Aktiv Avspänning - Saltvikens Gård - Susannes Gröna Rum

Jag heter Susanne Norén, bor och är aktiv i Susannes Gröna R...

Read more

Book

Massage

Lymfmassage

Lymfmassage betyder att vi arbetar med flödet i ditt lymfsystem, jag frigör stopp och skapar möjlighet för lymfsystemet att rensa ut slaggprodukter ur kroppen. Massagen jobbar med fascian / bindväven, inte med dina muskler. Det handlar om skapa ett ökat flöde i ditt lymfsystem inte att skapa ökad blodcirkulation i dina muskler.

Book

Lymfmassage återbesök 60 min

Lymfmassage är så mycket mer än bara den massage du får hos mig, är det ditt första besök hos mig rekommenderar jag Lymfmassage 90 minuter. Har du varit hos mig tidigare kan 60 min vara ett sätt att stärka upp och hjälpa kroppen att öka på lymfflödet.

Book

Mjuk klassisk massage

Den svenska klassiska massagen är känd långt utanför Sveriges gränser. Jag erbjuder en lugn varsam och mjuk variant av klassisk massage där musklerna får en ökad cirkulation där spänningar kan släppa och skador läka.

Book

Andning och egenvård

Egenvård vid problem i Lymfsystemet, Lipöden, Lymfödem eller andra problem med Lymfflödet.

Vi går igenom, teoretiskt och praktiskt hur du genomför den egenvård som kan vara hjälpsam vid obalanser i Lymfflödet i kroppen, egenmassage, egenvård, andningsövningar och teoretisk kunskap om lymfsystemet

Book

Medveten Andning

Bli medveten om ditt andetag, lär dig grunderna i det låga, långsamma, lugna andetaget. Mycket hjälpsamt för dig som har astma, kol, ångestproblematik eller andra utmaningar med din andning.

Book

Coaching

Holistiskt Coachande samtal

Hälsa ur ett helhetsperspektiv. Jag kan vara ett stöd i din utveckling mot ett friskare liv. Ordet Holism kommer från det grekiska ordet Holos som betyder ”hel”, ”all”, ”total” Vi behöver se till hela människan när vi vill göra en livsstilsförändring. Holistiskt synsätt kan handla om att se till olika delar av livet som kan påverka hur man mår eller hur man utvecklas. Hur man har det med yrkeslivet, i sina nära relationer, på sin fritid, med rörelser och kost som några exempel. Om någon av dessa delar är i obalans kan utveckling inom andra delar bli lidande. Vilka är mina grundläggande behov och mina spirituella behov. Genom att nyfiket utforska hur livet ser ut och hur jag mår inom de olika områdena som vi tillsammans identifierar kan vi vidare fokusera på möjligheter, mål och handling. Holistiskt Coachande samtal, där vi tillsammans inventerar olika områden i ditt liv så som hälsa, familj, arbete, fritid etc för att kunna identifiera dina önskemål, upptäcka hinder och hitta lösningar och svar som finns inom dig.

Book

Yoga

Yoga för flöde och balans

Här bokar du din plats för Yogan Drop in, betalning sker på plats med Swish eller E passi

Resan till återhämtning

Resan - Återhämtning

* Din energi flödar dit dina tankar och din uppmärksamhet riktas * Varför uppstår stress och hur kan du hantera den? * Ångest, oro varför finns det? * Vad kom först, tanken eller känslan... * Vad är mindfulness eller medveten närvaro? * Hur skapar du cirkulation och flöde i din kropp - Du får ett kompendium, en resebeskrivning med "kom ihåg och känn ihåg"  - Du kommer inte bli miljonär men jag inspirera dig att  bli "viljadär" Jag är din guide på resan och vi kommer att göra utflykter för att besöka dig och din kropp. Andetaget, varför är det viktigt? Lära känna skillnad på spänning och avspänning Lära känna hjärnkontorets personal och hur dom arbetar.  Små regelbundna insatser som gör stor skillnad Allt för att din sommar skall bli så skön och avspänd som möjligt. Jag kan nästan lova dig att med hjälp av det du lär dig och upplever på resan samt det du får med dig i resebeskrivningen kommer att göra skillnad i ditt välbefinnande. Din insats gör skillnad! OBS ! Du får en faktura på din mail som du betalar med swish eller bankgiro senast den 15 maj avbokning med full återbetalning kan endast göras 24 timmar före evenemanget.