The Infinite Heart

Välkommen boka in Din tid! ♡ Tjänsterna fokuserar i denna t...

Read more

Book

Infinite Heart Healing

3 Distanshealing

Ibland kan vi behöva lite extra påfyllning av energi, extra tid för återhämtning och finna tillbaka till vår egen kraft. För dig som känner att detta passar in på dig, har jag skapat ett paketerbjudanden. Du får 3 st sessioner av Distanshealing/Infinite Heart Healing för 2 000 kr, du sparar 664 kr. Du hittar mer information om sessionen under Distanshealing. Varmt välkommen!

Book

Distanshealing

Mjuka, kärleksfulla, helande och kraftfulla energier som når dina djup, skänker din kropp djup avslappning och ny kraft, lyfter fram din själs ljus och högre medvetande. Jag arbetar med Holy Fire Reiki som grund som är ren universell livsenergi och Divine Love och går dit den mest behövs i samarbete med den gudomliga intelligensen. Jag arbetar även med högre själsaspekter och våra ljusfamiljer som bistår med ljusfrekvenser som är för ditt högsta bästa. Sessionen hjälper din energi att flöda fritt, balanserar ditt energisystem och stärker din kropps egna läkningsprocesser, samtidigt som du kommer närmare din själs rena, sanna essens. Den universella livsenergin ger kraft och energi till processerna. Kärleken lugnar, vårdar och håller mjukt. Ljusfrekvenser renar, balanserar och aktiverar. Ta kontakt om du inte hittar en tid som passar, så löser vi det tillsammans! "Jag har vid flera tillfällen fått äran att ta emot den healing som Maarit förmedlar på distans och varje gång har jag fyllts av sådan värme, tillit och kärlek. Jag har haft olika upplevelser under healingen, såsom bilder, insikter, utrensningar, energihöjningar och andra fenomen och det har alltid känts väldigt tryggt. Efter healingen så har jag känt mig klarare i sinnet, mer insiktsfull och gladare. Jag upplever Maarit som en väldigt ren och klar kärleksfull kanal och en fin medmänniska." Petra S " Tack fina du för en härlig stund ♡ Sköna pirrande helande energier och jag hörde änglarna sjunga under healingen." Emma M " Jag har både fått healing av Maarit och varit med på flera av hennes guidade meditationer. Det är underbart, jag kände väldigt tydligt när änglarna kom en stund innan och vid ett tillfälle var det som hela rummet fylldes med vitt ljus. Som kanal är hon ren och ljus, och hon har varma och kärleksfulla energier. Jag kan verkligen rekommendera henne!" Josefine F

Book

Soul Body Fusion

Soul Body Fusion Distans

Soul Body Fusion är en enkel men säker process att förena din kropp med det högsta ljuset den kan bära just nu, Din själs högsta ljus. För att få tillgång till mer av din oändliga potential och hamna mer i ett gudomligt flöde. Soul Body Fusion kan användas för att bli ett med din själs mening och finna välbefinnande på alla plan. Du kan uppleva en känsla av att inte längre vara ensam, att du har en större kraft, närvaro med dig. En förening av kropp och själ är gynnsam för dig på alla områden, hälsa, arbete, livsglädje och flöde som exempel. Soul Body Fusion kan även användas med en intention för specifika projekt eller utmaningar du kan möta. För att få mer kraft, stöd och flöde. Ta kontakt om du inte hittar en tid som passar, så löser vi det tillsammans!

Book