Alpas Recreation

Book

Tjänster som erbjuds

Introduktionssamtal Mindfulness

Introduktionssamtalet är till för dig som är intresserad av att gå en kurs i Mindfulness men ännu inte riktigt bestämt dig. Du får information om vad Mindfulness är, du får prova på några Mindfulnessövningar och får höra om vilka olika slags e-kurser och möjligheter att genomföra dessa som finns. Du kan gå en kurs hos mig, men du kan även gå en e-kurs själv och gå i kompletterande samtal. Vi pratar om ditt behov, samt om vilken kursinriktning som kan vara rätt för dig i den situation du befinner dig i. Följ gärna Alpas Recreation på Facebook för att se mer om Mindfulness,

Book

Introduktionssamtal Sorgbearbetning

Introduktionssamtalet är till för dig som är intresserad av att gå en kurs i Sorgbearbetning men ännu inte riktigt bestämt dig. Du får information om kursens innehåll och tillvägagångssätt. Vi samtalar om det du känner sorg kring just nu, samt om kursen kan vara rätt för dig i den situation du befinner dig i.

Book

Sorgbearbetning - Totalt 8 träffar i kursen

Sorgbearbetning - en kurs i hur man bearbetar och förlöser sin sorg efter dödsfall, brustna relationer, separationer och andra förluster. Kursen omfattar 8 tillfällen och kostar totalt 4.000:- (500:- per tillfälle). Vi bokar in tillfällena efter hand på tider som passar. Kontakta gärna Alpas Recreation vid frågor om kursens innehåll eller boka in ett introduktionssamtal.

Book

Taktil stimulering

Taktil stimulering En mildare massageform som aktiverar ditt lugn-och-ro-hormon oxytocin. Kan ge positiva effekter såsom - Lugn & ro - Återhämtning - Smärtlindring - Muskelavslappning - Bättre sömn - Minskad stress Varmt välkomna! Kom i håg att du kan använda ditt friskvårdsbidrag till .den här behandlingen.

Book