Nice Touch AB

Nice Touch AB arbetar med träning, massage och HLR och Först...

Read more

Book

Massage

30 min Klassisk Massage

Avslappnade och behandlande massage för rygg och nacke

Book

60 min Klassisk Massage

Avslappnande massagebehandling för hela kroppen. I den Klassiska Svenska Massagen fokuserar vi på att mjuka upp och släppa på spänningar och triggerpunkter i musklerna. Detta är en helkroppsbehandling.

Book

Behandlande massage

I den här behandlingen fokuserar vi på ett eller ett par specifika områden och i behandlingen ingår olika tester av muskler och leder samt olika typer av behandlingsformer. Skriv gärna på din bokning vad det är du söker för.

Book

75 min Klassisk Massage

Avslappnande massagebehandling för hela kroppen. I den Klassiska Svenska Massagen fokuserar vi på att mjuka upp och släppa på spänningar och triggerpunkter i musklerna. Detta är en helkroppsbehandling

Book

75 min Taktil Massage

Taktil behandling är en mjuk och lugn massage, som alternerar strukturerade rörelser med stillhet. Behandlingen består av mjuka massagegrepp på bar hud med en vegetabilisk olja, och du bäddas in i mjuka handdukar och filtar. Behandlingen skapar en känsla av trygghet och lugn, vilket kan skapa ett ökat välbefinnande.

Book

45 min Klassisk Massage

Avslappnande massagebehandling för hela kroppen. I den Klassiska Svenska Massagen fokuserar vi på att mjuka upp och släppa på spänningar och triggerpunkter i musklerna.

Book

90 min Klassisk Massage

Avslappnande massagebehandling för hela kroppen. I den Klassiska Svenska Massagen fokuserar vi på att mjuka upp och släppa på spänningar och triggerpunkter i musklerna. Detta är en helkroppsbehandling med djupare och med fokus på muskelgrupper som behöver mer fokus.

Book

PT-Träning

60 min Personlig Träning

Personlig träning fokuserar på vad just du har för behov och mål.

Book

60 min Personlig Träning DUO

60 min Personlig Träning DUO För dig som vill träna med en kompis eller partner som strävar efter liknande mål, ni får varsitt träningsprogram men som i grunden är lika. Träningstiden blir uppdelad mellan er båda.

Book