Be Well & Fit Båstad

Studio och butik för den aktive. Snabb,t Enkelt och Effektiv...

Read more

Book

Event

Sommarfest med SUP- paddling

Välkommen till vår soliga sommarfest, vi frestar med en bit mat, dryck och härliga utomhusaktiviteter som en stunds Yoga, Freepower, en massa prat och en SUP- paddling för de som vill och vågar. Träningskunder med träningskort betalar inget, deras familjemedlemmar betalar 300 kr och andra eventsugna betalar 600 kr. Platsen är bokad så fort den är betald :) Vi paddlar i lite lugnare vatten på Lagan, flytväst och leash ingår, paddlingen är instruktörsledd och vi guidar på plats. Du behöver vara simkunnig. Du som har valt vår Kick start betalar samma pris som familjemedlem.

Fredagskul

Fredagskul

Fredagskul! Helgen väntar och vi startar den med ett härligt träningspass där det mesta kan hända; träning på Power Plate, Freepower, träning på Indo Yoga board, Tabata ... ja, kort och gott- träning i någon form blir det och roligt ska det vara.

Power Plate Small Group training

Power Plate Small Group training 30 min

Välkommen till din Power Plate Small Group träning, klassen är 30 min lång och omfattar en inledande del, en huvuddel där vi tränar hela kroppen och en avslutande del, där kroppen får en härlig massage med hjälp av Power Plate plattan. Säg gärna till om vi behöver anpassa eller ta hänsyn till något. Avboka gärna i så god tid som möjligt om du får förhinder.

Power Plate Small Group training Express, 18 min

Välkommen till din Power Plate Small Group träning, klassen är 18 min lång och omfattar en inledande del, en huvuddel där vi tränar hela kroppen och en avslutande del, där kroppen får en härlig massage med hjälp av Power Plate plattan. Säg gärna till om vi behöver anpassa eller ta hänsyn till något. Avboka gärna i så god tid som möjligt om du får förhinder.