Aspås Turridning i Fulltofta

Book

Turridning 2-timmars tur

Två timmars ridtur, passar både vana och ovana (total tid ca 3½ timme)

OBS: Läs ALL info här: Vi erbjuder turridning för både barn och vuxna, både nybörjare och vana ryttare. Obs att turen måste ha minst tre deltagare för att anordnas. Vi anpassar den här turen efter de som kommer, så alla brukar vara nöjda! Vi har haft ryttare från 4 till 80 år. Så även om man är en blandad grupp vad det gäller vana, kan alla rida tillsammans! tex när vi kommer till en bra galopp backe får de som vill galoppera vänta, medan de andra skrittar eller töltar upp och de andra kan sen galoppera ikapp. Har funkat jättebra! Kläder efter väder (långbyxor, gärna skor med klack, sportbehå för tjejer). Hjälmar finns att låna här, maxvikt 90-95 kg. Karta och vägbeskrivning finns på hemsidan www.aspasturridning.com OBS, vi träffas på Fulltofta 4723 , INTE Fulltofta Naturcentrum. Avbokningsregler finns på hemsidan. Har du svårigheter att boka via internet skicka sms eller mail. Välkomna!

Turridning 3-timmars tur

Tre timmars tur, med lunchmackor och hembakat gofika, passar både vana och ovana

OBS: Läs ALL info här: Tre timmars ridtur (från det vi lämnar gården) passar både vana och ovana (total tid 4 ½ timme) Där vi stannar, och äter lunchmackor och hembakat gofika ute i naturen om vädret tillåter, annars kan vi luncha under tak på gården. Den här turen passar för både barn och vuxna, både nybörjare och vana ryttare. Obs att turen måste ha minst tre deltagare för att anordnas. Vi anpassar den här turen efter de som kommer, så alla brukar vara nöjda! Vi har haft ryttare från 4 till 80 år. Så även om man är en blandad grupp vad det gäller vana, kan alla rida tillsammans! tex när vi kommer till en bra galopp backe får de som vill galoppera vänta, medan de andra skrittar eller töltar upp och de andra kan sen galoppera ikapp. Har funkat jättebra! Kläder efter väder (långbyxor, gärna skor med klack, sportbehå för tjejer). Hjälmar finns att låna här, maxvikt 90-95 kg. Karta och vägbeskrivning finns på hemsidan www.aspasturridning.com OBS, vi träffas på Fulltofta 4723, INTE Fulltofta Naturcentrum. Avbokningsregler finns på hemsidan. Har du svårigheter att boka via internet skicka sms eller mail. Välkomna! Dölj

Tre timmars tur, mer offroad utan lunch

OBS: Läs ALL info här: Ca tre timmars ridtur (från det vi lämnar gården) passar både vana och ovana (total tid ca 4 ½ timme) Där vi stannar, och dricker saft/vatten som ingår i turen och får sträcka på benen. Den här turen passar för både barn och vuxna, både nybörjare och vana ryttare. Men den kan ju vara lite krävande för ovana muskler om man aldrig ridit förut. Obs att turen måste ha minst tre deltagare för att anordnas. Vi anpassar den här turen efter de som kommer, så alla brukar vara nöjda! Så även om man är en blandad grupp vad det gäller vana, kan alla rida tillsammans! När vi kommer till en bra galopp backe får de som vill galoppera vänta, medan de andra skrittar före och de andra galopperar sen ikapp.. Har funkat jättebra! Kläder efter väder (långbyxor även på sommaren, gärna skor med klack men inget måste, sportbehå är bra för tjejer). Hjälmar finns att låna här, maxvikt 90-95 kg. Karta och vägbeskrivning finns på hemsidan www.aspasturridning.com OBS, vi träffas på Fulltofta 4723 , INTE Fulltofta Naturcentrum. Google maps är bra! Avbokningsregler finns på hemsidan. Har du svårigheter att boka via internet skicka sms eller mail. Välkomna!

Turridning 1-timmes tur

Turridning 1-timmes tur

En timmes ridtur (från det vi lämnar gården) passar både vana och ovana (total tid ca 1,5 timme) Den här turen passar för både barn och vuxna, både nybörjare och vana ryttare. Obs att turen måste ha minst tre deltagare för att anordnas. Vi anpassar den här turen efter de som kommer, så alla brukar vara nöjda! Vi har haft ryttare från 4 till 81 år. Så även om man är en blandad grupp vad det gäller vana, kan alla rida tillsammans! När vi kommer till en bra galopp backe får de som vill galoppera vänta, medan de andra skrittar före och de andra kan sen galoppera ikapp.. Har funkat jättebra! Kläder efter väder (långbyxor även på sommaren, gärna skor med klack, men inget måste, sportbehå är bra för tjejer). Hjälmar finns att låna här, maxvikt 90-95 kg. Karta och vägbeskrivning finns på hemsidan www.aspasturridning.com OBS, vi träffas på Fulltofta 4723 , INTE Fulltofta Naturcentrum. Avbokningsregler finns på hemsidan. Har du svårigheter att boka via internet skicka sms eller mail. Välkomna!

turridning heldag

Heldagstur med lättare lunch

Heldagstur 5-6 tim (inkl lättare lunch och efterrätts kaka) passar både vana och ovana 420 min - Se pris i nästa steg OBS: Läs ALL info här: - Heldagstur 5-6 tim (från det vi lämnar gården) passar både vana och ovana (räkna med 1,5 timme för intro och iordningsställande) Vi stannar och äter lättare lunch och efterrätts kaka ute i naturen. Den här turen passar för både barn och vuxna, både nybörjare och vana ryttare. Men kan ju kännas i ovana muskler) Obs att turen måste ha minst tre deltagare för att anordnas. Vi anpassar den här turen efter de som kommer, så alla brukar vara nöjda! Så även om man är en blandad grupp vad det gäller vana, kan alla rida tillsammans! När vi kommer till en bra galopp backe får de som vill galoppera vänta, medan de andra skrittar före och de andra galopperar sen ikapp.. (med reservation om det är för varmt) Har funkat jättebra! Kläder efter väder (långbyxor, gärna skor med klack, men inget måste, sportbehå för tjejer är bra) Hjälmar finns att låna här, maxvikt 90-95 kg. Karta och vägbeskrivning finns på hemsidan www.aspasturridning.com OBS, vi träffas på Fulltofta 4723 , INTE Fulltofta Naturcentrum. Googla Aspås Turridning och följ vägbeskrivning Avbokningsregler finns på hemsidan. Har du svårigheter att boka via internet skicka sms eller mail. Välkomna!