ASK SOUL & LIGHTWORKER

Book

Healing

Angelic Reiki Healing

Angelic Reiki® är healing där jag arbetar hand i hand med Änglar, Ärkeänglar, Uppstigna mästare och Galaktiska helare. En underbar healing form som arbetar med kroppens energisystem och balanserar ditt livsflöde. Det är ren och ljus högvibrerande energi som helar på alla plan - fysiskt, mentalt, andligt och känslomässigt. Det är villkorslös kärlek för Ditt högsta bästa. PERSONLIGT MÖTE Behandlingen pågår i en timme. Vi sitter först och pratar lite om vad du vill att healingen ska ge dig och vilka förändringar du vill ha i ditt liv. Sen får du lägga dig ner på en behandlingsbänk med kläderna på för att ta emot healingen. Det spelas healingmusik i bakgrunden. Det finns även tid efteråt för vägledande samtal. DISTANSHEALING Har du ingen möjlighet att komma till mig? Då kan du ta emot Angelic Reiki® hemma hos dig själv eller vart du än befinner dig. Du lägger dig ner eller sitter upp på en avkopplande plats. Spela gärna rogivande musik och tänd gärna ett ljus. Var öppen för att ta emot och bara släpp taget. Efter healingen får du även återkoppling via mail eller mobil om du så önskar. Drick gärna vatten efteråt.

Book

Angelic Reiki Healing på distans

DISTANSHEALING Har du ingen möjlighet att komma till mig? Då kan du ta emot Angelic Reiki® hemma hos dig själv eller vart du än befinner dig. Du lägger dig ner eller sitter upp på en avkopplande plats. Spela gärna rogivande musik och tänd gärna ett ljus. Var öppen för att ta emot och bara släpp taget. Efter healingen får du även återkoppling via mail eller mobil om du så önskar. Drick gärna vatten efteråt.

Book

Coaching

Life Coaching Holistic

Life Coaching holistic är djupgående, terapeutisk, visionär, emotionell, mental, helande, själslig, intuitiv och medial. Vi arbetar med dåtid, nutid och framtid. Har eller söker du visioner som du önskar göra men saknar tydlighet, mod, tillvägagångssätt eller stöd. Som Life Coach Holistic kan jag hjälpa dig att både hitta din vision och att bidra till att den blir till verklighet. Det liv vi har levt har stor inverkan på hur vi känner, tänker och agerar idag. Vi hittar orsaker till blockeringar och begränsningar, men också nycklar till framgång samt ledtrådar till vem vi är i vår sanna natur. Fastän vi gör tillbakablickar, ligger fokus på livet här och nu, det liv du önskar leva och den du innerst inne önskar vara och i själen vet vem du är. Allt hänger ihop. Jag använder mig av avslappning, frågor, intuition och visualisering för att hitta det rätta för just dig, sen använder vi känslor, upplevelser, inre bilder och kroppen för att få det att kännas verkligt. Sen gör vi målbilder och handlingsplaner samt uppföljningar för att få det att hända. På så vis kan jag stärka ditt självförtroende och självkänsla samt egenvärde om det behövs.

Book

Healing

Kristallhealing

Kristallhealing En behandling med kristallhealing är en underbar skön och härlig upplevelse, du fylls med ljus och kärlek, känner dig helt avslappnad och lugn, man bara är och njuter av stunden. Vid en kristallhealing ligger du på en massagebänk med täcke/filt på dig. Du ligger alltid fullt påklädd. Jag läser av ditt energifält för att se om det finns några obalanser i energier, vibrationer eller i de olika chakrana. Beroende på vilken obalans jag hittar görs ett anpassat kristallutlägg på och/eller runt om kroppen. Detta får du sedan ligga med under en viss tid så att kristallerna kan återställa balansen i energierna. Medan kristallerna får verka, sitter jag i rummet sidan om och mediterar i din energi för att ta emot budskap och vägledning för dig. När kristallerna fått ligga sin tid, sopar jag din aura och avlägsnar eventuella energisträngar som dränerar din energi. Härefter fyller "jag" på med Helande Energi i dina chakran och i din aura. Sedan plockas kristallerna bort och jag läser återigen av dina energier för att se så att balansen återställts. Vanliga fördelar med kristallhealing: *Ger en känsla av lugn och fridfullhet *Löser upp ångest och stress *Ökar koncentration och fokus *Ger klarhet i tanke *Ökar självkänsla och självsäkerhet *Lyfter depression och förtvivlan *Hjälper mental utmattning *Höjer energinivåerna *Förbättrar sömnen *Balanserar chakra energierna *Löser upp stillastående energi och obalanser *Hjälper din själsliga utveckling *Generellt läkande och välbefinnande *Överallt hjälpande i känslohantering såsom ilska, sorg, stress, förlåtelse eller undanträngda känslor

Book

Meditation-intuitionskväll

Meditation-intuitionskväll

Vi träffas tisdagar och torsdagar kl. 18-21, mediterar och tränar vår intuition mm på ett lekfullt sätt utan prestation. Fika ingår.

Book

Meditationskväll

Meditationskväll

Vi träffas och mediterar tillsammans. Släpper allt som varit, slappnar av och bara är. Efteråt diskuterar vi det som kommit upp under meditationen. (Detta är förstås frivilligt)

Book

Skogsbad

Skogsbad

Mindfulness och meditation i skogen. Vi promenerar, känner in och blir ett med skogen.

Book

Testkategori

Testartikel för bokning

Book