About You Annelie

Jag som driver verksamheten heter Annelie Boustedt och jag h...

Read more
Buy gift card

Book

Massage 45 minuter

Avslappningsmassage av rygg, axlar, nacke eller enligt ditt önskemål. Vid behov används andra massage tekniker

Book

Massage 30 minuter

Avslappningsmassage av rygg, axlar, nacke eller enligt ditt önskemål.

Book

Massage 60 minuter

Avslappningsmassage av rygg, axlar, nacke eller enligt ditt önskemål. Vid behov används andra massage tekniker

Book

Massage 45 minuter För dig över 65 år.

Massage i 45 minuter för dig som är över 65 år. Det är speciellt viktigt att hålla sin muskulatur i gång, speciellt om man rör sig mindre än vanligt. Detta gäller både för äldre och funktionshindrade. Jag hjälper er gärna med ett hembesök för massagebehandling. Det man ska tänka på är att om man tar någon medicin eller lider av någon kronisk sjukdom ska man alltid rådfråga sin läkare om det är tillåtet att få massage.

Book

Massage 75 minuter

Svensk klassisk massage för helkropp

Book

Hot Stone massage 45 minuter

Massagen, värmen från stenarna och oljornas dofter ger en total avslappning. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Den har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi.

Book

Hot Stone massage 60 minuter

Massagen, värmen från stenarna och oljornas dofter ger en total avslappning. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Den har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi.

Book

Ansiktsbehandling med massage för nacke

Du förtjänar att se tidlös ut, utan att behöva betala en förmögenhet. Förbättra ditt yttre på bara 30 minuter om dagen med Skindulgence 30-minuters icke-kirurgiska ansiktslyftningsprogram. Detta innovativa trestegs-program innehåller välgörande örter och växtextrakt vilket bidrar till att minska förekomsten av fina linjer och rynkor samt ger en ökad spänst. Redan efter första användningen har du fått en mer ungdomlig lyster. Du kommer också att få probiotic serum. Hudbarriären är en viktig del av huden som hjälper oss att hålla huden frisk och mjuk. Den utgör hudens yttersta skikt och skyddar huden genom att hålla den fuktig och inte släppa igenom skadliga yttre stressorer. När yttre påverkan från luftburna föroreningar, allergener och bakterier stör hudbarriären kan det göra att hyn blir torr och lättare blir irriterad eller känslig. Förstärk din hudbarriär med Skindulgence Probiotic Ampoule. Detta förstklassiga dagliga ansiktsserum är speciellt utformat för att stärka hudens försvar mot angrepp utifrån. Dess superkoncentrerade ingredienser med näringsrik probiotika och prebiotika, återställer balansen i hudens mikrobiom samt stärker hudbarriären. Dessutom innehåller den fem aktiva ingredienser som effektivt lugnar och återfuktar huden, vilket ger lindring åt känslig hy och skyddar mot irritation. De kraftiga ampullerna är perfekta för användning både dag och natt och ger dig optimalt skydd så att din hud kan hållas lugn, frisk och ungdomlig året runt. Under tiden masken verkar kan du om du vill få massage i nacke och skuldror.

Book

Massage 25 minuter hälsoresurs

Book

Massage 40 minuter Hälsoresurs

Book

Massage 50 minuter Hälsoresurs

Book

Näringsanalys

Vitaminer och mineraler Tänk att veta att din kropp får det den behöver för att läka och må så bra som möjligt. Att veta om du får i dig rätt näringsämnen kan kännas både svårt och frustrerande. Här kan vi hjälpa dig. När du får det du behöver kan kroppen börja läka sig själv. På LYMFKLINIKEN hjälper vi dig att må bättre och anpassar behandlingarna till varje individs behov. Om du vill nå snabbare resultat mäter vi om du har brist på vitaminer, mineraler eller essentiella fettsyror. Vi tar även reda på om du har överskott av någon tungmetall som belastar kroppen. Det gör vi med hjälp av Mineralstationen. Mineralstationen skiljer sig från blodprov tack vara ett det är en så kallad intracellulär mätning med bioresonans som snabbt visar resultat, är pålitlig och enkel att förstå. Den visar hur mycket näring som faktiskt finns i cellen och vad du kan tillgodogöra dig.

Book

Klippkort 10x30 minuter (5150kr)

Massage 30 minuter x 10 gånger

Book

Klippkort massage 10x45 minuter (6350)

Klippkort massage 45 minuter x 10 ggr

Book

Massage 25 minuter Uggla Friskvård

Massage rygg

Book

Massage 40 minuter Uggla friskvårdsbidrag

Massage 40 minuter

Book

Massage 50 minuter Uggla friskvårdsbidrag

Helkroppsmassage

Book