Balansvilja

Jag är dipl. Massageterapeut, Andullationsterapeut, Frekvens...

Read more
Buy gift card

Book

Massage

Massage Svensk klassisk

Smärtlindring, avslappning och återhämtning samt ger energi. Behandlingen leder till ökad blodcirkulation och syresättning i kroppen. Det ger också mer elastiska och smidiga muskler. Förebygger och förbättrar immunförsvar och kroppens egen läkningsförmåga. Vi utgår från din problematik eller önskemål och fördelar tiden efter ditt individuella behov.

Book

Massage Svensk klassisk

Smärtlindring, avslappning och återhämtning samt ger energi. Behandlingen leder till ökad blodcirkulation och syresättning i kroppen. Det ger också mer elastiska och smidiga muskler. Förebygger och förbättrar immunförsvar och kroppens egen läkningsförmåga. Vi utgår från din problematik och önskemål och fördelar tiden efter ditt individuella behov.

Book

Massage Svensk klassisk

För en helkroppsmassage rekommenderas att boka 75 minuter. Det innebär även händer, fötter och huvud. Alla muskelgrupper prioriteras och vi hinner med både avslappning och behandlande massage.

Book

Taktil massage

En stillsam och lugn massage som är stress-, och ångestreducerande. Beröring frigör Må-Bra hormoner och kroppen känner av att den får full uppmärksamhet vilket liknar psykoterpi. Behandlingen leder till ökad blodcirkulation och ökad syresättning i kroppen. Jag behandlar övre delen av kroppen vid val av 30 minuter. Vill du få en härlig avkoppling för hela kroppen så väljer du 60 minuter.

Book

Taktil massage

En stillsam och lugn massage som är stress-, och ångestreducerande. Beröring frigör Må-Bra hormoner och kroppen känner av att den får full uppmärksamhet vilket liknar psykoterapi. Behandlingen leder till ökad blodcirkulation och ökad syresättning i kroppen. Jag behandlar övre delen av kroppen vid val av 30 minuter. Vill du få en härlig avkoppling för hela kroppen så väljer du 60 minuter.

Book

Barnmassage 8-16 år

Barnmassage 8-16år. Massage för barn kan vara ett bra sätt att få barnet att slappna av, lindra oro och stress samt ge en bättre sömn. Massagen är behaglig och lugn och utgår från barnets behov. En förälder är naturligtvis välkommen att sitta med under behandlingen, annars finns ett väntrum vägg i vägg med behandlingsrummet.

Book

Fot,- och underbensmassage

Passar alla som upplever en tyngd eller trötthet i fötterna? Dina fötter finns med dig hela livet men får sällan den uppskattning eller extra kärlek som de kan behöva. Du får ligga ned på en massagebänk, får fötter och underben avtorkade med varma handdukar och därefter en avslappnande fot,- och underbensmassage.

Book

Gravidmassage från v. 13

Gravidmassage är en avslappnande, skonsam och stödjande form av massage som anpassas efter de unika behoven hos gravida kvinnor. Under graviditeten genomgår kroppen förändringar som kan leda till besvär. Särskild uppmärksamhet ägnas åt områden som ofta påverkas under graviditeten, såsom rygg, nacke, höfter, ben och fötter. Rekommenderar 60minuter för den som vill hinna med alla områden. Genom att förbättra cirkulationen och minska svullnad bidrar gravidmassagen till att minska spänningar och ömhet i musklerna samt att främja avslappning och stresshantering. Gravidmassage utförs med kvinnan liggandes i framstupa sidoläge på massagebänk eller på en energimassagestol., beroende på vilket som blir mest behagligt och ger bäst plats för magen och brösten utan att orsaka tryck. Det går bra att boka gravidmassage när du går in i andra trimestern, from v 13. Detta på grund av den ökade risken för missfall i samband med de första 13 veckorna av graviditeten. Det finns ingen forskning som tyder på att massage skulle öka risken för missfall. Men missfall sker oftast under de första 12 veckorna och jag vill undvika att det sammanfaller med min massage.

Book

Gravidmassage från v. 13

Gravidmassage är en avslappnande, skonsam och stödjande form av massage som anpassas efter de unika behoven hos gravida kvinnor. Under graviditeten genomgår kroppen många förändringar som kan leda till besvär. Särskild uppmärksamhet ägnas åt områden som ofta påverkas under graviditeten, såsom rygg, nacke, höfter, ben och fötter. Genom att förbättra cirkulationen och minska svullnad bidrar gravidmassagen till att minska spänningar och ömhet i musklerna samt att främja avslappning och stresshantering. Gravidmassage utförs med kvinnan liggandes i framstupa sidoläge på massagebänk eller på en energimassagestol, beroende på vilket som blir mest behagligt och ger bäst plats för magen och brösten utan att orsaka tryck. Det går bra att boka gravidmassage när du går in i andra trimestern, from v 13. Detta på grund av den ökade risken för missfall i samband med de första 13 veckorna av graviditeten. Det finns ingen forskning som tyder på att massage skulle öka risken för missfall. Men missfall sker oftast under de första 12 veckorna och jag vill undvika att det sammanfaller med min massage.

Book

Huvud,- och nackmassage

Huvud,- och nackmassage är väldigt avslappnande och skönt för dig som har spänningshuvudvärk eller kanske fokuserar väldigt mycket, tex arbetar framför en skärm om dagarna.

Book

Frekvensterapi

Frekvensscanning med korrigering nybesök

Jag arbetar med Monicor MR. Den kan avläsa akupunkturpunkters frekvenser och visa vilka punkter som är svaga. Genom att välja ut de svagaste punkterna och även korrigera dem, så kan apparaten ge en optimal akupunkturbehandling utan nålar eller obehag. Människor är fysiska varelser som även består av en energetisk- och informationsstruktur. Varje organ och kroppsdel har sina vibrationer/ frekvenser som återspeglas av biokemiska parametrar. Allt inom kroppen bildar ett nätverk vilket styrs av nervsystemet, hormonsystemet, meridiansystemet och skyddas av immunsystemet. Vår hälsa är till hög grad beroende av hur väl dessa system fungerar.

Book

Frekvensscanning med korrigering återbesök

Jag arbetar med Monicor MR. Den kan avläsa akupunkturpunkters frekvenser och visa vilka punkter som är svaga. Genom att välja ut de svagaste punkterna och även korrigera dem, så kan apparaten ge en optimal akupunkturbehandling utan nålar eller obehag. ​Människor är fysiska varelser som även består av en energetisk- och informationsstruktur. Varje organ och kroppsdel har sina vibrationer/ frekvenser som återspeglas av biokemiska parametrar. Allt inom kroppen bildar ett nätverk vilket styrs av nervsystemet, hormonsystemet, meridiansystemet och skyddas av immunsystemet. Vår hälsa är till hög grad beroende av hur väl dessa system fungerar.

Book

Hälsorådgivning

Blodtest av fettsyror för cellhälsa inkl testavläsning

Test + 30 min hjälp att tolka resultatet per telefon eller via Zoom. Billigare test vid åtgärdsprogram ​

Book

Blodtest HbA1c inkl testavläsning

Granska din personliga hälsostatus och ta reda på om din livsstil är hållbar eller om du behöver ändra något för att uppnå varaktig hälsa. Vi sätter dina långsiktiga blodsockernivåer i relation till vad du äter och hur övriga vanor ser ut för att kunna vägleda dig mot en framtid av välbefinnande. I testet ingår en livsstilsbedömning med personliga rekommendationer om kost, aktiviteter och träning. Billigare test vid behov och köp av åtgärdsprodukter. ​

Book

Hälsorådgivning

Vi utgår ifrån hur du mår. Kanske är du frisk och vill fortsätta att vara det, eller så kanske du är väldigt trött eller har någon typ av värkproblematik? Alldeles oavsett går vi igenom din situation och ser tillsammans hur du kan stärka dig.

Book