Lilla Insikten

Jag heter Malin och är grundare av Lilla Insikten, ett litet...

Read more

Book

Introsamtal - vuxna

Välkommen på ett första kostnadsfritt samtal. Här pratar vi om vad du behöver och vad jag kan erbjuda. Behöver du en förändring? Någon at prata med? Funderar du på om samtalsstöd kan vara något för dig? Vad är dina utmaningar och mål? Jag presenterar kort mina kunskaper och erfarenheter och vi ser tillsammans på möjligheten att jobba vidare tillsammans och bygga något bra? Du är experten - jag har verktygslådan! OBS: Ett introsamtal förpliktar inte till vidare samtal.

Book

Samtalsterapi - vuxna

Välkommen till ett individuellt samtal med mig där vi tillsammans jobbar med dina utmaningar och mål. Hos mig är det tryggt att dela tankar och känslor där du inte behöver vara rädd för att bli dömd. Det vi pratar om är konfidentiellt och inget jag pratar med någon annan om, om du inte samtycker till det. Vi kan prata om hur just du har blivit som du har blivit. Jobba med att du blir mer som du vill bli. Eller jobba med att acceptera att du blev som du blev när du nu inte blev som du skulle. Vad. Behöver. Du? Jag finns här för att lyssna, stödja, försöka förstå och kanske även försöka få dig att förstå dig själv, dina tankar, känslor och beteendemönster. Du är experten på dig - och har har en stor verktygslåda för att snickra på vår mentala hälsa. Tillsammans kan vi bygga något starkt och fint! Du, ja just du, är så välkommen!

Book

Introsamtal - barn & unga

Ska vi ses på mitt rum på Arken-kliniken, i lekparken eller strosa i stadsparken? Du får berätta vad du vill för mig och kan kan berätta lite om hur jag har jobbat med att prata med andra barn och unga som kanske har mått lite som du eller haft liknande bekymmer. Kanske du, som är experten på just dig, kan ha användning av någon som mig? Låt oss vara detektiver under en halvtimme och ta reda på det! :) Om du vill får du ta med dig en vuxen eller en kompis. Någon du litar på och som vill dig gott. Du behöver inte träffa mig fler gånger om inte du och/eller dina omsorgspersoner vill det.

Book

Samtalsterapi - barn & unga

Hej du barn eller ungdom! Med mig kan du prata om dina tankar, känslor och bekymmer. Jag finns här för att lyssna, stödja, att själv försöka förstå och kanske hjälpa dig förstå vad du går igenom. Det kan handla om allt från skolan, relationer, stress, ångest eller annat som du känner att du behöver prata om. Hos mig är det tryggt att vara sig själv och det du säger till mig är konfidentiellt. Det betyder att jag inte kommer berätta för någon annan om det vi pratar om, om du inte önskar det eller samtycker till det. Men om jag blir orolig för din eller någon annans säkerhet, allvarlig orolig för din eller någon annans hälsa, så kan jag behöva vidarebefordra informationen till rätt person för att se till att du får den hjälp du behöver. Det kommer vi i så fall att prata om tillsammans först. Hos mig kan du få stöd och verktyg för att bearbeta sådant du varit med om, eller utveckla något du vill bli bättre på. Det är viktigt att vara öppen och ärlig, men det är helt och hållet du som bestämmer vad du vill prata om och vad du inte vill prata om. Kom ihåg att det är du som är experten på dig! Vi kan ses på mitt rum på Arken-kliniken, i lekparken eller ta en promenad i stadsparken.

Book

Familjerådgivning

Välkomna till mig som kärlekspar, föräldrapar, familj eller i den konstellation ni önskar. Hos mig kan ni få hjälp och stöd till att fungera bättre som familj. Vi kan bland annat jobba på att förbättra kommunikationsmönster, hantera konflikter eller kriser, identifiera, förstå och/eller förändra familjedynamiken eller vad ni har på hjärtat som angår er och er familjesituation. Ni är så välkomna!

Book

Föräldracoachning

Välkommen förälder! Först och främst - bra jobbat! Att vara förälder är, utan undantag, det tuffaste jobb vi har. Och jag vet med säkerhet att ni redan nu gör det allra bästa ni kan med det ni har. Till mig kan du eller ni komma för stöd och vägledning i ert föräldraskap. Kanske önskar ni förbättra era förmågor att hantera barnets beteende, etablera rutiner, kommunicera med barn eller hantera utmaningar som uppstår under olika utvecklingsstadier. Vi kan prata om hur man främjar en positiv uppfostringsmiljö och hanterar utmaningar med att vara förälder och hur man gör detta med sin egna psykiska hälsa i någorlunda gott behåll. Innerligt varmt välkomna, fina föräldrar!

Book

Separationscoachning

Ska ni gå i sär? Grattis till att tagit ett beslut som ni förmodligen tänker ska leda till något bättre för er! Starkt gjort! Att "hålla ihop för barnens skull" är för folk flest ganska förlegat idag- medan det kanske inte alltid är så lätt att tänka på att man faktiskt "går i sär för barnens skull." Eller HUR man gör det? Eller hur man avslutar relationer utan att de för den sakens skull blir för skaviga och bidrar till att försämra vår egen och våra barns hälsa. Måste man sluta som bittra fiender? Måste man ha bytesdagar så man som föräldrar slipper se varandra? Måste man vara bästa vänner? Hur kan vi skapa ett bra liv för oss själva och våra barn genom att leva mamma-vecka-pappa-vecka? Vad tänker ni? Vad behöver ni? Vad vill ni? Genom att komma till mig så kan vi prata om hur man som par och föräldrar kanske kan landa lite mjukare genom en hård tid som det oftast är både känslomässigt, praktiskt och ekonomiskt när man väljer att gå skilda vägar. Jag kan hjälpa med verktyg till kommunikation & konflikthantering, ge känslomässigt stöd och sortera bland tankar, känslor och beteenden som kan vara ogynnsamma för er familj i ett separationsskede. Hos mig finns en trygg plats och en opartisk part som kan stötta er på er väg mot ett nytt livsskede. Hjärtligt välkomna alla par och föräldrar!

Book

Coachning - individ

Känns det som om du har fastnat? Behöver en push i rätt riktning? Någon att bolla med? Sortera med? I coachning jobbar vi målinriktat och metodiskt, både med tankar, känslor och beteenden. Vart är du och vart vill du? Hos mig kan du få hjälp och vägledning till utveckling, självreflektion, självkänsla och självförtroende. Vi jobbar tillsammans för att du ska uppnå dina personliga mål! Varmt och starkt välkommen!

Book

Coachning - grupp

Hej arbetsgrupp, ledningsgrupp eller annat team! Vill ni förbättra er kollektiva prestation? Skapa en mer effektiv och harmonisk arbetsmiljö? Skapa större förståelse för varandra och därigenom förbättra kommunikation, samarbete och produktivitet? Utveckla ledarskapsförmågor? Bygga teamkänsla? Kontakta mig via mobil eller mail så kan vi prata om vad just er grupp behöver! Obs: vägledande pris. Kostnad utifrån behov, tid och grupp. Varmt välkomna med er förfrågan!

Book