MAZOMA FOR BODY AND SOUL

På Mazoma i Täby får du balsam för både kropp och själ. Du f...

Read more

Book

MASSAGE

Behandlande massage 50 min

Varje individ är unik och därför är varje behandling på Mazoma i Täby unik. Vi människor är lika men ändå olika. När du bokar en massage hos mig, utgår jag både ifrån vad du har med dig och hur du mår i din kropp just nu. Jag använder mig av flera olika massagetekniker tex. triggerpunktsbehandling, Strain Counterstrain, töjning av muskulaturen och tränings/stretchråd. Jag anpassar behandlingen efter vad du behöver just idag.

Book

Behandlande massage 80 min

Svensk Klassisk Massage är känd i hela världen. En behandlande massage löser upp muskelspänningar och ökar cirkulationen till dina muskler. Jag inriktar massagen utifrån var du har ont, avgör sedan vad du behöver för behandling. Muskeltöjningar, muskelstretch och ev. träningsråd får du med dig.

Book

Friskvårdsmassage

Boka denna massage om du vill använda ditt friskvårdsbidrag

Book

Lotorpsmetoden

Andas du så lever du. Här på Mazoma i Täby lär jag dig att andas lite lättare och bättre. Lotorpsmetoden är en behandlingsteknik som används kliniskt på patienter med olika typer av andningsproblem som exempelvis astmaliknande symtom, ansträngningsastma, doftallergier, slembildning och hosta, men även riktig astma och om du har KOL har du nytta av denna massage. Om du besväras av oro/ångest kan denna metod hjälpa dig att få verktyg att lättare hantera dina problem. Det är en mycket djupgående behandlingsmetod som också innehåller andningsövningar att ta med hem, bröstkorgsmätning för att se hur mycket bröstkorgen rör sig vid andningen- både före och efter behandling. Dessutom utförs ett sk PEF värdetest. Oavsett vad du har för problem av ovanstående brukar de allra flesta känna att de får mer plats i kroppen och har lättare att få luft. Se gärna www.lotorpsmetoden.se för mer info.

Book

Lugnande massage

Avslappning, stressreducering och närvaro är fokus i denna massage. Det är en avslappnande massage där jag inte går så djupt in i muskulaturen utan syftet är att lugna nervsystemet.

Book

Hot Stone Djupavslappning 80 min

När du känner dig stressad, sliten och trött och vill komma ner riktigt i varv är denna massage fantastisk. Mazoma tar sina lavastenar från Mexico och Peru. Där poleras och slipas de av vind och vatten. Stenarna innehåller mineraler och framför allt järn, som absorberas genom huden. Denna behandling är mycket efterfrågad och är ett utmärkt komplement till olika former av massage. Varje behandling ser annorlunda ut, eftersom du är unik. Värmen från stenarna går djupt in i dig och löser upp både fysiska och känslomässiga spänningar.

Book

Strain and Counterstrain- SCS

För dig som varit på behandling hos mig tidigare och blivit hjälpt av Strain and Counterstrain. Denna korta behandling hjälper dig akut vid tidigare problem som plötsligt kommit tillbaka.

Book

Rehab Massage

Book

ZONTERAPI

Zonterapi

I flera tusen år har människan fått massage på sina fötter. Varje liten punkt i dina fötter berättar om hur resten av din kropp mår. Varje fot är en karta eller spegelbild av människan och genom att stimulera punkter i fötterna kan man säga att jag trycker på knappar för att få igång självläkningen i kroppen och våra utrensningsorgan får lättare att rensa ut slaggprodukter. Du kommer att uppleva att en zonterapibehandling här hos mig på Mazoma i Täby gör dig mer avslappnad och upplyft än du tror. Första gången går jag igenom det grundläggande zonsystemet för att du ska få en bild av hur zonerna hänger ihop i kroppen. Vid behov arbetar jag även med punkter på händer och öron.

Book

Vacuflexmetoden

Vacuflexmetoden är en vidareutveckling av traditionell zonterapi. Dina fötter sätts i ett par slags stövlar. Med hjälp av en vacummotor sugs luften ur stöveln och ett undertryck uppstår på foten. Det känns ungefär som att sitta i ett par slalompjäxor. Efter en stund tas stöveln av och en karta kan nu ses på foten. Zonterapeuten ”läser” av foten. Röda fält kan visa att översyra finns i motsvarande område, gula fält kan visa slembildning, vita fält kan visa infektioner eller kroniska tillstånd och blå fält kan visa akuta tillstånd. Behandlingen avslutas med traditionell zonterapi. Du känner dig avslappnad, lugn och kanske lite trött efteråt. En mycket bra behandling för dålig cirkulation i fötter och ben.

Book

HEALING

Healing

Andlig spiritualistisk healing Alla människor har en förmåga att hjälpa andra. När ett barn har tex. ont i magen lägger vi handen på magen för att lindra. Du ger här av din egen energi för att lindra det onda. Detta kallas för magnetisk healing och du ger här av din kärlek och omtanke. Vid andlig healing använder vi också våra händer, men istället för att ge av oss själva, gör vi oss till en neutral kanal för att kunna förmedla den universella energin, kärleksenergin, gudsenergin eller vad vill kalla den för till den som är i behov av healing. Spiritualistisk healing är ett mediumskap vilket innebär att healingen sker i ett nära samarbete med din healingguide.

Book

KOMBINATIONSBEHANDLINGAR

Massage 40 min + Zonterapi 40 min

I den här kombinationsbehandlingen får du både massage och zonterapi. Behandlingen passar dig som tidigare varit på zonterapi hos mig. Jag kombinerar zonterapi och massage utifrån vad du behöver. Om du inte fått zonterapi tidigare av mig rekommenderar jag en 50 minuters behandling med zonterapi.

Book

MEDITATION

Meditation Gå inåt- 5 ggr start 27/3-24

Lär dig att vara med dig själv, stilla ditt sinne som hela tiden gör sig påmint. Hjärnan har vi fått för att tänka. Alltså är du helt normal som tänker. Men ibland tänker vi för mycket och har svårt, att fatta beslut eller har svårt att höra vad vår själ ropar efter. Vi letar svaren på våra frågor utanför oss själva, när vi egentligen redan vet djupt inom oss. Meditation är inget konstigt eller mystiskt- det är ett sätt att stilla sina tankar, hitta mellanrum mellan orden och att slappna av och hämta kraft. Vi träffas fem gånger för att få kontakt med vårt inre, vår egen ande. Ingen erfarenhet krävs.

Trummeditation Fullmåne 2024

Med hjälp av trumman guidar jag dig in i fugångllmånens healingmeditation. Denna meditation är kraftfull men samtidigt avslappnande. Efteråt kan du dela din upplevelse (om du vill) samtidigt bjuder jag på en kopp thé Datum:

KURSER/UTVECKLINGSCIRKLAR

Fördjupa kontakten med din andlige vägledare Heldag 9/3-24

Den här dagen är för dig som redan har en etablerad kontakt med din andlige vägledare. Antingen sitter du regelbundet eller har en önskan att utveckla samarbetet er emellan. Dagen handlar om din personliga upplevelse och inte om jämförelse eller prestation. Oavsett erfarenhet är du välkommen att utforska kommunikation på olika sätt Tid: 10-17, lunch 12-13 Kostnad: 1250:- Soppa med bröd och kaffe/ thé 50:-

Medial utvecklingscirkel Nybörjare 5 ggr start 21/2-24

Mediumskap är ingen Quick fix. Det tar lång tid att utveckla och även om du kanske har en del med dig naturligt så är det viktigt att förstå hur det går till. Att förstå vad som händer och kunna skilja på olika information. Vad är din fantasi och vad är ditt undermedvetna eller information som kommer från någon som gått över till andra sidan. På ett strukturerat och tydligt sätt får du här träna på olika saker inom det mediala området. Har du någon fråga, hör gärna av dig per sms eller mail så ringer jag upp. Vi startar onsdag 20/9 kl.18.30-20.00 sedan träffas vi varannan onsdag 27/9, 4/10, 18/10, 25/10

MEDIAL VÄGLEDNING

Vägledande medialt samtal

Ett vägledande medialt samtal där jag målar en bild antingen i olja eller med hjälp av vax. Utifrån bilden jag målat talar jag sedan inspirerat om vad jag ser i bilden, hur det är kopplat till dig och vilka möjligheter som finns. Bilden får du sedan med dig hem.

Book

Healingkurs Spiritualistisk andlig healing

Healingkurs 31/5-2/6 2024

Andlig spiritualistisk healing Alla människor har en förmåga att hjälpa andra. När ett barn har tex. ont i magen lägger vi handen på magen för att lindra. Du ger här av din egen energi för att lindra det onda. Detta kallas för magnetisk healing och du ger här av din kärlek och omtanke. Vid andlig healing använder vi också våra händer, men istället för att ge av oss själva, gör vi oss till en neutral kanal för att kunna förmedla den universella energin, kärleksenergin, gudsenergin eller vad vill kalla den för till den som är i behov av healing. Spiritualistisk healing är ett mediumskap vilket innebär att healingen sker i ett nära samarbete med din healingguide. Under denna healingkurs lär du dig att bli en kanal och länk för andevärlden så att healingenergin kan strömma genom dig. Vi kommer att gå igenom teori, meditation, kontemplation och praktisk träning. Träna självhealing, kontakthealing och batterihealing. Efter denna helg träffas vi en gång till vid ett senare tillfälle ( datum bestäms gemensamt på kursen) Om du vill erhålla ett healingcertifikat enligt internationella riktlinjer måste dokumenterade behandlingar lämnas in. Mer info om det under kursen. Frågor ang. kursen mailas till: estelle@mazoma.se.

SPIRITUALISTISK STORSEANS

SPIRITUALISTISK STORSEANS