Advanced Hair Studio

Över 400.000 människor runt om i världen har dragit nytta av...

Read more

Book

Klippningar

Herrklippning

Klippning efter dina önskemål inklusive schamponering och lättare styling

Book

Klipp & gråhårsfärg

Klipp och gråhårsfärg. Vi använder oss av färg från Crew som ger lyser och släpper igenom färger på ett naturligt sätt. Färgen är utvecklad för män och det går snabbt att färga i samband med schamponering.

Book

Klippning & hårspa

En behandling som stimulerar hårsäckarna och rengör på djupet. Denna hårbehandling neutraliserar ph värdet i hårbotten, stimulerar blodcirkulationen och framkallar hårväxt. I behandlingen ingår schamponering och djuprengöring av hårbotten och hårsäckar samt massage av hårbotten. I behandlingen ingår klippning och styling. Behandlingen avslutas med en välgörande hårinpackning och ett stimulerande serum som ger näring till hårsäckarna.

Book

Hårbehandlingar

Hårspa

En behandling som stimulerar hårsäckarna och rengör på djupet. Denna hårbehandling neutraliserar ph värdet i hårbotten, stimulerar blodcirkulationen och framkallar hårväxt. I behandlingen ingår schamponering och djuprengöring av hårbotten och hårsäckar samt massage av hårbotten. Behandlingen avslutas med en välgörande hårinpackning och ett stimulerande serum som ger näring till hårsäckarna.

Book