Hyresgästföreningen Mistralen

About


Vad är Mistralen? Hyresgästföreningen Mistralen är en lokal hyresgästföreningen för de boende på Blåsvädersgatan, Värmegatan, Köldgatan och Väderlekstorget.
Vad gör Mistralen? Medlemmarna i hyresgästföreningen Mistralen arbetar ideellt för att öka gemenskapen i området och för att alla skall känna trivsel. Föreningen är beroende av alla hyresgästers engagemang och välkomnar förslag, tankar och idéer.
Vad erbjuder Mistralen? Hyresgästföreningen Mistralen erbjuder olika aktiviteter varje år som bidrar till att öka gemenskapen. Föreningen har också lokaler som kan användas av alla: Samlingslokal, bastu och Vävstuga (vävstugan är stängd f n). Lokalerna kan bokas och användas utan avgift för dem som bor vid Blåsvädersgatan, Köldgatan, Väderlekstorget och Värmegatan.
Tillgängliga lokaler:


  • Mötes & Festlokal I möteslokalen finns plats för 30 gäster, det finns kök med spis, diskmaskin, grytor, tallrikar, glas, muggar och bestick samt lekhörna för mindre barn. Vi ser gärna att ni undviker engångsmaterial och använder den köksutrustning som finns. Mötes & Festlokalen är bokningsbar fredagar kl.17:00 - söndagar kl.10:00. För att kunna låna lokalen behöver du visa Hemförsäkring med bortaskydd (att försäkringen täcker lokal utanför din lägenhet).
  • Bastu Vid bastun finns även tillgång till dusch och relaxavdelning. Instuktioner för hur bastun fungerar finns i lokalen.
  • Vävstuga Vävstugan är stängd just nu. Vi behöver reparera den.

Find us

Värmegatan 10, 41832 Göteborg

Contact us

mistralenlh@gmail.com

Contact form