Pausa No 222

Varmt välkommen till Pausa no 222 där du kan unna dig själv...

Read more

Book

Ansiktsmassage, nacke och armar/händer

Ansiktsmassage 25 minuter Massage av ansikte, nacke, armar och händer. Ansiktet tvättas av sedan utförs massage med mandelolja som ger en avslappnande effekt på spända muskler i området. Kom osminkad till din tid.

Book

Fot och underbensmassage

Massage av fötter och underben 30 minuter.

Book

Massage

Total avkoppling för spända & ömmande muskler. Unna dig en 60 minuters kroppsmassage för total avkoppling.

Book

Massage

30 minuters halvkropps massage. Här fokuserar vi på exempelvis rygg, nacke, händer och armar Massage är ett utmärkt sätt att lösa upp spänningar i dessa områden.

Book

Massage

Massage 45 minuter, du väljer om det ska vara lätt avslappningsmassage eller lite djupare svensk klassisk massage för ömma muskler.

Book

Klippkort Massage 10 x 30 Minuter

Book

Klippkort Massage 3 x 60 Minuter

Book

Klippkort Massage 5 x 30 Minuter

Book

Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling 30 minuter! En vårdande behandling av ansiktet utifrån din huds specifika behov. ° Hudanalys ° Rengöring ° Peeling ° Vårdande mask Samt avslutande produkter utifrån din huds behov.

Book

GUINOT Age Summum Treatment

En av Guinot lyxigaste behandlingar! Är du ute efter resultat och välbefinnande i en och samma behandling rekommenderas denna behandling varmt . Age Summum Treatment är en vårdande anti-age behandling som omedelbart reducerar synliga tecken på åldrandet i huden. Behandlingen baseras på en intensiv peeling i kombination med högaktiva anti-age ingredienser som bl.a stabiliserat c-vitamin, hyaluronsyra mfl.. i serum, massagekräm och mask. Huden syresätts och får en ny klar lyster.

Book

GUINOT DétOxygene Treatment

GUINOT DétOxygene Treatment är en skyddande och syresättande ansiktsbehandling. Genom både enzymatisk och mekaniska peeling på ansiktet avlägsnas döda hudceller, därefter är huden mer mottaglig för den djuprengörande masken med grön lera och alger. Sedan syresätts och stimuleras huden och blodcirkulationen tack vare massage med djupverkande serum. Huden får omedelbart en ren, klar och jämn hudton och hudstruktur samt bättre rustad för miljöföroreningar som vi utsätts för.

Book

GUINOT KUR BEHANDLING 60 min x 3 behandling

GUINOT`s ansiktsbehandlingar görs med fördel i en kur. En veckas mellanrum är det optimala. Vid bokning av en kur fås 15 % i rabatt på ordinarie pris. Denna kur innehåller 3 stycken ansiktsbehandlingar från Guinot. Du väljer själv vilken av behandlingarna du vill boka eller så låter du din behandlande hudterapeut ge dig en rekommendation kring vilken behandling som är mest lämpad för din hud vid behandlings tillfället. De behandlingar som du kan göra i en kur är följande: GUINOT DétOxygene Treatment GUINOT Age Summum Treatment GUINOT Lift Summum Treatment

Book

GUINOT Lift Summum Treatment

Lift Summum Ljuvlig behandling baserad på stimulerande massage och aktiva ingredienser från Mahoganny Bark Extrakt och brunalgen Alaria Esculenta, förbättrar omedelbart hudens spänst och elasticitet. Huden behandlas först med en enzymatisk och mekanisk peeling följt av en lifting massage som stärker och lyfter ansiktets konturer. Fina linjer och rynkor mildras och fylls ut med en filler på hög- och lågmolekylär hyaluronsyra. Behandlingen avslutas med en specialmask för ansikte och en för dekolletage. Gör en behandling för omedelbar "Askungeeffekt" eller en kur för att stärka och lyfta trötta ansiktsdrag.

Book

Klassisk Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling 60 min! En vårdande behandling av ansiktet utifrån din huds specifika behov. Med en avslappnande ansiktsmassage. ° Hudanalys ° Rengöring ° Peeling ° Djuprengöring/portömning ° Ansiktsmassage ° Vårdande ansiktsmask Samt avslutande produkter utifrån din huds specifika behov.

Book

Microdermabration ( diamantslip )

Huden är kroppens största organ och processar hela tiden nya hudceller , dvs att de gamla måste bort. En ung hud sköter detta av sig själv men ju äldre vi blir desto svårare har huden att sköta denna process. Även vid acne har huden behov av microdermabration för att ta bort de döda hudcellerna som blockerar porerna. För att hjälpa huden använder vi Diamond Microdermabration som är en enkel och effektiv behandling för hudföryngring. Ett vakuumsug i kombination med ett diamantmunstycke slipar varsamt huden. OBS! Vi använder inga lösa kristaller I och med vi tar bort de döda hudcellerna som annars blockerar de efterföljande produkterna ges nu möjlighet för produkterna att tränga ner på djupet och vara så effektiva som möjligt. Behandlingen ökar cellförnyelsen och stimulerar hudens egen läkningsprocess. Inför och efter en syrabehandling/kur är det inte ovanligt att Diamond Microdermabration kan behövas. Vi rekomenderar ofta våra kunder att göra en microdermabration som första behandling för att få bättre effekt av nästkommande. Microdermabration är även viktigt att göra med jämna mellanrum för att hjälpa huden bli av med döda hudceller som blockerar. Diamond Microdermabration är mest effektiv för behandling av de yttre hudlagren som exempelvis Åldrande hud Solskador Acne (ej aktiv) Rosacea (ej aktiv) Hyperpigmentering I behandlingen ingår: Rengöring Microdermabration Vårdande ansiktsmask Eftervårdande produkter utifrån din huds specifika behov Ring gärna om du har frågor eller funderingar kring ditt val av behandling.

Book

Brynplock / Formning av bryn

Brynplock eller formning av bryn

Book

Färgning av bryn

Färgning av bryn och ev bryn plock om så önskas.

Book

Färgning av fransar och bryn

Färgning av både ögonfransar och ögonbryn

Book

Färgning av ögonfransar

Fransfärgning

Book

Rådgivning ( kostnadsfri )

Boka gärna en kostnadsfri rådgivnings tid i samband med behandling om du är ny kund hos Pausa No 222! Du kan även boka denna tid om du vill ha allmänna råd kring din hud, produkter eller vid val av behandlingar. Varmt välkommen!

Book

Friskvårdsmassage E-Passi, Wellnet mm.

Ansiktsmassage, nacke och armar/händer

Ansiktsmassage 25 minuter Massage av ansikte, nacke, armar och händer. Ansiktet tvättas av sedan utförs massage med mandelolja som ger en avslappnande effekt på spända muskler i området.

Book

Fot och underbensmassage

Massage av fötter och underben 30 minuter.

Book

Massage 30 min

Massage 30 minuter Massage är ett utmärkt sätt att lösa upp spänningar i musklerna. Du väljer själv vilket område som du vill fokusera massagen på. Det kan vara ex nacke, rygg och armar eller benmuskler Du väljer själv om det ska vara lätt avslappningsmassage eller lite djupare svensk klassisk massage.

Book

Massage 45 min

Massage 45 minuter Massage är ett utmärkt sätt att lösa upp spänningar i musklerna. Du väljer själv vilket område som du vill fokusera massagen på. Det kan vara ex nacke, rygg och armar eller benmusklerna . Du väljer själv om det ska vara lätt avslappningsmassage eller lite djupare svensk klassisk massage för ömma muskler.

Book

Massage 60 min

Massage 60 minuter Massage är ett utmärkt sätt att lösa upp spänningar i musklerna. Du väljer själv vilket område som du vill fokusera massagen på. Det kan vara ex nacke, rygg och armar eller benmusklerna . Du väljer själv om det ska vara lätt avslappningsmassage eller lite djupare svensk klassisk massage.

Book