Amy Glaad - Gör din röst hörd

Boka din sånglektion när det passar dig!

Book

Sånglektioner

1. Sånglektion (för dig som redan sjunger hos Amy)

För dig som redan är kund hos Amy oavsett vilken kurs du går. Kurser finns med 5 lektioner och med 10 lektioner. Varje lektion är 40 minuter lång. Du kan även komma enstaka gånger och får du en faktura med dig hem vid varje tillfälle, varje lektion kostar då 500 kr.

Book

2. Provlektion

För att börja att sjunga för Amy Glaad, måste du boka in en provlektion. Den är helt gratis och till för att du ska få en inblick i vad det innebär att ta lektioner för Amy och det ger även Amy en chans att se att ni är en bra matchning. Kommer du inte på din bokade tid, kommer en avgift om 500 kr att debiteras. Avboka senast 24 h innan din lektion. Under en provlektion går vi genom följande - Amy kollar vilka förkunskaper du har, många förkunskaper är medfödda andra inlärda. Vissa förkunskaper krävs för att kunna ta lektioner för Amy. - Amy kollar så att ni kan kommunicera bra. Om du inte förstår Amy, kan du inte utvecklas i din sång och då kanske en annan pedagog är bättre för dig - DU får en chans att testa på hur det är att ta lektioner för Amy, utan att betala något. ​ Efter lektionen kommer du via mail att få veta om Amy har möjlighet att ta emot dig som elev, om du behöver lära dig något innan eller om du hamnar i kö.

Book

3. Provlektion via internet

För att börja att sjunga för Amy Glaad, måste du boka in en provlektion. Den är helt gratis och till för att du ska få en inblick i vad det innebär att ta lektioner för Amy och det ger även Amy en chans att se att ni är en bra matchning. Om du inte kommer på din bokade tid, debiteras du med 500kr. Avbokning ska ske 24 h innan din lektion. Under en provlektion går vi genom följande -Testar så att all teknik fungerar som den ska (om lektionen är via internet) Du behöver kunna spela upp bakgrunder att sjunga till som du får av Amy - Amy kollar vilka förkunskaper du har, många förkunskaper är medfödda andra inlärda. Vissa förkunskaper krävs för att kunna ta lektioner för Amy. - Amy kollar så att ni kan kommunicera bra. Om du inte förstår Amy, kan du inte utvecklas i din sång och då kanske en annan pedagog är bättre för dig - DU får en chans att testa på hur det är att ta lektioner för Amy, utan att betala något. ​ Efter lektionen kommer du via mail att få veta om Amy har möjlighet att ta emot dig som elev, om du behöver lära dig något innan eller om du hamnar i kö.

Book

4. PVI via internet

Endast för körmedlemmar i Stockholm City Voices.

Book