Larssons Lada

Book

Ansiktsbehandling Helena

Ansiktsbehandling Helena

Avkopplande ansiktsbehandling av Helena Gabrielsson. Rengöring med peeling och mask följt av en härligt återfuktande och stimulerande massage för ansikte, dekolletage och axlar. Helena använder även koppling under behandlingen som att ytterligare mjuka upp spända muskler och hjälpa hudens lymfcirkulation och kollagagenproduktion. Under behandlingen får du ligga på den avkopplande Infraröda värmemadrassen som sprider en skön värme i hela kroppen.

Book

Infraröd bastu

Infraröd Bastu

I priset ingår lån av handduk, vattenflaska, lyxiga produkter i duschen från c/o Gerd. Tillgång till bastun & dusch totalt 1 timme. Din session börjar med att du får stå på vibrationsplattan som sätter fart på kroppens cirkulation och lymfflöde vilket kan släppa på spänningar i kroppen och stötta utrensning. OBS. Medföljande sällskap betalar 195:- /person per tillfälle, anmäl medföljande i nästa steg under kommentarer.

Book

SPA i Relaxen

Spa, 2 personer

Relaxen är ditt privata spa, när du behöver koppla av och unna dig lyx, men vill göra det exklusivt utan andra gäster. Passar 2- 6 personer. I Relaxen kan ni njuta av vårt sköna massagebubbelbadkar, plats för 2 personer. Sitta i vår välgörande IR-bastu, plats för 3 personer, koppla av i solstolarna med en ryggmassage från våra massagekuddar och samtidigt få solterapi från vår ljuslampa. Koppla av i dagbädden på spikmattan för att stimulera cirkulation och minska spänningar, nyttja vibrationsplattan för att stimulera lyftsystemet samt öka cirkulation i kroppen. Kanske avnjuta en god kopp te och en bok i loungen samtidigt som du får aromterapi av lugnande lavendel. SPA-paketet 950:- / person Ni har privat tillgång till Relaxen i 3 timmar. I priset ingår lån av handduk, vattenflaska, badrock, tofflor att ta med hem, lyxiga produkter & egen SPA-ritual från c/o Gerd. Te och frukt. Din session börjar med att du får stå på vibrationsplattan som sätter fart på kroppens cirkulation och lymfflöde vilket kan släppa på spänningar i kroppen och stötta utrensning. Hundtillägg: 250:- Vill du ta med hunden? Inga problem! Till hunden ingår handduk, lyxiga skönhetsprodukter från från Lila loves it, smarrigt godis

Book