Villamaskinisten Karlshamn

Buy gift card

Book

Kubota minigrävare

Tre skopor, släp och försäkring ingår i priset. Maskinen hämtas kl18-19 första hyresdatumet och lämnas senast kl1730 sista hyresdatumet.

Markvibrator ("Padda")

Maskinen hämtas kl18-19 första hyresdatumet och lämnas senast kl1730 sista hyresdatumet.

Texas Vertikalskärare

Maskinen hämtas kl18-19 första hyresdatumet och lämnas tillbaka senast kl1730 sista hyresdatumet.

Vält för grässådd

Välten hämtas kl18-19 första hyresdatumet och lämnas tillbaka senast kl1730 sista hyresdatumet.

Såmaskin

Maskinen hämtas kl18-19 första hyresdatumet och lämnas tillbaka senast kl1730 sista hyresdatumet.

Lövblås

Effektiv ryggburen Stihl lövblås, den första med elstart (F) och STIHL Easy2Start. Tack vare elstarten, startas maskinen med ett enkelt knapptryck utan att behöva ta av den från ryggen, vilket ger denna ryggblås en unik komfort. Längdjusterbart blåsrör och verktygslös inställning av handtaget. Perfekt för att både bekvämt och effektivt ta bort gräs- och häckklipp, löv eller annan smuts från stora ytor. Gummerat 2-komponents handtag, STIHL antivibrationssystem, breda axelremmar, 2-MIX motor, enkel start, steglös inställbar gas med stoppknapp och ett praktiskt bärhandtag. Drivs med 2-takt alkylatbensin.

Trimmer

Mycket stark Stihl trimmer för ytarbeten och segt gräs. Mycket lättstartad med 4-MIX motor och ett förenklad startprocess. Komplett utrustad med tvåhandsstyre, handtag med integrerad stoppknapp, 4-MIX motor med större tank för längre arbetspass, homogen drivaxel och en bärsele med dubbla axelremmar. Levereras med trimmerhuvud. Slyklinga och sågklinga går även att hyra till maskinen. Drivs med 2-takt alkylatbensin.

Gallersläp

Praktiskt gallersläp med tippfunktion som manövreras med vev. Lastyta 300x150cm. 80cm höjd på gallergrindarna. Bakre gallergrind går att öppna. Totalvikt 1300kg. Lastvikt 1020kg. Registreringsnummer KEL79R.

Avant 420 Minilastare

Den perfekta kompaktlastaren för husägare, lantbrukare och trädgårdsanläggare med flera. För att flytta jord, grus, fyllnadsmaterial mm. Har utskjutbar teleskopbom för lång räckvidd. Gräsdäck enligt bild 1 för att skona gräsmattan. Skopa ingår. Längd:2195 mm. Bredd:1050 mm. Höjd:1980 mm. Vikt: 1030 kg. Drivs på diesel. Står lastad på en tippbar släpkärra med totalvikt på 1300kg.