Boosting Your Health by Brita

Varmt välkommen till mig sida! Mitt mål är att mina mina k...

Read more

Book

Eteriska oljor

Aromamassage Halvkropp, 30 min

Du får en mjuk och avslappnande massage med kraftfulla, väldoftande eteriska oljor utvalda efter just ditt behov. Perfekt för dig som vill avnjuta en mjuk och avslappnande behandling. De eteriska oljorna och den mjuka massagen kan balansera och stärka immunförsvaret. Behandlingen verkar på cellnivå och kan hjälpa kroppen att läka och rätta till sig själv.

Book

Regndroppsmassage Människa, 60 min

Behandlingen ges med 9st olika eteriska oljor på både fötter och rygg. De eteriska oljorna och den mjuka massagen kan balansera och stärka immunförsvaret. Behandlingen verkar på cellnivå och kan hjälpa kroppen att läka och rätta till sig själv. Vid allergier byter jag ut just den oljan till en likvärdig.

Book

Healing

Ärkeängelhealing Distans, 60 min

Denna behandling sker där du befinner dig. Jag ringer upp vid bokad tid och vi går igenom hur behandling kommer att gå till. Under behandlingen ligger du ner på ett ostört ställe och slappnar av. Detta är en kraftfull healing som kan hjälpa till vid te x *sömnproblem *stress *fysiska problem Healingen jobbar på just det du behöver vid behandlingstillfället och balanserar upp energiflödet i kroppen så den lättare kan hjälpa sig själv och kan ta bort eventuella blockeringar, allt från fysiska till psykiska problem.

Book

Ärkeängelhealing, 60 min

Denna behandling sker på plats hos mig. Detta är en kraftfull healing som kan hjälpa till vid te x *sömnproblem *stress *fysiska problem Healingen jobbar på just det du behöver vid behandlingstillfället och balanserar upp energiflödet i kroppen så den har lättare att hjälpa sig själv och kan ta bort eventuella blockeringar, allt från fysiska till psykiska problem. Vid besök på plats är det en förutsättning att du är helt frisk och symptomfri. Alternativet kan vara en behandling på distans där du befinner dig i ditt hem.

Book