RTT- och Hypnosterapeut och Coach - UlrikaCederberg.se

DAGS FÖR EN NY START? Känner du dig stressad? Orolig? Har då...

Read more

Book

RTT / Hypnos

Introduktionssamtal för Coaching och Hypnos/RTT- via telefon

Önskar du att ditt liv så annorlunda ut? Att du stressade mindre, mådde bättre, hade mer ork och lust att leva livet? Saknar ditt liv mål och mening eller behöver du hjälp med att hitta fokus och hitta vägar att nå ditt mål? Här pratar vi om det du vill få ut av din hypnos/RTT eller din Coachning samt sätter en eller fler mål att sikta mot. Boka ett samtal idag för ett nytt liv. Detta är fantastiskt för dig som vill hitta din väg, nya mål eller ett mål överhuvudtaget. Att hitta lösningar där du kört fast. Jag jobbar mycket med klienter som kämpar med sockerberoende, ångest och oro rädslor och stress de som saknar mål och mening eller med dig som bara vill bli bättre på det du redan kan. Hör av dig för ett kostandsfritt samtal idag så tar vi det därifrån. Vill du koppla på en hypnos till din coachning så gör vi det eller tvärtom givetvis. I hypnosen går till roten och orsaken till varför du gör som du gör och tänker som du tänker ... men det tar vi om och när du är redo och vill :) I cochningen siktar vi i stort sett bara framåt och tar det från nu till det du vill ha i livet. Detta samtal sker via telefon - jag ringer dig på bokad tid.

Book

RTT / Hypnos via Zoom, Google Meets eller hos mig

Med hjälp av RTT och Hypnos får du hjälp att förändra ditt liv effektivt och bestående. Hypnos är ett fantastiskt verktyg för dig som önskar att du hade bättre självförtroende eller självkänsla, för dig som vill bli av med med fobier, stress, oro och ångest. Om du vill sluta röka, gå ner i vikt eller känner att maten och kanske sockret tagit över ditt liv. Få hjälp med smärthantering, sömnbesvär och beroenden. Hypnos fungerar lika bra vare sig du kommer till mig eller om vi ses via din dator eller surfplatta. Boka ett introduktionssamtal så kan du och jag prata igenom vad du vill framåt så kan jag berätta mer om hur jag kan stötta och hjälpa dig att släppa det som inte längre gynnar dig.

Book

Coachningspaket 6 tillfällen á 60 min

Hur har du det? Vi är nog många som då och då kör fast i livet. Vi tappar fart och tappar fokus. Vart är jag på väg? Vad är det för mening med allt? Eller så är det bara så att vi behöver någon som "sparkar" på oss lite för att vi ska komma till skott? Oavsett vilket, så är det skönt att ha någon som står på din sida och hjälper till att hitta fokus, mål och mening. Hitta kraften att gå vidare och hitta motivationen och drivkraften att nå målet. Jag går vid din sida. Jag kommer att hjälpa dig att hitta mål och mening och se vad som ska till för att du ska komma dit - sen givetvis ska vi se till att du kommer dit du vill och se till att du får verktygen du behöver för det. Under 6 tillfällen träffs vi digitalt ( eller om du vill hos mig i Linköping ). Boka in ett förutsättningslöst, kostnadsfritt introduktionssamtal idag så tar vi det därifrån. Detta är perfekt för dig som Vill skapa nya vanor Hitta ditt mål och mening Bryta sockersuget Hitta en ny karriär Styra upp livet You name it!

Book

RIVSTART! - Coachning enstaka tillfälle

Detta är för dig som vill ha en rivstart till nästa steg i livet, karriären eller om du vill bryta relationen med socker och sånt som drar ner dig. Detta är en timme med fokus på vad vart du ska, nästa steg och hur du ska ta dig dit. Efter detta möte får du med dig flera verktyg som du har nytta av för att komma vidare och för att komma ur startblocket vare sig det handlar om att bryta gamla mönster och ovanor eller till att veta vart du ska. Du får med dig en handlingsplan med punkter på vad nästa steg är en ökad förståelse om vad som sätter käppar i hjulet för dig nya insikter om dig själv och vart du är på väg Är detta något för dig så boka gärna in ett kostnadsfritt introduktionssamtal så börjar vi där!

Book