Beautyka Hudvårdsklinik

Beautyka är en plats skapad för kvinnor och män som vill ge...

Read more

Book

1. Konsultationer

Hudkonsultation/Hudanalys

Ar du intresserad av ansiktsbehandling och vill du veta vilken behandling som passar dig?<br> Eller vilka hudvårdsprodukter du ska använda?<br> Vi gör en noggrann hudanalys, som visar vilken hudtyp du har. Vi går igenom de olika behandlingsalternativen och rekommenderar hemvårdsprodukter efter din hud behov. Konsultation genomförs av auktoriserade och Cidesco diplomerade hudterapeuter och /eller läkare.

Book

Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling för män

Vi går igenom din hud med noggrann hudanalys , tar reda på hur huden mår och dess kondition. Detta är en perfekt behandling att starta med för dig som inte gjort ansiktsbehandling på länge. Vi ger dig tips och råd hur du på bästa sätt tar hand om din hud.<br><br>I behandlingen ingår: Dubbelrengöring, hudanalys, peeling, portömning, ansiktsmassage, mask och avslutande kräm.<br><br>Behandlingstid 45 eller 60 min.<br> <br>Eventuell rabatt dras i kassan.

Book

Ansiktsbehandling Tonår

Den behandlingen är skapad för dig, som är under 21 år med oren tonårshud. Vi gör en analys av din hud för att se hur den mår. Därefter fokuserar vi på porrengöring för att ge huden en ren och fräsch känsla. Efter avslutad behandling ger vi tips och råd om hur du bäst sköter om din hud hemma.<br><br>I behandlingen ingår: Hudanalys, rengöring, peeling, ånga, porrengöring och avslutande mask.<br> <br>Eventuell rabatt dras i kassan.

Book

Carboxy-mask/EZ CO₂ system

Carboxy-mask eller CO₂ system tillhandahåller syre till huden och optimerar hudtillståndet för efterfoljande avancerade behandlingar, som mikronedling och injektionbehandlingar.<br><br> Carboxy-mask/CO₂ systemfungerar som en katalytisk mask. Den aktiverar och förbereder huden så att huden kan lättare att absorbera effektiva ingredienser. Det ger också uppstrammande, uppljusande och anti-age effekterna genom att sätta igång så kallad Bohr Effect. <br><br> VIKTIGA NYCKELINGREDIENSER:<br> Portulaca Oleracea Extract är välkänt som antimikrobiella, svampdämpande, antiinflammatoriska och smärtstillande. Det lindrar irritationen och hjälper till att bota hudproblem.<br> Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract är en särskilt användbar ingrediens i vård av känslig hud eftersom den lugnar, återfuktar och hämmar bakterietillväxt, och den har utmärkta antiseptiska och läkande egenskaper.<br> Centella Asiatica Extract hjälper utmärkt till sårläkning och hudregenerationseffekter. Den lugnar den försvagade huden och främjar blodcirkulationen.<br> Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract hämmar pigmentering genom att förhindra tyrosinasaktivering. Det förhindrar permanent missfärgning, ger lyst och förbättrar hudtonen.<br>Scutellaria Baicalensis rot extrakt har antiinflammatoriska, anti-mikrobiella, anti-svamp och antivirala rensningsegenskaper.<br> <br>Eventuell rabatt dras i kassan.

Book

Djup portömning

Portömning gör att huden blir fräschare och återfår sin lyster. Vi erbjuder en riktig djuprengöring med portömning, som bidrar till att huden kan lättare tillgodogöra sig optimala effekter av vårdande produkter. Hudanalys ingår alltid i behandlingen och avgör vilka produkter behöver din hud med hänsyn till din hudtyp. I behandlingen ingår dubbelrengöring med enzym eller mekanisk peeling, ånga vid behov, portömning och avslutande ansiktsmask med ansiktskräm.<br>Behandlingstid 60 min.<br> <br>Eventuell rabatt dras i kassan.

Book

Frans- och brynfärgning

Färgning av fransar &amp; bryn samt formning av bryn.<br><br>Du får alltid rabatt på frans- och brynbehandling om du går den i samband med ansiktsbehandling.<br>Behandlingstid 30 min.<br> <br>Eventuell rabatt dras i kassan.

Book

Apparatbehandlingar

Blefaroplastik Jett Plasma Gold

GNISTSTRÅLEBEHANDLING - Ögonlockslyft (Blefaroplastik) Behandlingen inleds med applicering av lokalbedövande kräm (alt. injektion). Teknikerna anpassas efter behandlingsområdets känslighet och behov. Vid djupare linjer och mer framskridet åldrande används Dotting-tekniken. Vid ytligare linjer och/eller känsligare områden används Scanning-tekniken. Behandlingen avslutas med lugnande mask. <br> Behandlingen utförs som enstaka korrigerande behandling. Behandlingen kan vid behov upprepas efter individuelt anpassad tid. Vanligen uppnås kollagenstimulerande effekt fortlöper i vävnaden upp till 3 månader efter behandling.<br> JETT Plasma Gold är en s.k. ablativ behandling (ytslipande) som ger en lätt rodnad och svulnad. Rodnaden övergår till mörkare hud som försvinner när ny hud ersätter gammal, vanligvis inom 5-10 dagar. Under läkningstiden är det viktigt att följa behandlingsrekommendationer och endast förhålla sig till de produkter som tillskrivits.<br><br>Kontraindikationer: Pacemaker, Holter monitor eller en annan implanterad elektrisk apparat, epilepsi, graviditet, närvaron av metallsubstitut på behandlingsstället, akut inflammatorisk sjukdom, onkologisk sjukdom<br> <br>Eventuell rabatt dras i kassan.

Book

Carbon Peeling

Carbon Peeling eller känd som ”Hollywood Peeling” definieras som en laser peeling. En viktig roll i den behandlingen spelar medicinskt aktivt kol i Carbon, vilket man applicerar på huden innan behandlingen. Lasern aktiverar Carbons mikropartiklarna, vilket leder till att kollagenproduktionen i huden sätts igång, porerna rensas från talg, ytliga döda hudcellerna tas bort, akne ärr reduceras och hyperpigmenteringen elimineras. <br><br> Det gör inte ont och man får ingen rodnad. Behandlingen tar 15-30 min. Den typ av behandlingen passar till alla hudtyper. För att uppnå optimal effekt rekommenderas det att göra 3-5 behandlingar med 2 veckors mellanrum. <br><br> Ansiktshud tvättas. En lämplig kosmetisk produkt används vanligtvis. Medicinskt aktivt kol (Carbon) appliceras. Före applicering utförs ett känslighetstest, om allt är i ordning kommer proceduren inte att medföra obehagliga överraskningar i form av individuell intolerans och andra biverkningar. Speciella skyddsglasögonen placeras på ögonen för att förhindra skador på näthinnan. Kortvariga "blinkningar" av laser genomförs på huden. Denna effekt garanterar avdunstningen av aktivt kol tillsammans med döda hudceller och föroreningar. Efter bearbetning avlägsnas den återstående aktivt kol med en skonsam rengöring. Laserfototermolys är det sista steget i proceduren där de djupa skikten i dermis värms upp och naturliga regenererande processer på cellnivå aktiveras. Effekten av Carbon Peeling: -reducerar rynkor -sätter igång kollagenproduktionen -reducerar pormaskar -reducerar stora porer -reducerar pigmenförändringar och åldersfläckar -balanserar talgproduktion -minskar aknebesvär -fräschar upp huden<br><br>Eventuell rabatt dras i kassan.

Book

Jett Plasma Silver

Behandlingen som är inriktad på att reducera linjer/rynkor, upprätthålla hudens fasthet, jämna ut hudton och verka allmänt revitaliserande. JETT Plasma Silver eller ”Lift & Tight” erbjuder en effektiv och djupverkande behandling. <br> Behandlingen är baserad på två fysiska metoder som PLASMAFLÖDE + ELEKTROFORES. Tack vare plasmaflöde normaliseras och balanseras cellernas funktioner. Effekten är djupverkande med långtidsverkande resultat.<br><br> Behandlingen utförs som kur om 5-6 behandlingar. Första veckan utförs 1 behandling och resterande behandlingar med 1 veckas mellanrum. Rekommenderas som underhållsbehandling efter 3 månader. Kontraindikationer: Pacemaker, Holter monitor eller en annan implanterad elektrisk apparat, epilepsi, graviditet, närvaron av metallsubstitut på behandlingsstället, akut inflammatorisk sjukdom, onkologisk sjukdom<br><br>Eventuell rabatt dras i kassan.

Book

Kärlborttagning med YAG Laser

Borttagning av kärl i ansikte med YAG Laser.<br><br>För närvarande är "guldstandarden" för kärl borttagning användningen av neodymlaser.<br><br>Hur fungerar den metoden?<br>Tack vare starka blixtar av ljus som lasern genomför med 1cm avstånd från huden absorberas de röda pigmenten i ytliga kärlet. Efter detta bildas värme och blodet i kärlet koaguleras. På så sätt händer så kallad selektiv fotokoagulering och det betyder att behandlingen är ofarlig för omgivande vävnader.<br><br>Viktigt att komma ihåg att den metoden fungerar bäst på ytliga blodkärl i ansiktet och på tunna kärl på benen (mindre än 0,5 mm).<br><br>Behandlingen utförs bara efter gratis konsultation med läkare hos oss.<br><br>Antal behandlingar är varierande och är individuellt anpassad.<br> <br>Eventuell rabatt dras i kassan.

Book

Mikroneedling

Mikroneedling är en behandling för att ge en allmän vävnads- och fasthetsstimulerande effekt. Huden perforeras med upp till 900 mikrokanaler/sek och det stimulerar hudens microblödning och reparationsprocess. Behandlingen kan utföras på hela ansikte eller lokalt runt ögon och mun. Mikroneedling verkar som antiagevård tack vare uppstramande effekt på huden. Dessutom bidrar behandlingen att miska post akne ärr och förbättrar hudens naturliga läkningsprocesser. Mikroneedling utförs med sterila engångsmaterialer och boostar. <br><br> För att få en önskad effekt rekomenderas det att gå ugenom kur, som omfattar 3 behandlingar med 4 veckors mellanrum. Upprepa mikroneedling 1 gång per 6 månader som underhållsbehandling. <br><br>Behandlingstid och ansiktsområde kan väljas. <br><br>Kontraindikation:<br>Inflamerad hud, Impetigo, Herpes, huden efter direkt solexponering, pågående isotretionin behandling<br> <br>Eventuell rabatt dras i kassan.

Book

Peeling med Ultraljud

Ultraljudsanpassad ansiktsrengöring är en procedur som hjälper till att avlägsna döda hudcellerna samt stimulera kollagenproduktionen under påverkan av högfrekventa vibrationer. Ultraljudspeeling är en fysisk peeling som ger avstötning av döda hudcellerna genom att bryta bindningar mellan celler i huden under inverkan av ultraljudsvågor. Ultraljudspeeling hjälper till att rensa huden, förnya hudcellerna och eliminera döda hudceller. Med hjälp av ljudvibrationer utförs en slags hudmassage och tack vare detta stimuleras kollagenproduktionen, balanseras talgproduktionen och ökar fuktighet i huden.<br><br>Man utför massage i kombination med aktiva serum för att uppnå optimal effekten. <br><br>Efter peelingen lägger vi en ansiktsmask som är anpassad efter din huds behov.<br><br>Det gör inte ont och man får ingen rodnad. Behandlingen tar 25-50 min. Den typ av behandlingen passar till alla hudtyper. För att uppnå optimal effekt rekommenderas det att göra 3-5 behandlingar med 2 veckors mellanrum.<br><br>Kontroindikationen:<br>inflammatoriska processer i huden, förekomsten av metallimplantat i kroppen, cancersjukdom, graviditet.<br> <br>Eventuell rabatt dras i kassan.

Book

Skin Tags bortagning Jett Plasma Gold

GNISTSTRÅLEBEHANDLING - Skin Tags bortagning från 700 Kr.<br><br>En behandling som tar bort och korrigerar oönskade huddefekter som kärl-/pigmentförändringar och godartade ytliga hudförändringar. <br>Behandlingen utförs som enstaka korrigerande behandling. <br>Behandlingen utförs efter en obligatorisk gratis konsultation med vår hudterapeut.<br><br>Kontraindikationer:<br>Pacemaker, Holter monitor eller en annan implanterad elektrisk apparat, epilepsi, graviditet, närvaron av metallsubstitut på behandlingsstället, akut inflammatorisk sjukdom, onkologisk sjukdom.<br> <br>Eventuell rabatt dras i kassan.

Book

Dermaceutic

Cosmo Peel TCA Dermaceutic

Cosmo Peel TCA är en behandling som passar perfekt för huden med ålderstecken, pigmenteringar, postakne ärr och med akne.<br>Cosmo Peel finns i olika 4 koncentrationer/styrkor:<br>-12% och 15% tillhör till ytliga peelingar <br>-18% och 20% tillhär till mellandjupa peelingar<br>I Cosmo Peel ingår TCA, som är förkortning för trichloroacetic acid eller triklorättiksyra med andra ord. TCA penetreras i huden under buffrad kontroll och tack vare detta ger Cosmo Peel inte inflammation i huden.<br><br>I behandlingen ingår:<br>-dubbelrengöring<br>-TCA med pH 0,5&nbsp;<br>-Cosmo Peel Cream, som innehåller&nbsp;mjölksyra, salicylsyra, citronsyra, askorbinsyror, retinylpalmitat&nbsp; med&nbsp;pH 4,8<br><br>Enligt Dermaceutic studierna:&nbsp;&nbsp;<br>-81% av patienterna visade en signifikant förbättring av rynkor runt ögonen<br>-88% av patienterna har mindre åldrande tecken<br>-86% av patienterna uppvisade en signifikant och kontinuerlig förbättring i fläckens mörker.<br><br>Din hud kommer att flagna efter 2-4 dagar och du bör följa våra rekommendationer med hudvårdsrutiner&nbsp;hemma.&nbsp;<br><br>Rekommenderas att göra 2-4 behandlingar med 6-8 veckors intervall.<br><br>Cosmo Peel utförs bara efter konsultation med vår hudtrapeut eller läkare.<br><br>Att använda&nbsp;Sun Ceutic SPF50&nbsp;&nbsp;är viktigt för att skydda huden från UV-strålning. Notera att det rekommenderas att överdriven solexponering bör undvikas, särskilt i 20&nbsp;dagar före behandling och gärna en månad efter behandlingarna.<br> <br>Eventuell rabatt dras i kassan.

Book

Mask Peel Dermaceutic

Mask Peel är en effektiv och skonsam djuprengöring av huden. <br> Mask Peel passar perfekt för fet och aknebenägen hud. Mask Peel ger en fin lyster, renar och gör huden fräschare.<br><br> För att uppnå optimal effekten rekommendera det att använda pre- och post peel produkterna som Acne Prone Kit.<br><br>Att använda Sun Ceutic SPF50 är viktigt för att skydda huden från UV-strålning. Notera att det rekommenderas att överdriven solexponering bör undvikas, särskilt i 20 dagar före behandling och gärna en månad efter behandlingarna.<br><br>EFFEKT:<br>Balanserar talgproduktion, rengör huden, minskar porer och jämnar ut hudton och struktur.<br> <br>Eventuell rabatt dras i kassan.

Book

Mela Peel Dermaceutic

En behandling som passar perfekt för dig som vill minska uppkomsten av hyperpigmenteringar såsom solutlösta eller postinflammatoriska. Förbättrar hudens lyster och klarhet. Främjar homogen hy. Minskar uppkomsten av pigmentfläckar och är lämplig för alla hudtyper.<br><br>Mela Peel har hög koncentrerad formula och kombination av aktiva ingredienser.<br><br>Det finns bevisad effekt på all aktivitet vid hyperpigmentering.<br><br> Behandlingen som ger långvarigt resultat.<br><br>Behandlingen består av några steg:<br> 1. PrePeel förbereder och exfolierar huden inför Mela Peel applicering. Påskyndar de aktiva ingrediensernas penetration. pH1,41, innehåller zelaicsyra, salicylsyra, ferulicsyra och fytinsyra.<br>2. Mela Peel minskar pigment (melanin) produktion, innehåller mjölksyra, salicylsyra, fytinsyra och Kojic syra, retinol, arbutin – pH 2,23.<br>3. Mela Cream reglerar pigmentproduktionen och förbättrar Mela Peel behandlingens depigmentrande egenskaper. <br><br>Efterbehandlande creme Mela Cream till ett värde av 1195 kr hämtar du hem.<br><br>Kunder bör följa den ordinerade post peel produkterna K Ceutic och Mela Cream för att förstärka behandlingsresultatet.<br><br>Att använda Sun Ceutic SPF50 är viktigt för att skydda huden från UV-strålning. Notera att det rekommenderas att överdriven solexponering bör undvikas, särskilt i 20 dagar före behandling och gärna en månad efter behandlingarna.<br> <br>Eventuell rabatt dras i kassan.

Book

Mela Peel Forte Dermaceutic

Mela Peel Forte är en mediumdjup peel som är inriktad på all sorts pigmentering. Mela Peel består av högkoncentrerad kombination av effektiva ingredienser som ger en uppljusande effekt, jämnar ut huden, ökar cellförnyelse och minskar synliga rynkor.<br><br>Mela Peel Forte utförs 1 gång med efterföljande behandling med hemmaprodukter. För att uppnå optimal effekten rekommenderas det att upprepa Mela Peel Forte on 4-5 veckor.<br><br>Innan Mela Peel Forte utgörs hudkonsultation med noggrann hudanalys.<br><br>I behandling ingår:<br>Rengöring med pre-peel, hudanalys, peeling med Mela Peel Forte och avslutande creme. <br><br>Efterbehandlande creme Mela Cream till ett värde av 1195 kr hämtar du hem.<br><br>Kunder bör följa den ordinerade post peel produkterna K Ceutic och Mela Cream, Hyal Ceutic och Regen Ceutic för att förstärka behandlingsresultatet.<br><br>Att använda Sun Ceutic SPF50 är viktigt för att skydda huden från UV-strålning. Notera att det rekommenderas att överdriven solexponering bör undvikas, särskilt i 20 dagar före behandling och gärna en månad efter behandlingarna.<br> <br>Eventuell rabatt dras i kassan.

Book

Milk Peel Dermaceutic

En behandling som passar perfekt för dig som vill reducera rynkor, jämna ut hudton och öka fuktighet i huden. Förbättrar hudens lyster och klarhet. Främjar homogen hy. Minskar uppkomsten av pigmentfläckar och är lämplig för alla hudtyper.<br><br> Milk Peel har optimal kombination av 3 aktiva ingredienser.<br><br> Behandlingen som ger omedelbart och långvarigt resultat.<br><br> Ökar effekten av övriga estetiska behandlingar som mesoterapi och microneedling.<br><br> MILK PEEL utförs i kur om 4, en gång varannan vecka.<br><br>Består av 50% glykolsyra, 10% mjolksyra, 4% salicylsyra.<br>pH1,9<br><br>Passar perfekt för dig som vill motverka fina limjer, ojämn hudton samt elasticitetsförlust.<br><br>Stimulerar epidermisfunktion.<br>Reglerar fetproduktion och minskar vidgade porer.<br>Jämnar ut hudton.<br>Påskyndar cellförnyellsen.<br><br>Kunder bör följa den ordinerade post peel produkterna K Ceutic , Hyal Ceutic och Regen Ceutic för att förstärka behandlingsresultatet. <br><br>Att använda Sun Ceutic SPF50 är viktigt för att skydda huden från UV-strålning. Notera att det rekommenderas att överdriven solexponering bör undvikas, särskilt i 20 dagar före behandling och gärna en månad efter behandlingarna.<br> <br>Eventuell rabatt dras i kassan.

Book

Dermalogica

Dermalogica AGE SMART TREATMENT

Behandling är utvecklat med hänsyn till det stressade, moderna liv som många lever och de konsekvenserna man har på huden. <br><br>Dermalogicas AGE smart behandling är den mest kraftfulla åtgärden mot förtida hudåldrande. Fokus ligger på att behandla och förebygga tecken på förtida åldrande som hyperpigmenteringar, linjer och rynkor, brist på spänst, uttorkning, och lyster. <br><br>I behandlingen ingår: rengöring, face-mapping, peeling, ånga och portömning, mask och avslutande serum/creme. <br> <br>Eventuell rabatt dras i kassan.

Book

Dermalogica IonActive™ Power Treatment

IonActive Power-behandlingen passar för olika hudtillstånd, såsom för tidigt åldrande, akne och uttorkning. IonActive Power-behandlingen passar för huden, som kräver ofta mer intensiva, invasiva behandlingar för att uppnå dramatiska resultat . Men inte alla har tid för sådana behandlingar. IonActive Power-behandlingar ger ett ett synligt resultat på bara 45 minuter. Man använder avancerad apparatteknologi för att optimera produktpenetrationen för arr få optimalt effekt.<br><br>Hur fungerar det?<br><br>IonActive Power-behandlingen utförs av en högt kvalificerad och erfaren Dermalogica-hudterpeut. Varje behandling är skappad individuellt. Efter den individuella Face-Mapping®-hudanalysen är varje behandling helt anpassad till dina hudbehov. Vid behandlingen appliceras ett lämplig aktiv och "laddad" koncentrat på din hud.<br><br>Följande koncentrat innehåller:<br>-Retinol för att minska synliga tecken på åldrande.<br>-Niacinamid för att kontrollera, balansera talgproduktionen och förhindra akne.<br>-Hyaluronsyra för att lindra uttokad och / eller extra känslig hud.<br>-Oligopeptider för att minimera hyperpigmentering.<br><br>Effekten är förbättrad hudstruktur, strålande och vitaliserade hud samt mer balanserad talgproduktionen.<br><br> För att upprätthålla resultaten rekommenderas det att använda en individuell anpassad Dermalogica-hudvårdsrutin.<br> <br>Eventuell rabatt dras i kassan.

Book

Dermalogica MEDIBAC CLEARING TREATMENT

Behandling är inriktad till fet problemhy. <br>Problemet uppstår inte bara hos tonåringar- även vuxna kan uppvisa tendenser till pormaskar och akneliknande utslag. Detta är en professionell behandling som fokuserad på att reglera talgproduktion, minska inflammation, djuprengöra tilltäpptheter återställa normal hudbalans.<br><br>I behandlingen ingår: rengöring, face-mapping, peeling, ånga och portömning, mask samt avslutande serum/creme.<br> <br>Eventuell rabatt dras i kassan.

Book

Dermalogica Pro Power Peel

Dermalogicas kemiska peelingar med specifika och högkoncentrerade alfa- och betahydroxisyor i kombination med låga pH-värden arbetar effektivt med att förbättra och balansera olika hudtillstånd.<br><br>Behandlingarna kan bokas som 30 eller 60 minuter och utförs endast av professionellt utbildade hudterapeuter.<br><br>Passar för dig som är fokuserad på själva peelingen och vill ha en tidseffektiv men kraftfull behandling. Peeling appliceras endast på ansikte inklusive den undre käklinjen.<br><br>I behandlingen ingår dubbelrengöring, Face Mapping, avfettning av huden innan peel, lämplig peel, neutralisering och individanpassade produkterna lager-på-lager.<br><br>Rekommenderas att använda Prisma Protect SPF30 för att skydda huden från UV-strålning. <br><br>Notera att det rekommenderas att överdriven solexponering bör undvikas, särskilt i 10 dagar före behandling och gärna en månad efter behandlingarna.<br> <br>Eventuell rabatt dras i kassan.

Book

Dermalogica ULTRACALMING TREATMENT

Behandling är skapad för dig, som upplever att din hud är röd och känslig, stram och ansträngd.<br><br>Dermalogicas produkter hjälper till att motverka och behandla dina besvär. Dermalogicas UltraCalming behandling dämpar, lugnar och återställer känslig- eller tillfälligt känslig-hud.<br><br>I behandlingen ingår: rengöring, face-mapping, peeling anpassat för en känslig hud, ampull, massage, mask samt serum/creme.<br> <br>Eventuell rabatt dras i kassan.

Book

pHformula

pHformula Acne hud

Rekommenderas till dig som har aknebenägen hud, förstorade porer och ojämn hudstruktur. <br><br>Kombinationen av aktiva ingredienser i pHformulas A.C. solutions är speciellt utformad för att kontrollera och minska akne i olika former, som till exempel komedoner, papler och pustler. <br>Dem aktiva ingredienser angriper alla 4 faktorer som framkallar akne:<br>-Hyperkeratinisering<br>-Seborre<br>-Mikroberna (P akne)<br>-Inflammation<br><br>För bästa behandlingsresultat och för att minska risken för komplikationer, rekommenderas kunder att använda rätt pHformula-produkter 2-3 veckor före behandling .<br><br>Kunder bör använda pHformula E.X.F.O. cleanse i lugnande, rengörande och exfolierande syfte.<br><br>Kunder bör följa den ordinerade pHformula recovery-behandlingen för att förstärka resultatet och för att underlätta för läkeprocessen efter ”skin resurfacing”-behandling.<br><br>Att använda pHformulas U.V. protect SPF 30+ är viktigt för att skydda huden från UV-strålning. <br>Notera att det rekommenderas att överdriven solexponering bör undvikas, särskilt i 10 dagar före behandling och gärna en månad efter behandling.<br> <br>Eventuell rabatt dras i kassan.

Book

pHformula Anti-Age

Rekommenderas till dig som har en mogen hud. Behandlar effektivt solskadad hud med ojämn ton, rynkor och linjer. Rekommenderas 4-6 behandlingar med 4 veckors mellanrum för att uppnå bästa resultat.<br><br>En aktiv och effektiv "skin resurfacing" solution för behandling av typiska tecken på åldrande, som fotoåldrande, pigmentförändringar, matt, oelastisk hud, ytliga och måttligt djupa linjer.<br><br>pHformulas A.G.E. solutions är speciellt utformade som avancerade anti-åldrande ”skin resurfacing”-behandlingar för att hjälpa till att förbättra typiska tecken på åldrande.<br><br>För bästa resultat och för att minska risken för komplikationer, rekommenderas kunder att använda rätt pHformula-produkter 2-3 veckor före behandling.<br><br>Kunder bör använda pHformula E.X.F.O. cleanse i lugnande, rengörande och exfolierande syfte.<br><br>Kunder bör följa den ordinerade pHformula recovery-behandlingen för att förstärka behandlingsresultatet och för att underlätta för läkeprocessen efter ”skin resurfacing”-behandling.<br><br>Att använda pHformulas U.V. protect SPF 30+ är viktigt för att skydda huden från UV-strålning. <br>Notera att det rekommenderas att överdriven solexponering bör undvikas, särskilt i 10 dagar före behandling och gärna en månad efter behandlingarna.<br> <br>Eventuell rabatt dras i kassan.

Book

pHformula Hals och Dekolletage

Anti-age behandling för hals och dekolletage, vilket exfolierar, ökar cellförnyelsen och reducerar rynkor.<br><br>Denna gelé-baserade formula, som användas vid behandlingen, är utvecklad för en skonsam men effektiv ”skin resurfacing” av hals- och dekolletage-området. <br>Den består av en kombination av salicyl-, mandel- och lacticsyra för att åstadkomma ytlig exfoliering och ökad cellförnyelse, med syftet att reducera för tidigt åldrande på hals och dekolletage samt bidra till en allmän förbättring av hudens tillstånd.<br><br>För bästa resultat och för att minska risken för komplikationer, rekommenderas kunder att använda rätt pHformula-produkter 2-3 veckor före behandling.<br><br>Kunder bör använda pHformula E.X.F.O. cleanse i lugnande, rengörande och exfolierande syfte.<br><br>Kunder bör följa den ordinerade pHformula recovery-behandlingen för att förstärka behandlingsresultatet och för att underlätta för läkeprocessen efter ”skin resurfacing”-behandling.<br><br>Att använda pHformulas U.V. protect SPF 30+ är viktigt för att skydda huden från UV-strålning. <br>Notera att det rekommenderas att överdriven solexponering bör undvikas, särskilt i 10 dagar före behandling och gärna en månad efter behandlingarna.<br><br>För att uppnå ett optimalt behandlingsresultat rekommenderas det att använda hemma pHformula N.E.C.K. Recovery<br> <br>Eventuell rabatt dras i kassan.

Book

pHformula Hyperpigmentering

Rekommenderas till dig som har en pigmenterad hud. <br><br>pHformulas unika powerclay som används vid M.E.L.A. ”skin resurfacing”-behandling är en kraftfull behandling av hyperpigmentering som reducerar ansamlingen av epidermalt lokaliserat melanin. Den hämmar effektivt tyrosinasets enzymatiska aktivitet och stimulerar till epidermal celldelning. Därigenom accelereras den epidermala cellomsättningen, vilket får som resultat, att redan bildat melaninpigment avlägsnas. På grund av dess innovativa och högeffektiva verkan uppnås klart synliga resultat med minsta möjliga risk.<br><br>För bästa behandlingsresultat och för att minska risken för komplikationer, rekommenderas kunder att använda rätt pHformula-produkter 2-3 veckor före behandling.<br><br>Kunder bör använda pHformula E.X.F.O. cleanse i lugnande, rengörande och exfolierande syfte.<br><br>Kunder bör följa den ordinerade pHformula recovery-behandlingen för att förstärka behandlingsresultatet och för att underlätta för läkeprocessen efter ”skin resurfacing”-behandling.<br><br>Att använda pHformulas U.V. protect SPF 30+ är viktigt för att skydda huden från UV-strålning. <br>Notera att det rekommenderas att överdriven solexponering bör undvikas, särskilt i 10 dagar före behandling och gärna en månad efter behandlingarna.<br> <br>Eventuell rabatt dras i kassan.

Book

pHformula I.N.S.T.A.N.T.

Rekommenderas till alla hudtyper, förbättrar struktur och ökar lyster.<br><br>I.N.S.T.A.N.T. mask-behandlingen ger huden en omedelbar lyster och klarhet. Den ger en mild ”resurfacing” och huden upplevs mjukare, smidigare och jämnare i hudtonen. Samtidigt har masken en uppstramande effekt på hudstrukturen och minskar porstorlek. <br>I.N.S.T.A.N.T. mask har en föryngrande effekt och absorberar orenheter utan att negativt påverka den naturliga subumnivån. Den omedelbara anti-oxidant effekten från Ferulic syran revitaliserar huden, ger en jämnare hudton och en ökad lyster. Passar för alla hudtyper och så mild att den även passar vid sommarbehandlingar.<br><br>För bästa resultat och för att minska risken för komplikationer, rekommenderas kunder att använda rätt pHformula-produkter 2-3 veckor före behandling.<br><br>Kunder bör använda pHformula E.X.F.O. cleanse i lugnande, rengörande och exfolierande syfte.<br><br>Kunder bör följa den ordinerade pHformula recovery-behandlingen för att förstärka behandlingsresultatet och för att underlätta för läkeprocessen efter ”skin resurfacing”-behandling.<br><br>Att använda pHformulas U.V. protect SPF 30+ är viktigt för att skydda huden från UV-strålning. Notera att det rekommenderas att överdriven solexponering bör undvikas, särskilt i 10 dagar före behandling och gärna en månad efter behandlingarna.<br> <br>Eventuell rabatt dras i kassan.

Book

pHformula Rosacea

Rekommenderas till dig som har rosacea, kronisk rodnad och extra känslig hud.<br><br> Ett aktivt och effektivt C.R. complex speciellt utformat för en komplett reparation av kronisk hudrodnad och milda former av rosacea. Detta komplex har en effektiv anti-mikrobiell verkan.<br><br>För bästa behandlingsresultat och för att minska risken för komplikationer, rekommenderas kunder att använda rätt pHformula-produkter 2-3 veckor före behandling.<br><br>Kunder bör använda pHformula E.X.F.O. cleanse i lugnande, rengörande och exfolierande syfte.<br><br>Kunder bör följa den ordinerade pHformula recovery-behandlingen för att förstärka behandlingsresultatet och för att underlätta för läkeprocessen efter ”skin resurfacing”-behandling.<br><br>Att använda pHformulas U.V. protect SPF 30+ är viktigt för att skydda huden från UV-strålning. Notera att det rekommenderas att överdriven solexponering bör undvikas, särskilt i 10 dagar före behandling och gärna en månad efter behandling.<br><br>Vi rekommenderar att använda pHformula SOS Rescue Cream som bildar en skyddande film på hudytan.<br> <br>Eventuell rabatt dras i kassan.

Book

pHformula TCA touch

TCA TOUCH ™ behandlingen passar för dig som vill motverka åldrande, acne och hyperpigmenteringar. En revolutionerande och ej aggressiv behandling som ger en intensiv cellförnyelse, stimulerar hudens ämnesomsättningen och balanserar talgproduktion. PH-DVC™ complex av pHformula MD möjliggör att få optimala effekterna utan de negativa biverkningar. Behandlar effektivt solskadad hud med ojämn ton, rynkor och linjer. Rekommenderas 3-4 behandlingar med 8 veckors mellanrum för att uppnå bästa resultat.<br><br>För bästa resultat och för att minska risken för komplikationer, rekommenderas kunder att använda rätt pHformula-produkter 2-3 veckor före behandling.<br><br> Kunder bör använda pHformula E.X.F.O. cleanse i lugnande, rengörande och exfolierande syfte.<br><br>Kunder bör följa den ordinerade pHformula recovery-behandlingen för att förstärka behandlingsresultatet och för att underlätta för läkeprocessen efter ”skin resurfacing”-behandling.<br><br>Att använda pHformulas U.V. protect SPF 30+ är viktigt för att skydda huden från UV-strålning. <br>Notera att det rekommenderas att överdriven solexponering bör undvikas, särskilt i 10 dagar före behandling och gärna en månad efter behandlingarna.<br><br>Behandlingstid 30 minuter.<br> <br>Eventuell rabatt dras i kassan.

Book

pHformula Vitamin C

Rekommenderas som sommarbehandling. Perfekt passar för dig som har solskadad, livlös och trött hud med ojämn ton. <br><br>Maximala koncentrations-nivåer av Vitamin C uppnås i en högabsorberbar formula. Ett avancerat system som används vid tidiga tecken på hudskada.<br><br>L-askorbinsyra hjälper till att förstärka collagen- och elastinnätverket. Behandlingen är anpassad för foto-skadad eller pigmenterad hud och kan även hjälpa till att minska ojämn hudton vid regelbundna behandlingar. <br><br>För att uppnå ett optimalt behandlingsresultat rekommenderas det att använda hemma pHformula VITA C serum och pHformula V.I.T.A. C <br><br>Kunder bör använda pHformula E.X.F.O. cleanse i lugnande, rengörande och exfolierande syfte.<br><br>Att använda pHformulas U.V. protect SPF 30+ är viktigt för att skydda huden från UV-strålning. <br>Notera att det rekommenderas att överdriven solexponering bör undvikas, särskilt i 10 dagar före behandling och gärna en månad efter behandling. <br><br>Behandlingstid 45 minuter<br> <br>Eventuell rabatt dras i kassan.

Book