Hälsocoachen Isabella och Bellas Studio

Välkommen till Hälsocoachen Isabella och Bellas Studio Body-...

Read more

Book

Yoga

Barn Yoga

Yoga anpassad för barn. Med rörelseglädje, fantasi och kroppsmedvetenhet går vi in i sagornas värld. Vi använder kroppen och andningen som ett verktyg för att stärka balansen, rörligheten, smidigheten och avslutar med avslappning och en stund av kreativitet där barnen får rita eller skriva vad de känner för stunden. Detta gör att barnen blir medvetna om sina inre verktyg som de kan ha nytta av i det vardagliga livet och de stärker barnens självkänsla. Passande ålder 6-11 år.

Core

Basicträning där vi stärker den inre muskelaturen kring mage och rygg. Ökar rörligheten och tränar upp balansen. 60 min coreträning i din takt.

Kundaliniyoga

I kundaliniyoga använder du andning, fokus, mantra och fysiska rörelser i olika kombinationer för att komma i kontakt med ditt bättre jag! När du använder dessa tekniker tillsammans så känner man ofta en effekt inom kort tid. Många som utövar yoga sover bättre, upplever mindre stress och ett större välbefinnande i livet. Yogan kan få dig att må mentalt, fysiskt och psykiskt bättre! Kundaliniyogalärare Christin Peterson Wass Mobil: 070-580 66 82

Yin Yoga 60 min

Yin Yoga 60 minuter Precis som alla andra yogaformer innehåller yinyoga olika kroppspositioner, medvetna andetag och meditationer, men med den skillnaden att allt görs väldigt långsamt - varje position ska ofta hållas mellan två till fem minuter. Yinyogan har blivit mycket populär under senare år vilket visar att många av oss har ett behov av att stanna upp, även på yogamattan.

Yin Yoga 90 min

Fortsättnings Yinyoga 90 min. Vi fortsätter och utforska kroppen, andningen och meridianerna.