Dagny Isberg

Arbetshälsa & Ergonomi, Medicinsk Massage i Kungsbacka. Fysi...

Read more
Buy gift card

Book

Massage

Behandlande & Djupgående Massage

Behandlande, djupgående och individanpassad massagebehandling utförd av Medicinsk Massageterapeut ca. 45 min. När du känner dig fysiskt hindrad, eller upplever muskelsmärta, i vardagsrörelserna, i arbetet eller i idrotten. Terapeuten kan använda en kombination av tekniker med massage, triggerpunktsterapi, koppning och töjning utifrån behandlingsbehov.

Book

Avslappningsmassage

När insidan behöver kognitiv återhämtning. En mycket lugn massage när du behöver komma ner i varv efter en stressig period, öka din koncentration inför en svår uppgift, lider av stressbesvär, utmattningssyndrom, fibromyalgi, eller sömnsvårigheter.

Book

Andningsmassage - Lotorpsmetoden

Astmalika besvär kan härstamma från andningsrelaterade symtom. Behandlingen utgör en del av den forskningsbaserade behandlingsserien Lotorp om totalt 3-5 behandlingar, som fokuserar på andningsmuskulaturen och andningsträning.

Book

NYBESÖK Andningsmassage - Lotorpsmetoden

Bokas om detta är ditt första besök för andningsmassage och vill genomgå en behandlingsserie efter Lotorpsmetoden. Astmalika besvär kan härstamma från andningsrelaterade symtom. Behandlingen är en del av en serie om totalt 3-5 behandlingar som fokuserar på andningsmuskulaturen och andningsträning.

Book

Lymfmassage

Lymfmassage riktar sig till kvinnan som har ett trögt och nedsatt lymfflöde. En speciellt utvecklad mjuk massageteknik följer kroppens lymfflöde och hjälper kroppen att frigöra sig från sina avfallsprodukter. Detta är en mycket mjuk, lugn och avkopplande behandling som även fungerar effektivt mot stress. Kan utgöra en del av en behandlingsserie.

Book

Gravidmassage

Massagebehandling anpassad för dig som är gravid OCH efter v 13. Du får ligga på en särskild kudde som avlastar den växande magen. Behandlingen anpassas individuellt. Observera att massage utförd av certifierad yrkesmassör ej ges före v 13.

Book

Företagsmassage

OBS! Endast företag. Friskvårdsmassage för dig som anställd där din arbetsgivare har ett faktureringsavtal gällande företagsmassage hos Dagen Gry AB.

Book

Friskvårdsmassage 45 min

Denna massagebehandling bokas av dig som önskar att redovisa ditt utlägg mot friskvårdsbidraget.

Book

Funktionell träning

Rörelseanalys - din individuella kropp

En helkroppsanalys av din individuella fysiska grundkapacitet. Jag analyserar ditt rörelsemönster och identifierar dina fysiska styrkor och svagheter, härtill rådgivning av relevanta träningsövningar för att du ska hålla dig skadefri i arbetet, i vardagen eller i idrotten.

Book

Teknikträning Löpsteg - utomhus

När du vill säkerställa att din löpning blir en skadefri njutning. Jag analyserar ditt löpsteg, föreslår justeringar och individanpassade träningsövningar för att just ditt löpsteg skall bli så effektivt som möjligt.

Book

Teknikträning Stavgång - utomhus

Glöm töntpensionärsstämpeln och få istället maximal utdelning av denna häftiga barmarksträning. Ta med egna stavar (eller låna av din granne) och var klädd i kläder efter väder. Mötesplats: parkeringen, Kungsbackaskogen

Book

HLR

Grundutbildning Hjärt-Lungräddning Vuxen-Samhälle med hjärtstartare

Lär dig rädda liv! Utbildningen genomförs i enlighet med Svenska HLR-rådets riktlinjer och standardiserade utbildningsprogram baserat på senaste vetenskapen inom området (2021). Målgruppen är alla i samhället som vill lära sig HLR till vuxna. Kursinnehåll: - Känna igen ett hjärtstopp - Medvetande och andningskontroll. - Larma. - HLR; kompressioner och inblåsningar - Hjärtstartare; att ansluta och använda - Åtgärder vid luftvägsstopp Kompetenskort utfärdas till godkända deltagare.