Salt & Hav Spa

Salt & Hav Spa är ett personligt, litet spa med stora valmöj...

Read more

Book

Combo Deluxe - den ultimata ansiktsbehandlingen

Kombinera NBE 3000 med Deep Skin. Fantastiska resultat när det gäller fina linjer. Återställer hudens fyllnad, fuktighet och fasthet. Behandlingen börjar med Deep Skin för att ta bort alla gamla hudceller därefter följer en NBE behandling, huden återfuktas blir mer elastisk, slätare och får en fin lyster. Inklusive rengöring och ansiktsmask.

Book

NBE 3000

Kur om 3 behandlingar à 40 min 2430kr (10% rabatt, ordinarie pris 2700 kr). NBE behandling inklusive rengöring och peeling. Med hjälp av radiofrekventa vågor slussas ett specialutvecklad serum ner på djupet. Huden återfuktas och blir mer elastisk, slätare och fastare samt får en fantastisk lyster. Behandlingen startar kroppens egna naturliga system och ger en ökning av kollagen och elastin. En väldigt avkopplande och behaglig behandling.

Book

NBE 3000 Lyx

Kur 3 behandlingar á 60 min 3510 kr (10% rabatt, ordinarie pris 3900 kr). NBE behandling inklusive rengöring, peeling, ånga och en peel off ansiktsmask. Med hjälp av radiofrekventa vågor slussas ett specialutvecklad serum ner på djupet. Huden återfuktas och blir mer elastisk, slätare och fastare samt får en fantastisk lyster. Behandlingen startar kroppens egna naturliga system och ger en ökning av kollagen och elastin. En väldigt avkopplande och behaglig behandling.

Book

NBE Deep Skin

NBE Deep Skin är en mjukgörande mikropeeling som är en mild blästring (hudslipning). Behandlingen öppnar små mikrokanaler i huden, som möjliggör en djupgående inslussning av högkoncentrerade serum, till exempel hyaluronsyra, som har en fillersliknande effekt på huden. Resultatet är en strålande ren hud, med mindre porer, jämnare hudton och ny lyster med mindre linjer och behandlingen passar alla hudtyper.

Book

Ansiktsbehandling Salt& Hav

Behandlingen börjar med en riktig rengöring av ansiktet. Därefter peeling, ångbehandling och portömning. Formning av bryn ingår. Avslutningsvis läggs en ansiktsmask och under tiden får du en avkopplande arm- och handmassage.

Book

Liten Ansiktsbehandling Salt & Hav 40 min

Book

PRX-T 33

Vid kur om 4 gånger à 30 min 6000kr (25% rabatt, ordinarie pris 8000kr) Önskar du mer spänst, jämnare hudton och lyster utan nålar, då är PRX-T lösningen för dig. Behandlingen ger djup återfuktning, uppstramning, fyllighet. Reducering av linjer och pigmentering. Det är en behandlingsform som bygger upp huden nedifrån och upp. Som enskild behandling eller kur om 4 behandlingar med en tidsintervall på 1 vecka. Du får med ett eftervårdskit bestående av dag och nattcremer för 6 dagars bruk.

Book

Pure Cell Treatment

Världsunik ansiktsbehandling med levande stamceller från rosenrot för en unik lyster. En ansiktsbehandling som ger direkt vitalitet och tillför antioxidanter till din hud. Behandlingen passar alla hudtyper och resultat blir mer lyster, starkare och friskare hud, ökad spänst och ökad cellförnyelse. En väldigt avkopplande och behaglig behandling där en lång ansiktsmassage som ingår.

Book

Frans- och brynfärgning, plockning av ögonbryn ingår.

Vid tillägg till ansiktsbehandling 200kr

Book

Plockning och formning av ögonbryn

Book

Fotvård

Behandlingen börjar med ett skummande fotbad där du under tiden kan njuta av kaffe eller te. Därefter följer filning av fötterna. Naglar och nagelband får en ordentlig genomgång. Avslutningsvis får du en avkopplande massage av fötter och underben.

Book

Anti-stress behandling

Anti-stress behandling med NBE 3000 är rogivande för både kropp & själ. Behandlingen innebär att man jobbar med värmeplattor som läggs ut och växelvis masserar man med en varm handenhet och med händerna på ett lugnt och avkopplande sätt. Trötta och spända muskler slappnar av. Vid behandlingen frisätter kroppen oxytocin, kroppens lugn-och-ro hormon och ämnet kortisol som sänker stresshormonet i vår kropp. Huvudmassage ingår.

Book

Behandlande rygg-axel/- och nackmassage med NBE 3000

Med NBE-apparaturen tillförs värme till musklerna med hjälp av en varm applikator. Den går ner på djupet och gör spända muskler och leder mjuka. Därefter följer massage med och utan NBE apparaturan växelvis. En mycket djupgående, effektiv och behaglig behandling.

Book

Massage 60 min

Avkopplande helkroppsmassage med varm aromoljan och varma handdukar. Massage gör att att stelhet och spänningar minskar, blodtrycket sänks och blodcirkulationen ökar. Behandlingen är behandlande och djupgående.

Book

Rygg-/axel- och nackmassage 30 min.

En behandlande och djupgående massage med varm aromolja. Perfekt om du känner dig spänd eller stressad. Massage gör att stelhet och spänningar minskar, blodtrycket sänks och blodcirkulationen ökar.

Book

Armhålan

Book

Bikinilinjen

Book

Halva ben

Book

Hel rygg

Book

Hela ben

Huden blir mjuk och hårfri i 6-8 veckor.

Book