Art Face

ART FACE erbjuder estetiska och medicinska injektionsbehandl...

Read more

Book

Botox

3 områden - Bekymmersrynkan + Kråksparkar + Panna

Här behandlas 3 områden i ansiktet för ett piggt och naturligt resultat. Med botox som är ett muskelavslappnande läkemedel kan muskeln dämpas. Det är ett läkemedel som är ett väldokumenterat läkemedel och används både i medicinskt och estetiskt syfte.

Book

Bekymmersrynka + kråksparkar (hela området runt ögat)

En del personer har en stark muskel mellan ögonbrynen. Vid nedsatt syn, vid dagsljus och när vi är arga arbetar muskeln mellan ögonbrynen aktivt. Med tiden kan linjer – rynkor skapas och bli skarpare. Med botox som är ett muskelavslappnande läkemedel kan muskeln dämpas. Det är ett läkemedel som är ett väldokumenterat läkemedel och används både i medicinskt och estetiskt syfte. Här behandlar vi både bekymmersrynkan och alla fina linjer runtom ögat.

Book

Bekymmersrynka + litet lyft kring ögat

En del personer har en stark muskel mellan ögonbrynen. Vid nedsatt syn, vid dagsljus och när vi är arga arbetar muskeln mellan ögonbrynen aktivt. Med tiden kan linjer – rynkor skapas och bli skarpare. Med botox som är ett muskelavslappnande läkemedel kan muskeln dämpas. Det är ett läkemedel som är ett väldokumenterat läkemedel och används både i medicinskt och estetiskt syfte.

Book

Konsultation

Konsultation - Botox/Fillers (500 kr rabatt)

Jenny är leg sjuksköterska och ca 15 års erfarenhet, varav många år på Akademikliniken i Stockholm. Erbjudandet ger 500 kr rabatt på behandling med botox, läppinjektioner eller förstärkta kindben (Ord Pris från 3300kr). Konsultation kostar 300 kr, om du går vidare med en behandling så dras konsultationsavgift samt rabatten av från priset, totalt -800 kr (300 kr + 500 kr) från ordinarie pris. Du betalar din behandling på plats hos Art Face.

Book

Konsultation - Skinboosters

En fillersbehandling för dig som vill vårda din hud och förebygga åldrandet. Beroende på ålder och hudtillstånd kan vi även uppnå ett föryngrat utseende och spänstigare hud genom att behandla smårynkor som uppkommit genom åldrandet, solning och rökning. Pris från 3600kr Konsultation kostar 300 kr, om du går vidare med en behandling så dras 300 kr av från behandlingspriset.

Book

Konsultation Kemisk Peeling

Förbättring och föryngring av huden där man med hjälp av olika syror avlägsnar döda hudceller och stimulerar nybildning av hudceller. Huden får ett fräschare, slätare och yngre utseende. Pris från 950kr Konsultation kostar 300 kr, om du går vidare med en behandling så dras 300 kr av från behandlingspriset.

Book

Konsultation - Övrigt

Konsultation kostar 300 kr, om du går vidare med en behandling så dras 300 kr av från behandlingspriset. Konsultation för följande behandlingar: Behandling mot svettningar, Förstärka och markera kindben, hålighet under ögon, Gummy smile, Korrigering näsa, kärl i anikte, föryngra eller förstora läppar, Utfyllnad av ärr , ådernät på ben.

Book