CarCell

CarCell i Lidingö erbjuder ett brett spektrum av tjänster fö...

Read more

Book

Rekond

Däckbyte

Byte av däck på fälg utan balansering upp till 21" däck Tar ca 20 minuter OBS Bokad tid är för inlämning av bil och inte en garanterad starttid av vald tjänst.

Book

Däckhotell från 19" däck

Förvara dina däck tryggt hos oss tills nästa säsong

Book

Däckhotell upptill 18" däck

Förvara dina däck tryggt hos oss tills nästa säsong

Book

Gummi skifte samt balansering upp till 21"

Skifte av gummi på fälgar inklusive balansering av däcken, OBS priset är från 1400 kr och är baserat på däckens storlek Tar ca 40 minuter OBS Bokad tid är för inlämning av bil och inte en garanterad starttid av vald tjänst.

Book

In och utvändig tvätt liten bil

Ordentlig städning och rengöring av insidan och utsidan av din lilla bil med miljövänliga produkter från Techtab. OBS Grovt nedsmutsad interiör med ex. djurhår/päls räknas separat. Tar ca 80 minuter OBS Bokad tid är för inlämning av bil och inte en garanterad starttid av vald tjänst.

Book

In och utvändig tvätt stor bil

Ordentlig städning och rengöring av interiören och utsidan av din större bil med miljövänliga produkter från Techtab. OBS Grovt nedsmutsad interiör med ex. djurhår/päls räknas separat samt bilar större än SUV och kommersiella fordon. Tar ca 1,5 timme OBS Bokad tid är för inlämning av bil och inte en garanterad starttid av vald tjänst.

Book

Invändig tvätt av liten bil

Ordentlig städning och rengöring av interiören av din lilla bil med miljövänliga produkter från Techtab. OBS Grovt nedsmutsad interiör med ex. djurhår/päls räknas separat. Tar ca 50 minuter OBS Bokad tid är för inlämning av bil och inte en garanterad starttid av vald tjänst.

Book

Invändig tvätt av stor bil

Ordentlig städning och rengöring av interiören av din större bil med miljövänliga produkter från Techtab. OBS Grovt nedsmutsad interiör med ex. djurhår/päls räknas separat samt bilar större än SUV och kommersiella fordon. Tar ca 60 minuter OBS Bokad tid är för inlämning av bil och inte en garanterad starttid av vald tjänst.

Book

Utvändig tvätt liten bil

Skonsam utvändig tvätt av liten bil med miljövänliga produkter från Techtab. Tar ca 40 minuter OBS Bokad tid är för inlämning av bil och inte en garanterad starttid av vald tjänst.

Book

Utvändig tvätt stor bil

Skonsam tvätt and din bil upp till SUV modell med miljövänliga produkter från Techtab, större fordon samt kommersiella fordon beräknas separat. Tar ca 90 minuter OBS Bokad tid är för inlämning av bil och inte en garanterad starttid av vald tjänst.

Book