Seaside singers

Seaside singers erbjuder körsångskurser i Lomma /Bjärred.

Buy gift card

Book

Körsång barn

Seaside kids Bjärred åk 2-3

I Seaside kids Bjärred åk 2-3 sjunger vi och har roligt tillsammans. Vi sjunger låtar från topp-listan och gör danser tillsammans till låtarna. Både tjejer och killar är välkomna att vara med!

Seaside kids Bjärred åk 4-6

Seaside kids Bjärred är kören för dig som älskar att sjunga och uppträda! Här jobbar vi med låtar från topp-listan och plockar in enkla danser som vi uppträder med. I den här gruppen jobbar vi mer aktivit med klang, dynamik och intonation. Vi tävlar i MusikRUM och strävar efter att utvecklas tillsammans, samtidigt som vi har roligt!

Körsång vuxen

HT23_Körsång vuxen 11 ggr + konsert

SEASIDE SINGERS LOMMA är en kör med sin bas i Lomma, strax norr om Malmö. Kören startade våren 2015 av Tea-Louice Beurling. Vi är cirka 75 sångare som sjunger tillsammans och det finns plats för fler. . SEASIDE SINGERS LOMMA är en kör med sångglädje i fokus, där det finns möjlighet att utvecklas och där man får chans att lära känna nya människor. Kören har en engagerad och kompetent körledare som arbetar med nytänkande körrepertoar och där man varje termin får chans att stå på scen och presentera en konsert. Kören är för vuxna från 16 år och uppåt (ingen övre åldersgräns). Vi sjunger pop- & rocklåtar i flerstämmiga arrangemang. Varje termin har ett specifikt tema och nya låtar. Det är inga antagningsprov för att komma med i kören, ALLA ÄR VÄLKOMNA! Men du bör tycka om att sjunga och gilla utmaningar! Vi använder inga noter, utan lär oss allt på gehör, dvs genom att lyssna - både på övningar men också genom en app och sajt där alla stämmor finns som mp3-filer. Fokus i kören är ENERGI, INSPIRATION och att få UTVECKLAS TILLSAMMANS.