Harmoni & Healing

Välkommen till Harmoni & Healing! Harmoni & Healing är en fy...

Read more

Book

Healing

Healing

Healing är en effektiv metod att lösa upp blockeringar och öka energin. Den påskyndar läkning och skapar harmoni. Via mina händer och min röst skickar jag energi till dig, som startar din läkeprocess.<br> Vill du, kan vi komplettera med tarotkort och su jok.

Book

Chakrabalansering

Våra sju chakrapunkter i kroppen och de övriga utanför kroppen öppnas upp och flödet blir jämt och balanserat. Önskningar planteras och med hjälp av chakrapunkterna ökar möjligheterna för att förverkliga drömmarna.

Book

Healingyoga

En individuell lektion med en kombination av yoga och healing. Vi utövar yoga-asanas med vissa tillägg där din kropp fylls på med energi och gamla flöden förnyas och förbättras. Vi avslutar med en individuellt anpassad meditation och avslappning.

Book

Distanshealing

Healing går lika bra att göra på distans. Energin går dit vi skickar den och även på distans är det en effektiv metod att lösa upp blockeringar och öka energin. Den påskyndar läkning och skapar harmoni. Via mina tankar och min röst skickar jag energi till dig, som startar din läkeprocess. Distansarbete betalas i förskott.

Book

Drömtydning

Drömtydning

Med drömtydning kan vi lyssna till ditt undermedvetna för att se hur du ska kunna bli harmonisk i din vardag och leva i enlighet med dina bästa förutsättningar. Dukan läka gamla sår och hela dig själv.

Book

Tarotkort

Tarotkort

Med hjälp av tarotkorten finner vi lösningar på problem eller vägar ut där energin har fastnat. Alla frågor är välkomna och vi kan fokusera på yrke, familj, utbildning, vänner, tidigare liv eller någon annan, för dig, viktig fråga.

Book

Tarotkort - Pop-in!

Pop-in-tid!<br> Med hjälp av tarotkorten finner vi lösningar på problem eller vägar ut där energin har fastnat. Alla frågor är välkomna och vi kan fokusera på yrke, familj, utbildning, vänner, tidigare liv eller någon annan, för dig, viktig fråga. Tider i mån av plats! Ring eller sms'a.

Book

Tarotkort på distans

Book

Övrigt

Zonterapi i händerna - Su Jok

Den koreanska zonterapin som bearbetar punkter i händerna, för att öka flödet av energi i kroppen, kallas Su Jok.<br> Men enkla tryck hittar vi punkter där kroppen indikerar svagheter och behandlar dem med värme, med akupunkturnålar och med stenar och magneter.

Book