Ulrika Hallebrand - Emotional Freedom Empower YourSelf

Jag arbetar med trauma, stress- och utmattnings men även smä...

Read more

Book

Energipsykologi - Tapping (TFT och TTT),

Tapping (Första session)

Tapping är en teknik som bygger på en kombination av sensorisk stimulering, mild exponering och modern psykologi. Man knackar/ stimulerar specifika punkter på kroppen (ansikte, överkropp och händer) samtidigt som man fokuserar på ett problem. Detta gör att mentala blockeringar och känslomässiga minnen löses upp. Tapping är vetenskapligt bevisat att minska ångest, depression och PTSD. Tapping är en snabb och effektiv metod för stressreducering, att reglera känslomässig stress. Tapping hjälper dig att hantera problemen i ditt liv Tapping minskar stresshormonet kortisol på bara några minuter. Flertalet av de som använt tapping vittnar om minskningar av stressrelaterade symtom som sömnsvårigheter, hjärtklappning, oro, flashbacks av svåra minnen, aggressivitet, panik med mera. Forskning inom området pågår ständigt med nya resultat.

Book

Tapping 60 min

Tapping session 50 min: Under en session kombinerar jag mina kunskaper i TFT (Thought Field Therapy) och TTT ( Trauma Tapping Teknik), EMDR, Havening och andning. Allt för att hjälpa dig på bästa sätt. Tapping är en teknik som bygger på en kombination av sensorisk stimulering, mild exponering och modern psykologi. Man knackar/ stimulerar specifika punkter på kroppen (ansikte, överkropp och händer) samtidigt som man fokuserar på ett problem. Detta gör att mentala blockeringar och känslomässiga minnen löses upp. Tapping är vetenskapligt bevisat att minska ångest, depression och PTSD. Tapping är en snabb och effektiv metod för stressreducering, att reglera känslomässig stress. Tapping hjälper dig att hantera problemen i ditt liv Tapping minskar stresshormonet kortisol på bara några minuter. Flertalet av de som använt tapping vittnar om minskningar av stressrelaterade symtom som sömnsvårigheter, hjärtklappning, oro, flashbacks av svåra minnen, aggressivitet, panik med mera. Forskning inom området pågår ständigt med nya resultat.

Book

Tapping - Paketerbjudande 3 sessioner

Paketerbjudande 3 x 50 min: Under en session kombinerar jag mina kunskaper i TFT (Thought Field Therapy) och TTT (Trauma Tapping Teknik), EMDR, Havening och andning. Allt för att hjälpa dig på bästa sätt. Tapping är en teknik som bygger på en kombination av sensorisk stimulering, mild exponering och modern psykologi. Man knackar/ stimulerar specifika punkter på kroppen (ansikte, överkropp och händer) samtidigt som man fokuserar på ett problem. Detta gör att mentala blockeringar och känslomässiga minnen löses upp. Tapping är vetenskapligt bevisat att minska ångest, depression och PTSD. Tapping är en snabb och effektiv metod för stressreducering, att reglera känslomässig stress. Tapping hjälper dig att hantera problemen i ditt liv Tapping minskar stresshormonet kortisol på bara några minuter. Flertalet av de som använt tapping vittnar om minskningar av stressrelaterade symtom som sömnsvårigheter, hjärtklappning, oro, flashbacks av svåra minnen, aggressivitet, panik med mera. Forskning inom området pågår ständigt med nya resultat.

Book

Tapping - Paketerbjudande 5 sessioner

Tapping - Paketerbjudande 5 sessioner: Under en session kombinerar jag mina kunskaper i TFT (Thought Field Therapy) och TTT ( Trauma Tapping Teknik), EMDR, Havening och andning. Allt för att hjälpa dig på bästa sätt. Tapping är en teknik som bygger på en kombination av sensorisk stimulering, mild exponering och modern psykologi. Man knackar/ stimulerar specifika punkter på kroppen (ansikte, överkropp och händer) samtidigt som man fokuserar på ett problem. Detta gör att mentala blockeringar och känslomässiga minnen löses upp. Tapping är vetenskapligt bevisat att minska ångest, depression och PTSD. Tapping är en snabb och effektiv metod för stressreducering, att reglera känslomässig stress. Tapping hjälper dig att hantera problemen i ditt liv Tapping minskar stresshormonet kortisol på bara några minuter. Flertalet av de som använt tapping vittnar om minskningar av stressrelaterade symtom som sömnsvårigheter, hjärtklappning, oro, flashbacks av svåra minnen, aggressivitet, panik med mera. Forskning inom området pågår ständigt med nya resultat.

Book

Tapping - Paketerbjudande 10 sessioner

Tapping - Paketerbjudande 10 sessioner: Under en session kombinerar jag mina kunskaper i TFT (Thought Field Therapy) och TTT ( Trauma Tapping Teknik), EMDR, Havening och andning. Allt för att hjälpa dig på bästa sätt. Tapping är en teknik som bygger på en kombination av sensorisk stimulering, mild exponering och modern psykologi. Man knackar/ stimulerar specifika punkter på kroppen (ansikte, överkropp och händer) samtidigt som man fokuserar på ett problem. Detta gör att mentala blockeringar och känslomässiga minnen löses upp. Tapping är vetenskapligt bevisat att minska ångest, depression och PTSD. Tapping är en snabb och effektiv metod för stressreducering, att reglera känslomässig stress. Tapping hjälper dig att hantera problemen i ditt liv Tapping minskar stresshormonet kortisol på bara några minuter. Flertalet av de som använt tapping vittnar om minskningar av stressrelaterade symtom som sömnsvårigheter, hjärtklappning, oro, flashbacks av svåra minnen, aggressivitet, panik med mera. Forskning inom området pågår ständigt med nya resultat.

Book

NADA

NADA - Öronakupunktur

NADA - Öronakupunktur 55 min. Öronakupunktur har sitt ursprung i Kina och är en väl beprövad metod för att lindra: Smärta, beroende/abstinens, oro, ångest, rikliga svettningar, sömnstörningar mm. Behandling sker genom att fem tunna, sterila nålar sätts på fem bestämda punkter i vardera öra. Man sitter med nålarna på plats i lugn och ro, antingen i tystnad eller med avslappnande musik i bakgrunden. Nålarna får sitta i cirka 40 minuter under tiden vilar du. Nålar eller kulplåster används i behandling NADA öronakupunktur stör inte annan behandling. Om du till exempel använder läkemedel kan du fortsätta med dessa precis som vanligt.

Book

NADA - Öronakupunktur

NADA - Paketerbjudande 5 gånger. Öronakupunktur har sitt ursprung i Kina och är en väl beprövad metod för att lindra: Smärta, beroende/abstinens, oro, ångest, rikliga svettningar, sömnstörningar mm. Behandling sker genom att fem tunna, sterila nålar sätts på fem bestämda punkter i vardera öra. Man sitter med nålarna på plats i lugn och ro, antingen i tystnad eller med avslappnande musik i bakgrunden. Nålarna får sitta i cirka 40 minuter under tiden vilar du. Nålar eller kulplåster används i behandling NADA öronakupunktur stör inte annan behandling. Om du till exempel använder läkemedel kan du fortsätta med dessa precis som vanligt.

Book

NADA - Öronakupunktur

NADA - Paketerbjudande 10 gånger x 55 minuter. Öronakupunktur har sitt ursprung i Kina och är en väl beprövad metod för att lindra: Smärta, beroende/abstinens, oro, ångest, rikliga svettningar, sömnstörningar mm. Behandling sker genom att fem tunna, sterila nålar sätts på fem bestämda punkter i vardera öra. Man sitter med nålarna på plats i lugn och ro, antingen i tystnad eller med avslappnande musik i bakgrunden. Nålarna får sitta i cirka 40 minuter under tiden vilar du. Nålar eller kulplåster används i behandling NADA öronakupunktur stör inte annan behandling. Om du till exempel använder läkemedel kan du fortsätta med dessa precis som vanligt.

Book

Coaching one to one

Erbjudande: Vår 2022 ( Gäller endast v.

Hett erbjudande: Jag erbjuder nya och gamla klienter 300 kronor i rabatt på en 50 minuters session. Investering: 650 kronor. . Sessionens upplägg bestämmer du själv över. Vissa önskar samtala under hela sessionen, andra kanske vill ta tillfället i akt och prova på Tapping och en tredje kanske vill göra både och. . Kanske behöver du någon som kan vägleda och motivera dig i den riktningen du önskar gå, hjälpa dig med att sätta sunda gränser, självmedkänsla, känslohantering, stresshantering och eller läka obearbetade trauman, Mitt sätt att arbeta utgår från en trygg och läkande relation, allt för att skapa möjlighet och rum till förändring, skapa möjlighet för nya vägar i livet och lämna det gamla bakom. Vad det än må vara så utgår samtalet utifrån dig och dina behov. . Den bästa investeringen du kan göra är att investera i dig själv och din personliga utveckling & läkande. Erbjudandet gäller både nya och gamla klienter och det går bra att utnyttja erbjudandet flera gånger under tidsperioden. . Varmt välkommen att boka.

Book

1:1 Coachande/ vägledande samtal

Book

Skilsmässa

Ligger du i skilsmässa, genomgår du en jobbig vårdnadstvist eller du kanske har kommit ut på andra sidan? Önskar du hjälp, stöttning i att navigera och hantera din nya livssituation? Önskar du stärka relationen till dina barn? Jag hjälper och stöttar föräldrar vart de än befinner sig i processen. Det är ingen enkel sak att få ihop livet efter (under) en skilsmässa. Känslor som skuld, skam, sorg, ilska kan behöva bearbetas. Få hjälp att komma ur livskrisen och hjälp med att hitta dig själv, ditt mod, din kärlek och din styrka så att du kan finnas där för barnen.

Book

Beroende

Ligger du i risk för att fastna i ett beroende av alkohol, narkotika och /eller läkemedel? Önskar du få hjälp innan det eskalerar helt? Självmedicinerar du? Har du sökt hjälp men inte fått den rätta hjälpen tidigare? Bär du på obearbetade trauman? Mitt sätt att arbeta utgår utgår från en trygg och läkande relation. Allt för att skapa möjlighet och rum till förändring, skapa möjlighet för nya vägar i livet och lämna det gamla bakom.

Book

Gratis telefonrådgivning 15 minuter

Gratis telefonrådgivning 15 minuter

Jag erbjuder dig 15 minuters gratis rådgivning per telefon eller mail. Vänligen maila mig på: ulrika.hallebrand@gmail.com för att boka in en tid för samtal eller om du hellre önskar ha kontakt via mail så ställ din fråga i brevet. Obs! Boka inte i denna kalendern utan skicka mig ett mail så bestämmer vi en tid som passar!

Book

Individuella paketlösningar

Coaching one to one

Jag erbjuder paketlösningar anpassade utifrån dina behov och vart du befinner dig. Jag skräddarsyr ett upplägg som kan innehålla fysiska möten och återkoppling via mail, telefon eller skype. Jag väljer de verktyg och metoder som bäst bidrar till dig och din utveckling. Du får individuella övningar/ arbetsuppgifter. Upplägget kan pågå under några veckors tid till flera månader. Låter det intressant? Skriv några rader till mig så återkopplar jag till dig. OBS! Boka inte tid via kalendern utan maila mig: ulrika.hallebrand@gmail.com

Book