Glowup Stockholm

Varmt välkommen till Glowup Stockholm! Här erbjuder vi pro...

Read more
Buy gift card

Book

Fri konsultation

Kostnadsfri konsultation

En konsultation är ett gratis samtal med din behandlare där din hud noggrant undersöks. Vi tar före och efter bilder på din hud så du kan följa processen, vidare rekommenderas behandlingar och en behandlingsplan samt hudvårdsprodukter för att uppnå bästa möjliga resultat - helt kostnadsfritt!

Book

Ansiktsbehandling

Acnebehandling

Denna acnebehandling passar utmärkt för alla åldrar. Oavsett om du är tonåring eller vuxen eller om du har besvärlig eller mild acne är denna acnebehandling effektiv. Denna behandling följs av anpassade produkter som rengör huden på djupet och peelar bort alla döda hudceller. Detta gör huden mjukare och huden kan förnyas efter några dagar. Vi ångar sedan upp huden för att öppna upp porerna så vi kan tömma dem. Behandlingen avrundas med en ytterligare en tvätt som dödar eventuella bakterier och lägger på en lugnande ansiktsmask som dämpar rodnad och drar ihop porerna. Sist lägger vi på en antibakteriell kräm full av fukt och vitaminer anpassad för din hud.

Book

Anti-age behandling

En avkopplande ansiktsbehandling som förbättrar hudens elastisitet, fasthet och ton. Vi ångar upp huden för att öppna upp porerna och gör en enkel porrengöring. Sedan exfolierar vi huden med en mild syra som förbättrar kollagenformationen och dödar hudceller och stimulerar ny frisk hud. I behandlingen ingår även enkel plock av bryn. Avslutningsvis lägger vi på en anpassad mask och dagkräm för din hudtyp.

Book

Glow up behandling

Denna uppfräschande och lystergivande ansiktsbehandling är perfekt för dig som vill fräscha upp din hud och boosta den med massor av fukt. Denna behandling följs upp med en syrabaserad produkt som dödar gamla hudceller så din hud förnyas. I behandlingen ingår en lätt porrengöring och plock av bryn (om du önskar). Vi avslutar med en skön mask fylld av fukt och nyttiga vitaminer - en riktig glowboost!

Book

Klassisk ansiktsbehandling

Denna klassiska ansiktsbehandling passar den som vill rengöra och vårda sin hud på djupet. Denna behandling återfuktar och fräschar upp din hud. Denna behandling följs av anpassade produkter som rengör huden och peelar bort alla döda hudceller. Vi ångar sedan upp huden för att öppna upp porerna och genomför en lätt porrengöring. Till denna behandling ingår enkel plock av bryn om du önskar. Avslutningsvis lägger vi på en skön ansiktsmask och dagkräm anpassad efter din hudtyp.

Book

Portömning

Portömning

Denna behandling fokuserar på att både rengöra ansiktet på djupet och tömma alla porer. En porrengöring är en effektiv behandling för att få bort pormaskar och orenheter i ansiktet och på kroppen. Denna behandling följs av anpassade produkter som rengör huden och peelar bort alla döda hudceller. Vi ångar sedan upp huden för att öppna upp porerna så vi kan tömma dem. Ibland används en lansett för att få bort de tuffaste porerna. Behandlingen avslutas med en ytterligare en lugnande en tvätt som dödar eventuella bakterier och lägger på en lugnande ansiktsmask som dämpar rodnad och drar ihop porerna. Sist lägger vi på en kräm full av fukt och vitaminer anpassad för din hud.

Book

Microneedling + kemisk peeling

Microneedling + kemisk peeling

Här har vi slagit ihop två favoritbehandlingar inom avancerad hudvård på samma gång. Med microneedling och en anpassad kemisk peeling, anpassad efter din hudtyp och dina hudbesvär, slussas vitaminerna och produkterna ännu djupare in i huden och jobbar både ytligt och djuptgående för de mest effektiva resultaten. Denna kombination reducerar ärr, orenheter, pigment, ojämnheter, fina linjer, rynkor och bidrar till allmänt friskare hud. Denna behandling kommer med flera fördelar men stimulerar bland annat kollagenproduktionen på djupet och ökar hudens elasticitet. Kombinationen rekommenderas att göra i kur på minst 2 behandlingar beroende på besvär med ca 3-6 veckors marginal beroende på behandlingsplan.

Book

Kemisk peeling

Hyperpigmenteringar / Pigmentfläckar

Denna kemiska behandling är en kraftfullare ansiktsbehandling som passar dig som har hyperpigmenteringar, melasma, orenheter och igentäpp hy. Denna peeling har många antioxidanta egenskaper som bland annat skyddar cellernas DNA och hämmar tyrosinas som är involverat i bildandet av melanin som orsakar pigment. Denna effektiva behandling fungerar på alla hudfärger. Beroende på behandlingsplan kan denna behandling göras i kur på 3-5 behandlingar och kan med fördel kombineras med microneedling. En kemisk peeling är en anpassad behandling med kraftfulla och effektiva syror som exfolierar och förnyar huden. Genom att avlägsna det yttersta hudlagret jobbar vi bort döda hudceller så nya celler bildas, på så sätt växer en fräsch hud som ser yngre ut. Genom en anpassad kemisk peeling för ditt hudbesvär förbättras även fina linjer och rynkor i ansiktet.

Book

Känslig / Acne

Denna kemiska behandling är en kraftfullare ansiktsbehandling passar dig som är känslig, har aktiv acne och pormaskar. Denna peeling har många egenskaper, bland annat lugnande, klådstillande, antiseptisk, antimikrobiell och sammandragande! Den fungerar på den mest känsliga och alla hudfärger. Beroende på behandlingsplan kan denna behandling behöva göras i kur på 3-5 behandlingar för bästa möjliga resultat. En kemisk peeling är en anpassad behandling med kraftfulla och effektiva syror som exfolierar och förnyar huden. Genom att avlägsna det yttersta hudlagret jobbar vi bort döda hudceller så nya celler bildas, på så sätt växer en fräsch hud som ser yngre ut. Genom en anpassad kemisk peeling för ditt hudbesvär kan vi förbättrar fina linjer och rynkor i ansiktet. Kemisk peeling kan med fördel kombineras med microneedling om hudtillståndet tillåter.

Book

Rynkor / Fina linjer

Denna kemiska behandling är en kraftfullare ansiktsbehandling som passar dig som vill ha mer elasticitet, ljusar upp huden och en fräsch finish. Genom denna kemiska peeling förbättras även fina linjer och rynkor i ansiktet. Denna peeling har många antioxidanta egenskaper som bland annat skyddar cellernas DNA genom att den minskar på skador som uppkommit av solen. Denna effektiva behandling fungerar på alla hudfärger. Beroende på behandlingsplan kan denna behandling göras i kur på 3-5 behandlingar och kan med fördel kombineras med microneedling. En kemisk peeling är en anpassad behandling med kraftfulla och effektiva syror som exfolierar och förnyar huden. Genom att avlägsna det yttersta hudlagret jobbar vi bort döda hudceller så nya celler bildas, på så sätt växer en fräsch hud som ser yngre ut.

Book

Microneedling

Microneedling

Microneedling även kallad Vitamincoctail är en nålbehandling som ger fina små nålstick som effektivt förbättrar hudens tillstånd och utseende. Nålsticken skapar en kontrollerad skada som också gör det lättare för NCTF serumet att slussas ner och göra jobbet på djupet i huden. Mikroskadan sätter igång en läkningsprocess som skapar nya hudceller, det gör att huden drar ihop sig och får mer elasticitet och lyster. Denna behandling behandlar akne, akneärr, stora porer, fina linjer, jämnar ut hudtonen (pigmentfläckar) och hudtextur samt slapp hud (fina linjer, rynkor, bristningar). NCTF serumet som används till behandlingen består av 52 stycken vitamner, mineraler och antioxidanter utan konserveringsmedel. Denna behandling går med fördel att kombinera med kemisk peeling för att maximera resultatet. Denna behandling kan utföras på alla hudtyper, hudfärger och kroppsdelar. Vanligtvis behövs en kur på minst 2-6 behandlingar men beror på din huds tillstånd. Behandlingen bör upprepas från 2-6 veckors mellanrum beroende på behandlingsplan och mål.

Book

PRX-T33 + Microneedling

Både microneedling och PRX enskilt ger fantastiska resultat, men en kombination av de båda tillsammans är en riktig drömbehandling! Microneedlingen tillåter PRXen gå djupare in i huden än vad den gör vilket ger ännu bättre resultat! Denna kombinerande behandling arbetar hudföryngrande och anti-aging. Den är väldigt djupgående och ger omedelbara och långsikta resultat. PRX-T33 från WiQo är en TCA peeling som tillsammans med microneedling behandlar rynkor och fina linjer på djupet, ger djup återfuktning och lyster och återskapar hudens fyllighet samt stimulerar hudens egen kollagenbildning. PRX-T33 + microneedling reducerar märkbart ärr och pigmentfläckar, jämnar ut hudtonen och ökar cellförnyelsen.

Book

PRX-T33

Nålfri PRX-T33 ansikte

Denna revolutionerande nålfria behandling arbetar hudföryngrande och anti-aging. Den är väldigt djupgående och ger omedelbara och långsikta resultat. PRX-T33 från WiQo är en TCA peeling som behandlar rynkor och fina linjer, skapar djup återfuktning och lyster, återskapar hudens fyllighet och stimulerar hudens egen kollagenbildning. PRX-T33 reducerar ärrbildning och pigmentfläckar, jämnar ut hudtonen och ökar cellförnyelsen. Denna TCA peeling är även effektiv mot hudbristningar ärr. Effekten av behandling håller i ca 6 månader och fungerar på alla hudtyper/hudtoner och kan med fördel kombineras med microneedling för att optimera effekten ännu mer! Denna behandling går att göra på ansiktet, hals, dekolletage, händer och hudbristningar. Efter behandlingen kan du återgå till din vardag som möjligt (pga nålfri behandling). Lägg till 405kr för att behandla hals + dekolletage samtidigt!

Book

Nålfri PRX-T33 ansikte + hals + dekolletage

Denna revolutionerande nålfria behandling arbetar hudföryngrande och anti-aging. Den är väldigt djupgående och ger omedelbara och långsikta resultat. Effekten av behandling håller i ca 6 månader och fungerar på alla hudtyper/hudtoner och kan med fördel kombineras med microneedling för att optimera effekten ännu mer! PRX-T33 reducerar rynor och fina linjer, skapar djup återfuktning och lyster, återskapar hudens fyllighet och stimulerar hudens egen kollagenbildning. PRX-T33 reducerar ärrbildning och pigmentfläckar, jämnar ut hudtonen och ökar cellförnyelsen. Denna behandling går att göra på ansiktet, hals, dekolletage, händer och hudbristningar. Efter behandlingen kan du återgå till din vardag som möjligt (pga nålfri behandling).

Book

Nålfri PRX-T33 hals + dekolletage

Denna revolutionerande nålfria behandling arbetar hudföryngrande och anti-aging. Den är väldigt djupgående och ger omedelbara och långsikta resultat. Effekten av behandling håller i ca 6 månader och fungerar på alla hudtyper/hudtoner och kan med fördel kombineras med microneedling för att optimera effekten ännu mer! PRX-T33 reducerar rynor och fina linjer, skapar djup återfuktning och lyster, återskapar hudens fyllighet och stimulerar hudens egen kollagenbildning. PRX-T33 reducerar ärrbildning och pigmentfläckar, jämnar ut hudtonen och ökar cellförnyelsen. Denna behandling går att göra på ansiktet, hals, dekolletage, händer och hudbristningar. Efter behandlingen kan du återgå till din vardag som möjligt (pga nålfri behandling). Lägg till 999kr och behandla hela ansiktet också!

Book

PRX-T33 + Microneedling

Både microneedling och PRX enskilt ger fantastiska resultat, men en kombination av de båda tillsammans är en riktig drömbehandling! Microneedlingen tillåter PRXen gå djupare in i huden än vad den gör vilket ger ännu bättre resultat! Denna kombinerande behandling arbetar hudföryngrande och anti-aging. Den är väldigt djupgående och ger omedelbara och långsikta resultat. PRX-T33 från WiQo är en TCA peeling som tillsammans med microneedling behandlar rynkor och fina linjer på djupet, ger djup återfuktning och lyster och återskapar hudens fyllighet samt stimulerar hudens egen kollagenbildning. PRX-T33 + microneedling reducerar märkbart ärr och pigmentfläckar, jämnar ut hudtonen och ökar cellförnyelsen.

Book

Trådning

Trådning av hela ansiktet

Trådning är en enkel och effektiv metod för att ta bort generande hårväxt på både ansiktet och kroppen hos både kvinnor och män. I och med att håret dras från roten blir resultatet mer varaktigt än rakning och efterlämnar en mjuk och len yta. Trådning passar alla, även de med väldigt känslig hy. En viss rodnad kan uppkomma efter behandlingen i och med att den sätter igång blodcirkulationen och syresätter huden vilket det leder till en friskare hy. Tråda regelbundet för mindre hårtillväxt.

Book

Trådning av hela ansiktet + bryn

Trådning är en enkel och effektiv metod för att ta bort generande hårväxt på både ansiktet och kroppen hos både kvinnor och män. I och med att håret dras från roten blir resultatet mer varaktigt än rakning och efterlämnar en mjuk och len yta. Trådning passar alla, även de med väldigt känslig hy. En viss rodnad kan uppkomma efter behandlingen i och med att den sätter igång blodcirkulationen och syresätter huden vilket det leder till en friskare hy. Tråda regelbundet för mindre hårtillväxt.

Book

Trådning ögonbryn + överläpp + haka

Trådning är en enkel och effektiv metod för att ta bort generande hårväxt på både ansiktet och kroppen hos både kvinnor och män. I och med att håret dras från roten blir resultatet mer varaktigt än rakning och efterlämnar en mjuk och len yta. Trådning passar alla, även de med väldigt känslig hy. En viss rodnad kan uppkomma efter behandlingen i och med att den sätter igång blodcirkulationen och syresätter huden vilket det leder till en friskare hy. Tråda regelbundet för mindre hårtillväxt.

Book