Sigyn Waerland /Spiritofsigyn

Med Sigyns Meny kan du komma långt med att veta mera om din...

Read more

Book

Guidning, Rådfrågning, "Pendelkvarten", Doseringar, På distans, Zoom, TelefonTimpris 800kr

Guidning, Doseringar, Rådfrågning, Pendelkvarten

Skriv ner alla "17 frågor" du kan ha om vad du behöver hjälp med att välja i livet just nu; det kan vara vilken terapeut , vilken kurs, vilken mat, vilka kosttillskott är optimala för mig och hur optimala är de? 20, 80, 100, 300% optimala? 20%-nej. 80%- ja, du kan tex äta avokado ibland men inte varje dag, 100% - ja det är bra för dig, 300% då är den/det utsökt för dig-bara att lyda, ta det! Allergier, relationer, resor, personer, platser mm fråga om det som är angeläget för dig. Vi mäter också din saltsyra för att se hur du tar upp näring, kan vara en avgörande faktor för din hälsa! Spar pengar! Välj rätt! Jag tonar in mig på din kropp, själ, ande var du än är. Läs mer på hemsidan spiritofsigyn.com Jag guidar dig så gärna. Sen 35 år tillbaka har jag gjort detta med goda resultat och många nöjda och återkommande kunder/klienter! Behöver du mer tid än 30 minuter debiteras du 200kr per tillkommande kvart. Betalas efter sessionen per Swish eller annat vi kommer överens om. Vill du avsluta med en kortläggning för en speciell, viktig fråga så drar jag tre glada kort från min delfinkortlek och skickar sedan foto till dig på mail eller messenger/sms. Det kan ta en kvart extra. Korten stämmer alltid. Klockrena, som mina kunder säger. Vi ses på plats, per telefon, Zoom, Teams, Meet/Facetime.

Book

Hälsokoll på Vitaminer/Mineraler/Fettsyror/Tungmetaller i Cellerna

Hälsokoll på Vitaminer/Mineraler/Fettsyror/Tungmetaller i Cellerna

Scanna dig på dina obalanser! Vi kollar Vitaminer, Mineraler och Spårämnen, Fettsyror, Tungmetaller i cellerna. Du får rapporten på mail, messenger eller sms

Book

Känslomässig Relationsläsning på distans eller på plats

Distans; Emotionell Intuitiv Relationsläsning, kort inkluderat

Du har en relation till en partner eller annan person, familj, jobb, boende eller vill veta om en kommande partner. I samtal om relationen med kort för visuell bekräftelse kan vi se vad som önskas från båda , vad som behövs tas om hand, lyftas, bearbetas mm. Korten stämmer alltid och fotograferas samt skickas på mail/messenger el dylikt. Korten jobbar på och många har bekräftat ett halvår senare när de tittar på fotografiet att det stämmer! Vi arbetar via telefon eller Zoom/Meet/ Facetime/Teams. Det som passar dig. Under tiden som sessionen håller på får du healing från mina kärleksänglar och mig som hjälper dig i din transformation till ett snabbare närmande av relationen!

Book

Flödesbalansering/Healing på distans eller på plats

Distans; Flödesbalansering/Healing

Under avslappning och fokus i samtal känner Sigyn dina blockeringar i sin kropp och flödet genom Sigyn letar sig fram till de ställen där det behöver balanseras. Du kan oftast uppleva pirrningar, stickningar, värme, kyla där det rör sig . Budskap, råd kan ges (ha papper och penna redo) och helande kan komma snabbt i kropp, själ, psyke. Healingen/flödet fortsätter efter sessionen, olika länge för olika personer. Vi samtalar per telefon (högtalare eller hörlurar) eller Zoom/Meet/Facetime/Teams. . Inom 48 timmar kan du begära en kvarts extra flödesbalansering om du tycker att något extra behöver rensas /tas om hand . Sigyn har en speciell kraft som ej kallas healing men fungerar tydligare. Därav namnet Medveten Flödesbalansering.

Book

Kosttillskott Thorne Behovs scanning

Kosttillskott Thorne Behovs scanning

Kosttillskott av många slag har det kvalitativa hälsokostmärket Thorne Research och här scannas du för att se vad du behöver! I turordning kommer det upp vad som är viktigast och vi väljer sedan ut vad som är rådligt att ta. Fullständig beskrivning skrivs ut på de produkter som är valda enbart för dig personligen och personlig dosering får du med av Sigyn. Produkterna kan beställas i hälsokostaffär eller du kan få dem hemskickade direkt, genom att Sigyn beställer dina önskade och förbetalda kosttillskott från leverantören till dig. Scanningen görs genom en avläsning av den galvaniska hudströmmen från handen och visas sedan på datorns program ZYTO. Sigyn kan gärna maila info om hur det går till.

Book

Pendelhealing, endast på distans

Pendelhealing, endast på distans

Pendelhealingen utförs av Sigyn på distans- på tid som ej är "uppbokad", endast samtal före vilken person det gäller samt rapporten som ges några dagar senare under en kvart ca där de 15 punkterna gås igenom. En mycket kraftfull metod som rensar störande element i och omkring personen, samt stärker upp dig på olika plan, fysiskt, mentalt, känslomässigt, psykiskt, trauman, påhopp, projektioner, överbelastning av ämnen, chakrabalansering, aurarening mm-ja det som den personen för stunden behöver. Sessionen börjar när den är betald (tex Swish 123 698 7044) och healingen börjar redan då, märkligt nog, upptäckte vi för flera år sedan, mina kunder och jag. Rapporttid bokas sedan några dagar senare om det inte är akut på dygnet . Jag besitter en automathealing med pendeln som jag arbetat med i 35 år, och med pendelhealing i ca 20 år. Under sessionen som görs av mig Sigyn, i lugn och ro och full koncentration frånkopplar jag min influens och mitt veto så att personens energi är i 100% närvaro. Pendelhealingen kan göras på annan person i vissa fall. Fråga mig mer om du vill, per mail, telefon eller sms.

Book

Rådgivning med tre kort

Rådgivning med tre kort

Har du en fråga som du vill ha guidning för? Gläds åt en befriande energi och bättre visshet för beslut som kan spara och tjäna både kraft och pengar. Jag lägger tre kort (kunderna upplever att de är klockrena) och vi kan prata per telefon, via Messenger, Zoom, Facetime, Teams eller mötas live. Jag skickar foto på bilderna och texten som hör till. Tolkningarna får du spela in om du vill. Erfarenheten är lång med kort och medialiteten , intuitionen, intoningen brukar oftast stämma mm. Blir det mer än en kvart tillämpas timpenning på 200kr till per kvart. Välkommen!

Book