AndeTag- Friskvård & Kompetensutveckling

AndeTag - Friskvård & Kompetensutveckling, erbjuder friskvår...

Read more

Book

Gratis informationstimma

Gratis informationstimma

För information om olika metoder , priser och upplägg.

Book

Friskvård

Medicinsk laserterapi

Medicinsk Laserterapi är en riskfri och smärtfri metod att behandla smärttillstånd, inflammationer, ödem och problem i muskler, senor, leder, m.m. Fler behandlingar krävs oftast och du betalar ett lägre pris efter tre behandlingar. Tiden varierar beroende på problem. Korta behandlingar har ett lägre pris. Kombinerad massage och laser för lymfbehandling tar ca 90 min och kostar 750 kr. Boka tre behandlingar och få den fjärde för 250 kronor. Lymfbehandlingen bokas i separat bokningsval. Bokning är bindande och betalning sker på plats i de fall som inte betalning sker med Epassi med flera..

Book

Aromatisk massageterapi

Avstressande, välgörande och väldoftande mjuk massage med olika eteriska oljor. En mjuk massage som passar de flesta. Metoden bygger på en gammal Indiansk tradition som i generationer använt fjäderlätta strykningar över ryggraden för att hela kroppen från obalanser. De eteriska oljorna har många positiva fördelar för kropp och sinne. Vill du investera ordentligt, för mer bestående effekter så finns möjlighet att köpa 10 kort och Du betalar då istället 500 kr./ Du tjänar 2000 kr. Bokning är bindande och betalning sker på plats i de fall som inte betalning sker med Epassi eller andra liknande friskvårdsaktörer. Total tid är 60 min inkl efterföljande samtal.

Book

Andningsterapi

Träning mot förbättrade andningsvanor i vardagen. Med hjälp av andningsträning kan vi förbättra vår hälsa och vårt välbefinnande. I priset ingår träningsmaterial samt en timmas konsultation för hjälp att komma igång. Om man inte önskar materialet (värde 550 kr) så kostar enbart en timmas andningskonsultation 500 kronor. Konsultationen kan ske live, online eller via telefon. En uppföljning efter ca tre veckor ingår i priset. Bokning är bindande och betalning sker på plats i de fall som inte betalning sker med Epassi eller andra liknande friskvårdsaktörer.

Book

Mental Träning

Mental Träning är en processinriktad förändringsmetodik där vi arbetar med de mentala processer som styr oss. Här kan vi arbeta med både individ och team som behöver hjälp i olika förändringsprocesser. Det kan handla om stresshantering, drogavvänjning, självbild, målbild, viktreglering, teamutveckling mm. Bokning är bindande och betalning sker på plats i de fall som inte betalning sker med Epassi eller andra liknande friskvårdsaktörer. Boka gärna en timmas gratis konsultation som ett första steg om du känner dig osäker på hur vi kan arbeta med just ditt problem.

Book

Öronakupressur

I öronen finns reflexpunkter från kroppens alla delar. Genom stimulera med nålar (akupunktur) eller kulplåster (akupressur) Kan man understödja kroppens egen förmåga till utläkning... NADA handlar om 5 förbestämda punkter som stimuleras och fungerar mycket bra bl a vid abstinens, oro och ångest. Bokning är bindande och betalning sker på plats i de fall som inte betalning sker med Epassi eller andra liknande friskvårdsaktörer.

Book

Lymfterapi

Lymfsystemet har som uppgift att fånga upp toxiner från kroppens organ för att sedan transportera ut ur kroppen. Ibland finns olika hinder för att lymfan ska fungera optimalt och då kan vi med hjälp av en kombinerad massage- och medicinsk laserbehandling främja lymfsystemet för optimalt flöde. Boka tre behandlingar och få den fjärde för 350 kronor.

Book

Stresshantering

Hypnosterapi

Hypnosterapin kräver oftast fler tider. Boka därför en första gratis timma för mer information om hypnos samt hur vi kan arbeta med just ditt problem. Hypnos är en skön och tillförlitlig metod som fungerar på de flesta. Varje session tar ca 60-90 min. Bokning är bindande och betalning sker på plats i de fall som inte betalning sker med Epassi eller andra liknande friskvårdsaktörer.

Book

Föreläsningar

Föreläsningar

Vi erbjuder föredrag omkring stresshantering, friskvård och om vår resa till världens tak och vårt möte med föreningen för gatubarn i Nepal. Alla intäkter från föreläsningen om Nepal går till skolgång för barnen i Nepal. För bokning av föreläsningar vänligen kontakta mig på telefon 0768780483. Utifrån era behov sammanställer jag något värdefullt för er.

Kurser/Workshops

Teamutveckling

Innehåll och antal tillfällen kan variera utifrån önskemål och behov. Med vår breda verktygslåda finns möjlighet att skapa något riktigt unikt för just er grupp. Välkommen för en offert.

Medveten Andning

Andningen är vårt främsta behov och denna kurs tar upp vad som är en försämrad andning och konsekvenser av det samt vad som är en förbättrad andning och hur vi tar oss dit. Vi fördjupar oss ända ut på cellnivå och vi gör några övningar tillsammans. Vi träffas vid 5 tillfällen. Din investering är 2400 kr/person för 5 tillfällen och 2 tim/tillfälle. En mycket värdefull kurs för individ och team. Vi samarbetar med olika studieförbund. Vid intresse och minst 5 deltagare kan vi starta upp offentligt i egen regi.

Friskvårdsaktivitet

Andningsfokuserad träning

Lugn träning i syfte att förbättra andningen och för möjlighet att lösa upp fysiska och mentala blockeringar. Vi skapar en friskare person och en friskare miljö både inom- och utombords. Med denna träningsform finns endast vinster att hämta. Det bästa är att träningsformen faktiskt passar de flesta. Aktiviteten bokas för minst 10 tillfällen och. priset gäller/person/träningstillfälle. Din investering/person för 10 ggr. är alltså 1000 kronor. Boka en gratis informationstimma eller kontakta mig på telefon 0768 780 483 vid intresse av friskvårdsaktivitet på arbetsplatsen. Vid längre och återkommande bokningar kan vi diskutera priset. Vi har tidigare haft offentliga träningstillfällen och om intresse finns, så startar vi upp för nya träningstillfällen och önskar då minst 7 deltagare.