Åhléns City Malmö

Hos Sveriges ledande varuhuskedja hittar du skönhet, mode oc...

Read more

Book

Modepaket

Lilla modepaketet

En personal shopper möter upp dig i på modeplanet för en effektiv shoppingrunda. Passar dig som har en budget på ca 5000 kr. OBS- fyll i klädstorlek, önskemål och favoritfärg i "notes" när du bokar.

Book

Stora modepaketet (3 tim)

Med start vid kassan på Damavdelningen på Plan 1 väntar en tre timmars shoppingupplevelse utifrån dina behov. Passar dig med en budget från 10000 kr.

Book

Stora modepaketet samt skönhetskonsultation (3 tim)

En tre timmar lång inspirerande shoppingupplevelse som passar dig som vill uppdatera flera delar av din garderob och samtidigt få tips och råd om hudvård och skönhet. Du träffar din Personal Shopper i varuhuset och ni börjar med att gå igenom vilka behov och förväntningar du har. Under tiden din Personal Shopper plockar ihop kläder åt dig, får du en skönhetskonsultation på ca 1 timme. Tjänsten är kostnadsfri men vi rekommenderar en shoppingbudget från 10.000 kr för Modepaketet och 600 kr för Skönhetskonsultationen.

Book

Skönhet

Skönhetspaket

En 90 minuters konsultation inom hudvård och makeup med en budget från 600 kronor. Vi går igenom dina behov och önskemål och skräddarsyr sedan en rutin som passar just dig.

Book