan utvecklas vid läppkanten och löper från mungiporna ner mot hakan. Det är också vanligt förekommande att det bildas hängande hud vid mungiporna, som ger ett sorgset uttryck. Det är viktigt att tänka på att de behandlingsresultat man uppnår med hjälp av icke-permanenta fillers, precis som namnet antyder, inte är permanenta.

Book

HÅRBORTTAGNING MED LASER

Hårborttagning ansikte

LOTUS DIODLASER+ Den senaste generationens halvledarteknik VCSEL gör nu att diodlasern kan utföra snabbare, säkrare och mer komfortabla behandlingar än vad som tidigare varit möjligt. Det är alltså en smärtfri behandling. VCSEL tekniken använder 3 våglängder 755 (ALEX) 810 (DIOD) 1064 (YAG) som är skonsamma för huden samtidigt som den har den bästa effekten för att ta bort hår. Fungerar på alla hud typer samt mörk hud och ljusa hår. Laserbehandling med Lotus Diodlaser + under sommar är inga problem. De första 24h efter behandling får behandlingsområde inte utsättas för direkt solljus. Viktigt med SPF under hela behandlingstiden på de områden som behandlats med laser. Ca 6-10 behandlingar krävs (ibland mindre ibland mera) var 4-5 vecka. Behandlingsområdet måste vara rakat ungefär 1-24h innan behandling.

Book

Hårborttagning Armhåla

LOTUS DIODLASER+ Den senaste generationens halvledarteknik VCSEL gör nu att diodlasern kan utföra snabbare, säkrare och mer komfortabla behandlingar än vad som tidigare varit möjligt. Det är alltså en smärtfri behandling. VCSEL tekniken använder 3 våglängder 755 (ALEX) 810 (DIOD) 1064 (YAG) som är skonsamma för huden samtidigt som den har den bästa effekten för att ta bort hår. Fungerar på alla hud typer samt mörk hud och ljusa hår. Laserbehandling med Lotus Diodlaser + under sommar är inga problem. De första 24h efter behandling får behandlingsområde inte utsättas för direkt solljus. Viktigt med SPF under hela behandlingstiden på de områden som behandlats med laser. Ca 6-10 behandlingar krävs (ibland mindre ibland mera) var 4-5 vecka. Behandlingsområdet måste vara rakat ungefär 1-24h innan behandling.

Book

Hårborttagning Bikinilinje (kvinna)

LOTUS DIODLASER+ Den senaste generationens halvledarteknik VCSEL gör nu att diodlasern kan utföra snabbare, säkrare och mer komfortabla behandlingar än vad som tidigare varit möjligt. Det är alltså en smärtfri behandling. VCSEL tekniken använder 3 våglängder 755 (ALEX) 810 (DIOD) 1064 (YAG) som är skonsamma för huden samtidigt som den har den bästa effekten för att ta bort hår. Fungerar på alla hud typer samt mörk hud och ljusa hår. Laserbehandling med Lotus Diodlaser + under sommar är inga problem. De första 24h efter behandling får behandlingsområde inte utsättas för direkt solljus. Viktigt med SPF under hela behandlingstiden på de områden som behandlats med laser. Ca 6-10 behandlingar krävs (ibland mindre ibland mera) var 4-5 vecka. Behandlingsområdet måste vara rakat ungefär 1-24h innan behandling.

Book

Hårborttagning Fingrar och Tår

LOTUS DIODLASER+ Den senaste generationens halvledarteknik VCSEL gör nu att diodlasern kan utföra snabbare, säkrare och mer komfortabla behandlingar än vad som tidigare varit möjligt. Det är alltså en smärtfri behandling. VCSEL tekniken använder 3 våglängder 755 (ALEX) 810 (DIOD) 1064 (YAG) som är skonsamma för huden samtidigt som den har den bästa effekten för att ta bort hår. Fungerar på alla hud typer samt mörk hud och ljusa hår. Laserbehandling med Lotus Diodlaser + under sommar är inga problem. De första 24h efter behandling får behandlingsområde inte utsättas för direkt solljus. Viktigt med SPF under hela behandlingstiden på de områden som behandlats med laser. Ca 6-10 behandlingar krävs (ibland mindre ibland mera) var 4-5 vecka. Behandlingsområdet måste vara rakat ungefär 1-24h innan behandling.

Book

Hårborttagning Haka

LOTUS DIODLASER+ Den senaste generationens halvledarteknik VCSEL gör nu att diodlasern kan utföra snabbare, säkrare och mer komfortabla behandlingar än vad som tidigare varit möjligt. Det är alltså en smärtfri behandling. VCSEL tekniken använder 3 våglängder 755 (ALEX) 810 (DIOD) 1064 (YAG) som är skonsamma för huden samtidigt som den har den bästa effekten för att ta bort hår. Fungerar på alla hud typer samt mörk hud och ljusa hår. Laserbehandling med Lotus Diodlaser + under sommar är inga problem. De första 24h efter behandling får behandlingsområde inte utsättas för direkt solljus. Viktigt med SPF under hela behandlingstiden på de områden som behandlats med laser. Ca 6-10 behandlingar krävs (ibland mindre ibland mera) var 4-5 vecka. Behandlingsområdet måste vara rakat ungefär 1-24h innan behandling.

Book

Hårborttagning Haka och Överläpp

LOTUS DIODLASER+ Den senaste generationens halvledarteknik VCSEL gör nu att diodlasern kan utföra snabbare, säkrare och mer komfortabla behandlingar än vad som tidigare varit möjligt. Det är alltså en smärtfri behandling. VCSEL tekniken använder 3 våglängder 755 (ALEX) 810 (DIOD) 1064 (YAG) som är skonsamma för huden samtidigt som den har den bästa effekten för att ta bort hår. Fungerar på alla hud typer samt mörk hud och ljusa hår. Laserbehandling med Lotus Diodlaser + under sommar är inga problem. De första 24h efter behandling får behandlingsområde inte utsättas för direkt solljus. Viktigt med SPF under hela behandlingstiden på de områden som behandlats med laser. Ca 6-10 behandlingar krävs (ibland mindre ibland mera) var 4-5 vecka. Behandlingsområdet måste vara rakat ungefär 1-24h innan behandling.

Book

Hårborttagning Hals

LOTUS DIODLASER+ Den senaste generationens halvledarteknik VCSEL gör nu att diodlasern kan utföra snabbare, säkrare och mer komfortabla behandlingar än vad som tidigare varit möjligt. Det är alltså en smärtfri behandling. VCSEL tekniken använder 3 våglängder 755 (ALEX) 810 (DIOD) 1064 (YAG) som är skonsamma för huden samtidigt som den har den bästa effekten för att ta bort hår. Fungerar på alla hud typer samt mörk hud och ljusa hår. Laserbehandling med Lotus Diodlaser + under sommar är inga problem. De första 24h efter behandling får behandlingsområde inte utsättas för direkt solljus. Viktigt med SPF under hela behandlingstiden på de områden som behandlats med laser. Ca 6-10 behandlingar krävs (ibland mindre ibland mera) var 4-5 vecka. Behandlingsområdet måste vara rakat ungefär 1-24h innan behandling.

Book

Hårborttagning Halva Armar

LOTUS DIODLASER+ Den senaste generationens halvledarteknik VCSEL gör nu att diodlasern kan utföra snabbare, säkrare och mer komfortabla behandlingar än vad som tidigare varit möjligt. Det är alltså en smärtfri behandling. VCSEL tekniken använder 3 våglängder 755 (ALEX) 810 (DIOD) 1064 (YAG) som är skonsamma för huden samtidigt som den har den bästa effekten för att ta bort hår. Fungerar på alla hud typer samt mörk hud och ljusa hår. Laserbehandling med Lotus Diodlaser + under sommar är inga problem. De första 24h efter behandling får behandlingsområde inte utsättas för direkt solljus. Viktigt med SPF under hela behandlingstiden på de områden som behandlats med laser. Ca 6-10 behandlingar krävs (ibland mindre ibland mera) var 4-5 vecka. Behandlingsområdet måste vara rakat ungefär 1-24h innan behandling.

Book

Hårborttagning Halva Ben

LOTUS DIODLASER+ Den senaste generationens halvledarteknik VCSEL gör nu att diodlasern kan utföra snabbare, säkrare och mer komfortabla behandlingar än vad som tidigare varit möjligt. Det är alltså en smärtfri behandling. VCSEL tekniken använder 3 våglängder 755 (ALEX) 810 (DIOD) 1064 (YAG) som är skonsamma för huden samtidigt som den har den bästa effekten för att ta bort hår. Fungerar på alla hud typer samt mörk hud och ljusa hår. Laserbehandling med Lotus Diodlaser + under sommar är inga problem. De första 24h efter behandling får behandlingsområde inte utsättas för direkt solljus. Viktigt med SPF under hela behandlingstiden på de områden som behandlats med laser. Ca 6-10 behandlingar krävs (ibland mindre ibland mera) var 4-5 vecka. Behandlingsområdet måste vara rakat ungefär 1-24h innan behandling.

Book

Hårborttagning Hel Rygg inkl Nacke

LOTUS DIODLASER+ Den senaste generationens halvledarteknik VCSEL gör nu att diodlasern kan utföra snabbare, säkrare och mer komfortabla behandlingar än vad som tidigare varit möjligt. Det är alltså en smärtfri behandling. VCSEL tekniken använder 3 våglängder 755 (ALEX) 810 (DIOD) 1064 (YAG) som är skonsamma för huden samtidigt som den har den bästa effekten för att ta bort hår. Fungerar på alla hud typer samt mörk hud och ljusa hår. Laserbehandling med Lotus Diodlaser + under sommar är inga problem. De första 24h efter behandling får behandlingsområde inte utsättas för direkt solljus. Viktigt med SPF under hela behandlingstiden på de områden som behandlats med laser. Ca 6-10 behandlingar krävs (ibland mindre ibland mera) var 4-5 vecka. Behandlingsområdet måste vara rakat ungefär 1-24h innan behandling.

Book

Hårborttagning Hela Armar

LOTUS DIODLASER+ Den senaste generationens halvledarteknik VCSEL gör nu att diodlasern kan utföra snabbare, säkrare och mer komfortabla behandlingar än vad som tidigare varit möjligt. Det är alltså en smärtfri behandling. VCSEL tekniken använder 3 våglängder 755 (ALEX) 810 (DIOD) 1064 (YAG) som är skonsamma för huden samtidigt som den har den bästa effekten för att ta bort hår. Fungerar på alla hud typer samt mörk hud och ljusa hår. Laserbehandling med Lotus Diodlaser + under sommar är inga problem. De första 24h efter behandling får behandlingsområde inte utsättas för direkt solljus. Viktigt med SPF under hela behandlingstiden på de områden som behandlats med laser. Ca 6-10 behandlingar krävs (ibland mindre ibland mera) var 4-5 vecka. Behandlingsområdet måste vara rakat ungefär 1-24h innan behandling.

Book

Hårborttagning Hela Ben

LOTUS DIODLASER+ Den senaste generationens halvledarteknik VCSEL gör nu att diodlasern kan utföra snabbare, säkrare och mer komfortabla behandlingar än vad som tidigare varit möjligt. Det är alltså en smärtfri behandling. VCSEL tekniken använder 3 våglängder 755 (ALEX) 810 (DIOD) 1064 (YAG) som är skonsamma för huden samtidigt som den har den bästa effekten för att ta bort hår. Fungerar på alla hud typer samt mörk hud och ljusa hår. Laserbehandling med Lotus Diodlaser + under sommar är inga problem. De första 24h efter behandling får behandlingsområde inte utsättas för direkt solljus. Viktigt med SPF under hela behandlingstiden på de områden som behandlats med laser. Ca 6-10 behandlingar krävs (ibland mindre ibland mera) var 4-5 vecka. Behandlingsområdet måste vara rakat ungefär 1-24h innan behandling.

Book

Hårborttagning Händer och Fötter

LOTUS DIODLASER+ Den senaste generationens halvledarteknik VCSEL gör nu att diodlasern kan utföra snabbare, säkrare och mer komfortabla behandlingar än vad som tidigare varit möjligt. Det är alltså en smärtfri behandling. VCSEL tekniken använder 3 våglängder 755 (ALEX) 810 (DIOD) 1064 (YAG) som är skonsamma för huden samtidigt som den har den bästa effekten för att ta bort hår. Fungerar på alla hud typer samt mörk hud och ljusa hår. Laserbehandling med Lotus Diodlaser + under sommar är inga problem. De första 24h efter behandling får behandlingsområde inte utsättas för direkt solljus. Viktigt med SPF under hela behandlingstiden på de områden som behandlats med laser. Ca 6-10 behandlingar krävs (ibland mindre ibland mera) var 4-5 vecka. Behandlingsområdet måste vara rakat ungefär 1-24h innan behandling.

Book

Hårborttagning Mage och Bröst/ Bröstkorg

LOTUS DIODLASER+ Den senaste generationens halvledarteknik VCSEL gör nu att diodlasern kan utföra snabbare, säkrare och mer komfortabla behandlingar än vad som tidigare varit möjligt. Det är alltså en smärtfri behandling. VCSEL tekniken använder 3 våglängder 755 (ALEX) 810 (DIOD) 1064 (YAG) som är skonsamma för huden samtidigt som den har den bästa effekten för att ta bort hår. Fungerar på alla hud typer samt mörk hud och ljusa hår. Laserbehandling med Lotus Diodlaser + under sommar är inga problem. De första 24h efter behandling får behandlingsområde inte utsättas för direkt solljus. Viktigt med SPF under hela behandlingstiden på de områden som behandlats med laser. Ca 6-10 behandlingar krävs (ibland mindre ibland mera) var 4-5 vecka. Behandlingsområdet måste vara rakat ungefär 1-24h innan behandling.

Book

Hårborttagning Nacke

LOTUS DIODLASER+ Den senaste generationens halvledarteknik VCSEL gör nu att diodlasern kan utföra snabbare, säkrare och mer komfortabla behandlingar än vad som tidigare varit möjligt. Det är alltså en smärtfri behandling. VCSEL tekniken använder 3 våglängder 755 (ALEX) 810 (DIOD) 1064 (YAG) som är skonsamma för huden samtidigt som den har den bästa effekten för att ta bort hår. Fungerar på alla hud typer samt mörk hud och ljusa hår. Laserbehandling med Lotus Diodlaser + under sommar är inga problem. De första 24h efter behandling får behandlingsområde inte utsättas för direkt solljus. Viktigt med SPF under hela behandlingstiden på de områden som behandlats med laser. Ca 6-10 behandlingar krävs (ibland mindre ibland mera) var 4-5 vecka. Behandlingsområdet måste vara rakat ungefär 1-24h innan behandling.

Book

Hårborttagning Polisonger

LOTUS DIODLASER+ Den senaste generationens halvledarteknik VCSEL gör nu att diodlasern kan utföra snabbare, säkrare och mer komfortabla behandlingar än vad som tidigare varit möjligt. Det är alltså en smärtfri behandling. VCSEL tekniken använder 3 våglängder 755 (ALEX) 810 (DIOD) 1064 (YAG) som är skonsamma för huden samtidigt som den har den bästa effekten för att ta bort hår. Fungerar på alla hud typer samt mörk hud och ljusa hår. Laserbehandling med Lotus Diodlaser + under sommar är inga problem. De första 24h efter behandling får behandlingsområde inte utsättas för direkt solljus. Viktigt med SPF under hela behandlingstiden på de områden som behandlats med laser. Ca 6-10 behandlingar krävs (ibland mindre ibland mera) var 4-5 vecka. Behandlingsområdet måste vara rakat ungefär 1-24h innan behandling.

Book

Hårborttagning överläpp

LOTUS DIODLASER+ Den senaste generationens halvledarteknik VCSEL gör nu att diodlasern kan utföra snabbare, säkrare och mer komfortabla behandlingar än vad som tidigare varit möjligt. Det är alltså en smärtfri behandling. VCSEL tekniken använder 3 våglängder 755 (ALEX) 810 (DIOD) 1064 (YAG) som är skonsamma för huden samtidigt som den har den bästa effekten för att ta bort hår. Fungerar på alla hud typer samt mörk hud och ljusa hår. Laserbehandling med Lotus Diodlaser + under sommar är inga problem. De första 24h efter behandling får behandlingsområde inte utsättas för direkt solljus. Viktigt med SPF under hela behandlingstiden på de områden som behandlats med laser. Ca 6-10 behandlingar krävs (ibland mindre ibland mera) var 4-5 vecka. Behandlingsområdet måste vara rakat ungefär 1-24h innan behandling.

Book

PLASMA PEN

Behandling med Plasma Pen

Ultra V Plasma, säker, effektiv och vetenskapligt beprövad metod för att behandla framförallt överflödig hud ovan samt under ögonlock. Syftet är att återskapa en vaknare blick utan kirurgi, intensiv smärta eller lång återhämtningstid. OBS! Pris från 2500 kr beroende på område. Ultra V Plasma gör det möjligt att behandla bla: -Oönskad lös hud kring ögon -Hängande ögonlock -Påsar under ögon -Kråksparkar och rynkor runt ögon -Hudförändringar / milier -Nasolabialveck -Maronettlinjer -Panna -Hals -Ärr/Bristningar

Book

PRP / PRF

PRF/PRP Föryngring + volym ansikte

Bevara ett ungdomligt utseende med den mest naturliga metoden på marknaden. PRP / PRF är en injektionsbehandling med en sammansättning av koncentrerad blodplasma från ditt eget blod. PRP står för Platelet Rich Plasma ( blodplättsrik blodplasma) och har utmärkta förnyande och läkande egenskaper. PRF-stamcellerföryngringsterapi, känd som självföryngringsbehandling, är en ledande behandling som utnyttjar healingskraften av blodplättar och tillväxtfaktorer i ditt eget blod för att stimulera stamcellsresponsen. PRF är injicerbart Platelet Rich Fibrin och är en andra generationens koncentrat av blodplättar. PRF omvandlas till gel direkt efter injektion och fungerar därför som en filler. *Tear through, under ögonen: Huden under ögonen är oftast mycket tunn och skör framförallt hos kvinnor. Fillers löser volymförlusten men inte hudkvaliteten och ger ingen lyster. PRF löser bägge. Vi börjar därför med PRF 1 eller 2 gånger med en månads mellanrum. Därefter kan vi använda fillers för de eventuella sista korrigeringarna. Plasma Lip: PRF bygger volym och håller längre än syntetiska fillers. Du får en volym direkt men den försvinner delvis efter 2-3 veckor. Om behandlingen upprepas 2-3 gånger med 4-6 veckors mellanrum så kommer din ursprungliga volym i området av vara tillbaka på samma nivå som i 20-års åldern. Jämnt och fint utan klumpar och en sund lyster. Detta räcker inte för alla och då efterjusterar man med en syntetisk filler. VARNINGSÅTGÄRDER PRP / PRF är en enkel och säker behandling. Eftersom PRP/ PRF extraheras från ditt blod finns det ingen möjlighet att överföra sjukdom, allergi eller immunologiska reaktioner. PRP / PRF behandling tillämpas inte vid trombocytdysfunktion, kritisk trombocytopeni, hemodynamisk instabilitet, autoimmuna sjukdomar, akuta och kroniska sjukdomar, graviditet, kronisk leversjukdom och antikoagulant terapi.

Book

PRF/PRP Paket pris 3 behandlingar 5000:-

Paket pris för 3st behandlingar , gäller alla PRF/PRP behandlingar.

Book

PRF/PRP Paket pris 5 behandlingar 9000:-

Paket pris för 5st behandlingar , gäller alla PRF/PRP behandlingar.

Book

PRP / PRF mot Håravfall

PRP är en injektionsbehandling med en sammansättning av koncentrerad blodplasma från ditt eget blod. PRP står för Platelet Rich Plasma ( blodplättsrik blodplasma) och har utmärkta förnyande och läkande egenskaper. PRF-stamcellerföryngringsterapi, känd som självföryngringsbehandling, är en ledande behandling som utnyttjar healingskraften av blodplättar och tillväxtfaktorer i ditt eget blod för att stimulera stamcellsresponsen. Genom att injicera din egen blodplasma frisätts mängder av tillväxtfaktorer som främjar en förnyande process. När huden där hårsäckarna finns injiceras med PRP startar en mängd positiva reaktioner i huden med flera konkreta effekter. De koncentrerade tillväxtfaktorerna som finns i plasman skickar kemiska signaler till stamcellerna som finns runt varje hårstrå att produktionen av hårceller ska öka. Fler antal hårceller betyder fler byggstenar till hårstråna, de byggs upp och blir tjockare samtidigt som de får ork att växa sig längre. Även passiva och vilande hårsäckar aktiveras åter varpå nya hårstrån växer ut. PRP skapar även nybildning av fler små blodkärl i anknytning till området som bidrar med ytterligare näring. För att uppnå resultat behövs minst 3-5 behandlingar med en månads mellanrum. Underhållsbehandling 1-2 gånger/år 100% Naturligt. Behandlingen är 100 % naturlig och riskfri då endast kroppsegna ämnen används.

Book

PRP / PRF (Vampyr behandling) Föryngring ansikte med Microneedling

Bevara ett ungdomligt utseende med den mest naturliga metoden på marknaden. PRP / PRF är en injektionsbehandling med en sammansättning av koncentrerad blodplasma från ditt eget blod. PRP står för Platelet Rich Plasma ( blodplättsrik blodplasma) och har utmärkta förnyande och läkande egenskaper. PRF är injicerbart Platelet Rich Fibrin och är en andra generationens koncentrat av blodplättar. PRF-stamcellerföryngringsterapi, känd som självföryngringsbehandling, är en ledande behandling som utnyttjar healingskraften av blodplättar och tillväxtfaktorer i ditt eget blod för att stimulera stamcellsresponsen. Här används din egen plasma som materiell på huden i kombination med Microneedling. Små kanaler skapas av Micropennan och Plasman slussas ner i dessa kanaler. Du får en förbättrad hudstruktur av dina egna tillväxtfaktorer tillsammans med de yttre faktorer som skapas av dermapen behandlingen. En jättebra kombination som ger bättre lyster, och hudföryngring utan injektion. Det är den mest naturliga behandlingen du kan göra eftersom produkten är kroppsegen. Risken för avstötning eller allergiska reaktioner är därför minimala.

Book

PRP / PRF Föryngring Hals/Dekolletage

PRP är en injektionsbehandling med en sammansättning av koncentrerad blodplasma från ditt eget blod. PRP står för Platelet Rich Plasma ( blodplättsrik blodplasma) och har utmärkta förnyande och läkande egenskaper. PRF-stamcellerföryngringsterapi, känd som självföryngringsbehandling, är en ledande behandling som utnyttjar healingskraften av blodplättar och tillväxtfaktorer i ditt eget blod för att stimulera stamcellsresponsen. Genom att injicera din egen blodplasma frisätts mängder av tillväxtfaktorer som främjar en förnyande process. För att uppnå resultat behövs minst 3-5 behandlingar med en månads mellanrum. Underhållsbehandling 1-2 gånger/år 100% Naturligt. Behandlingen är 100 % naturlig och riskfri då endast kroppsegna ämnen används.

Book

PRP / PRF mot mörka ringar under ögonen, Tear through

PRP är en injektionsbehandling med en sammansättning av koncentrerad blodplasma från ditt eget blod. PRP står för Platelet Rich Plasma ( blodplättsrik blodplasma) och har utmärkta förnyande och läkande egenskaper. PRF-stamcellerföryngringsterapi, känd som självföryngringsbehandling, är en ledande behandling som utnyttjar healingskraften av blodplättar och tillväxtfaktorer i ditt eget blod för att stimulera stamcellsresponsen. PRF är injicerbart Platelet Rich Fibrin och är en andra generationens koncentrat av blodplättar. PRF omvandlas till gel direkt efter injektion och fungerar därför som en filler. Genom att injicera din egen blodplasma frisätts mängder av tillväxtfaktorer som främjar en förnyande process. Mörka Ringar under ögonen: - För att uppnå resultat behövs minst 3-5 behandlingar med en månads mellanrum. - Underhållsbehandling 1-2 gånger/år Tear through, under ögonen: Huden under ögonen är oftast mycket tunn och skör framförallt hos kvinnor. Fillers löser volymförlusten men inte hudkvaliteten och ger ingen lyster. PRF löser bägge. Vi börjar därför med PRF 1 eller 2 gånger med en månads mellanrum. Därefter kan vi använda fillers för de eventuella sista korrigeringarna. 100% Naturligt. Behandlingen är 100 % naturlig och riskfri då endast kroppsegna ämnen används.

Book

PRP Händer

PRP är en injektionsbehandling med en sammansättning av koncentrerad blodplasma från ditt eget blod. PRP står för Platelet Rich Plasma ( blodplättsrik blodplasma) och har utmärkta förnyande och läkande egenskaper. Genom att injicera din egen blodplasma frisätts mängder av tillväxtfaktorer som främjar en förnyande process. När huden där hårsäckarna finns injiceras med PRP startar en mängd positiva reaktioner i huden med flera konkreta effekter. För att uppnå resultat behövs minst 3-5 behandlingar med en månads mellanrum. Underhållsbehandling 1-2 gånger/år 100% Naturligt. Behandlingen är 100 % naturlig och riskfri då endast kroppsegna ämnen används.

Book

SPRAYTAN

Spraytan Helkropp

För bästa resultat är det viktigt att du både förbereder och underhåller din hud efter behandlingen. Före Bronzing: -Gör en kroppsskrubb och återfukta huden 24 timmar innan -Vaxa/raka dig senast 48 timmar innan, då hinner porerna stänga sig och minskar risken att de drar åt sig färg -Undvik att använda tvål, oljebaserade produkter 24 timmar innan - Applicera inte fuktgivare, parfym, deodorant eller smink samma dag som du utför behandlingen då detta kan orsaka fläckar. Efter Bronzing: -Bär eller ta med mörka löst sittande kläder och skor. Tighta kläder och underkläder kan orsaka märken. - Undvik kontakt med vatten (även regn) under tiden färgen torkar, annars kan missfärgningar uppstå. Undvik även att svettas då detta också påverkar färgen. -Efter att angiven tid har passerat, duscha i ljummet vatten. Överskottsfärgen kommer att rinna av, medan pigmenten i bronzern aktiveras och djupnar. Använd inte varmt vatten! Varmt vatten stoppar utvecklingen av de aktiva ämnena i bronzern. -Använd inte duschkräm, schampo eller exfolierande produkter under de första 24 timmar efter behandlingen. - Klappa huden torr. Gnugga eller skrubba inte huden. -Återfukta huden varje dag med lotion. Ju fuktigare huden är desto bättre håller färgen. Efter ca 5 dagar (Då hudcellerna börjar bytas ut) kommer din bronser att börja mattas av. Om du vill få bort färgen kan du exfoliera kroppen dagligen med en skonsam kroppsskrubb. Detta kommet att hjälpa huden att absorbera ännu mer fukt, samtidigt som din bronze naturligt tonas bort. Välkommen!

Book

TANDVÅRD

AirFlow Behandling (Tandpolering)

Air Flow är en sorts blästring av tänderna. Det används en kombination av salt, vatten och luft. Air Flow är ett effektivt sätt att rengöra tänderna och få bort missfärgningar på en skonsam sätt. Efter en genomförd Air Flow behandling är dina tänder vitare och hela munnen känns ren och fräsch. Air-Flow är perfekt för dig som känner att du inte vill bleka dina tänder men ändå få en ljusare nyans.

Book

Efterkontroll Tandblekning. Hemblekning

Book

Tanblekning. Klinikblekning

Snabb och effektiv tandblekning på klinik. Klinikblekning utförs av legitimerad personal och tar ca 1,5h. Vi börjar med en bedömning och färgtagning av tänderna (OBS En fullständig undersökning med röntgen bör ha utförts det senaste 6 månaderna före blekning) tänderna poleras och därefter skyddas tandköttet med en protector, blekgelen läggs sedan på. All behandling utförs med EU godkända medel för munhålan. Endast ett behandlingstillfälle är oftast tillräckligt för att uppnå märkbart vitare tänder med ett resultat som varar i flera år. Resultatet är individuellt och beror på typen och graden av missfärgning. Hur lång tid det tar för dina tänder att bli missfärgade igen beror på dina levnads- och kostvanor. Vanligast är att man vill göra om behandlingen efter ett till fem år.

Book

Tandblekning. Hemblekning

Professionell tandblekning av legitimerad tandvårdspersonal. Blek dina tänder hemma i lugn och ro. -Hemblekning är den vanligaste typen av tandblekning och är en beprövad metod som funnits i Sverige i över 25 år. -Blekgelen som används i HealthySmile™ ger mycket goda resultat på vanliga missfärgningar orsakade av kaffe, tobak och andra färgrika födoämnen. Dessutom är den effektiv vid behandling av kraftigare missfärgningar orsakade av t. ex. läkemedel och fluor. -Du får med 4 x 2,4 ml tandblekningsgel i sprutor 2 x Individuellt anpassade skenor 1 x Förvaringsask 1 x Instruktioner. - Gör en “touch up” då och då. Passa på köpa en blekspruta vid din årliga kontroll . -Du får instruktioner och information om hur du bleker hemma, man kan sova med skenorna på eller bleka 4h dagtid. -Endast ett behandlingstillfälle är oftast tillräckligt för att uppnå märkbart vitare tänder med ett resultat som varar i flera år. -Resultatet är individuellt och beror på typen och graden av missfärgning. -Hur lång tid det tar för dina tänder att bli missfärgade igen beror på dina levnads- och kostvanor. Vanligast är att man vill göra om behandlingen efter ett till fem år.

Book

Tandstensborttagning inkl Air Flow och polering (Refrens pris 1035:-)

Förebyggande tandhygienist behandling som innebär Bedömning av tandköttsfickor och tandkött. Borttagning av tandsten med ultraljud och handinstrument. Borttagning av missfärgning med airflow (saltblästring), polering och fluorbehandling. God munhälsa är viktig och ju bättre du tar hand om dina tänder desto friskare förblir din mun. Kliniken är ansluten till Försäkringskassan så du kan utnyttja ditt allmänna tandvårdsbidrag och högkostnadsskydd.

Book

Tandundersökning inkl Parodontal Undersökning (Referenspris 855:-)

Fullständig undersökning av karies och tandlossning. I samarbete med Valdemarsviks Tandvård om du behöver tandläkarvård. Kliniken är ansluten till Försäkringskassan så du kan utnyttja ditt allmänna tandvårdsbidrag och högkostnadsskydd.

Book

TJÄNSTER

Konsultation

Konsultation bokas om du har intresse för en eller flera behandlingsalternativ. Konsultationer är kostnadsfria oavsett om du väljer att boka behandling eller inte. Skriv gärna i meddelanderutan vilken behandling/ar du är intresserad av. Vill du troligtvis göra behandlingen (botox, fillers) samma dag är det bättre att boka behandlingen direkt, så pratar vi om mängden när du kommer.

Book