Kim Naglar

Kims naglar är en salong där fokus ligger på fräscha naglar!...

Read more

Book

Tjänster

Fotvård & Shellack

Lackning med Shellack (Shellack är som en blandning mellan nagellack och gelelack) och lätt fotmassage med vattenbad, formning av tånaglar och filning av förhårdnader. Obs! Då salongen har många dropp-in-kunder kan det i vissa undantagsfall förekomma väntetid trots att du bokat din tid.

Book

Fotvård / Pedikyr

Lackning och lätt fotmassage med vattenbad, formning av tånaglar och filning av förhårdnader. Obs! Då salongen har många dropp-in-kunder kan det i vissa undantagsfall förekomma väntetid trots att du bokat din tid.

Book

Manikyr

Filning, polering, rengöring av nagelbanden och nagellack. Obs! Då salongen har många dropp-in-kunder kan det i vissa undantagsfall förekomma väntetid trots att du bokat din tid.

Book

Manikyr & Pedikyr

Manikyr och lackning samt pedikyr med lackning, lätt fotmassage med vattenbad, formning av tånaglar och filning av förhårdnader. Obs! Då salongen har många drop-in-kunder kan det i vissa undantagsfall förekomma väntetid trots att du bokat din tid.

Book

Manikyr & Pedikyr med shellack

Manikyr med shellack & fotvård med shellack. Shellack är som en blandning mellan nagellack och gelelack. Det finns i många olika nyanser och stärker dina egna naglar. Obs! Då salongen har många dropp-in-kunder kan det i vissa undantagsfall förekomma väntetid trots att du bokat din tid.

Book

Manikyr med Shellack

Shellack är som en blandning mellan nagellack och gelelack. Det finns i många olika nyanser och stärker dina egna naglar. Obs! Då salongen har många dropp-in-kunder kan det i vissa undantagsfall förekomma väntetid trots att du bokat din tid.

Book