Boden Fotvårdsklinik

Boden fotvårdsklinik fokuserar på fothälsas välmående. Behan...

Read more

Book

Klassisk fotvård

Fotvård med rekvisition

Friskvårdsbehandling. Fotbehandling momsbelagd. Denna behandling passar perfekt för dig som vill utnyttja friskvårdsbidraget du får genom ditt jobb. Först får du ett avkopplande och uppmjukande fotbad, därefter nagelvård och fotvård.

Book

Lyxig fotspabehandling

Lite lyxigare fotbehandling. Här ligger fokus på avkoppling och njutning. Skönt mjukgörande fotbad, samt nagelklippning och slipning. Lyxigt fotskrubb som avlägsnar döda hudceller och ger en len och mjuk känsla. Oljeinpackning och avslutas med en härlig ben-fotmassage. Du får en lugn och avslappnande blodcirkulationen och löses upp spänningar på ben och fötter. Lackning av tånaglar med nagellack om så önskas.

Book

Lackning

Gellack

Klippning och slipning av tånaglar samt applicering av gellack. Gellack härdas under Uv ljus. Det är en typ av lackning som håller längre en nagellack.

Book

Shellack

Klippning och slipning av tånaglar samt applicering av Shellack. Shellack härdas under Uv ljus. Det är en typ av lackning som håller längre en nagellack.

Book

Vinylux

Klippning och slipning av tånaglar samt applicering av vinylux. Vinylux är en nagellack som ser ut som gellack/shellack men inte lika länge.

Book

Massage

Fot och underbenmassage

45 minuters behandling. Behandling börjar med ett kopplande fotbad, fotskrubb och oljeinpackning och sedan fot och underbensmassage. Klippning och slipning av tånaglar ej ingår i behandling

Book

Medicinsk fotvård

Medicinsk fotvård för pensionär

Medicinsk fotvård för dig som bor på äldreboende. En behandling för dig som behöver omvårdande och förebyggande fotvård. Vi börjar med ett avslappnande fotbad. Därefter följer nagelvård med åtgärder för eventuella nageltrång, kartnaglar och andra problem. Sedan behandlas eventuell liktorn och förhårdnader. Behandlingen avslutas med smörjning av fötter.

Book

Medicinsk fotvård hembesök

Medicinsk fotvård hemmet Behandlingen börjar med mjukgörande fotbad. Därefter klippning,rensning och filning av tånaglar. Förhårdnader och eventuell liktornar tas bort. Rådgivning och avslutas med smörjning av fötter.

Book