𝐁𝐋𝐀𝐂𝐊 𝐋𝐀𝐒𝐇 𝐂𝐀𝐑𝐓𝐄𝐋

Är en av många ledande fransstylister i Stockholm. jag arbe...

Read more

Book

𝐋𝐀𝐒𝐇𝐄𝐗𝐓𝐄𝐍𝐓𝐈𝐎𝐍𝐒

𝐒𝐈𝐍𝐆𝐄𝐋𝐅𝐑𝐀𝐍𝐒𝐀𝐑

Singelfransar är ett mer klassiskt alternativ som ger tjockare och längre fransar. Med singelfransar har du större valmöjligheter eftersom du kan välja längd och böjd. Du kan även välja tjocklek. Stora och långa ögonfransar ramar in ögonen och ger ett piggt intryck. Med singelfransar behöver du inte ens använda mascara för att få till en dramatisk effekt. Med våra lösfransar drar du enkelt uppmärksamheten till dina ögon. Eftersom de pekar i samma riktning blir resultatet väldigt vackert och naturligt. Jag applicerar frans efter frans tills du är nöjd med resultatet. Köp gärna några extra fransar och ge dig själv lite spelrum. En fransförlängning passar perfekt till ett bröllop, fest eller när du bara vill vara lite extra fin. Om du sköter din fransförlängning enligt rekommendationerna håller den i 3-4 veckor. Sedan bör du göra en påfyllning.

Book

𝐕𝐎𝐋𝐘𝐌𝐅𝐑𝐀𝐍𝐒𝐀𝐑

volymfransar passar dig som vill ha iögonfallande och långa, täta ögonfransar. De är tunna och sätts fast i knippen på din vanliga ögonfrans, vilket ger ett fluffigt resultat. Hur många som läggs på varje frans avgör du och personen som ska förlänga dina fransar. Om du vill ha någonting som är skonsamt mot dina naturliga fransar är det här alternativet ett utmärkt val. Dessutom fungerar volymfransar bra även om du naturligt har glesa och tunna fransar. Du som vill ha en intensiv, förförisk blick kan enkelt få det med våra högkvalitativa volymfransar. En annan sak att du behöver bestämma är vilken längd du vill ha på fransarna. De flesta tjocklekarna finns i flera längder. Den längd som passar beror på vem fransarna ska sitta på och vad den personen föredrar.

Book

𝐌𝐈𝐗𝐅𝐑𝐀𝐍𝐒𝐀𝐑

Mixfransar är en mix av singelfransar och volymfransar. Det bästa med mix är att det helt och hållet är du som bestämmer hur fylligt du vill ha det. Man kan enkelt täcka partier där det finns mindre fransar. Mixfransar passar dig som vill ha lite mer fyllighet och täthet än vad singelfransar ger

Book

𝐋𝐀𝐒𝐇𝐄𝐗𝐓𝐄𝐍𝐓𝐈𝐎𝐍𝐒 REFILL

𝐒𝐈𝐍𝐆𝐄𝐋 𝐑𝐄𝐅𝐈𝐋𝐋 (𝐈𝐍𝐎𝐌 𝟑 𝐕𝐄𝐂𝐊𝐎𝐑)

rengöring + genomgång samt borttagning av gamla ögonfransar + påfyllning med nya ögonfransar. Jag hjälper dig att välja rätt teknik som sliter minst på dina egna ögonfransar och passar dina önskemål.

Book

𝐕𝐎𝐋𝐘𝐌 𝐑𝐄𝐅𝐈𝐋𝐋 (𝐈𝐍𝐎𝐌 𝟑 𝐕𝐄𝐂𝐊𝐎𝐑)

Book