MASKROSENS PORTAL❣️Hands of Love❣️

Hälsa för kropp, själ och sinne - med HELA dig i fokus❣️ ❣️...

Read more

Book

Inkashamansk Energimedicin

🌈Inkashamansk energimedicin

🌈Inkashamansk energimedicin 🌼 🌺 ordinarie pris 1221kr Inka shamansk energimedicin är en healing som kan hjälpa dig att: • återfå livskraften – din personliga kraft • få hjälp att lösa upp blockeringar på alla nivåer; fysiskt, själsligt och mentalt • bli mer balanserad • få vägledning och finna en ny mening och riktning i livet Detta kan vara en resa för dig som lever ett liv med till exempel rädsla, sorg, depression, stress, utbrändhet eller har återkommande negativa mönster i livet – som hindrar dig från att leva livet fullt ut. Har du en inre längtan av att följa din själs röst? Är du redo att starta resan tillbaka till din egen inre sanning och ditt fantastiska jag? Känner du att det finns något som du vill ändra på i ditt liv kan jag rekommendera Inkashamansk energimedicin, en fantastisk healingform. En resa bortom ord för att hitta hem till din själ. Behandlingen tar ca 90-120 minuter

Book

DISTANS 🌈Inkashamansk energimedicin

DISTANS 🌈 Inka shamansk energimedicin Har du en inre längtan av att följa din själs röst? Inka shamansk energimedicin är en healing som kan hjälpa dig att: • återfå livskraften – din personliga kraft • få hjälp att lösa upp blockeringar på alla nivåer; fysiskt, själsligt och mentalt • bli mer balanserad • få vägledning och finna en ny mening och riktning i livet I ett sacred space får Du ta del av en unik sammansättning av Inkashamansk energimedicin. Detta kan vara en resa för dig som lever ett liv med till exempel rädsla, sorg, depression, stress, utbrändhet eller har återkommande negativa mönster i livet – som hindrar dig från att leva livet fullt ut. Är du redo att starta resan tillbaka till din egen inre sanning och ditt fantastiska jag? Känner du att det finns något som du vill ändra på i ditt liv kan jag rekommendera Inkashamansk energimedicin, en fantastisk healingform. En resa bortom ord för att hitta hem till din själ. Obs! Första gången Rekommenderas att du gör Healingen på plats, alltså inte på distans. Därefter kan den göras på distans. Du blir uppringd för ett inledande samtal, sedan får du lägga dig bekvämt, gärna med en filt över dig, på ostörd plats. Du hör mig via medan jag arbetar med dig. Du får en ny livskarta att utgå från som leder dig framåt i livet. Behandlingen tar ca 90-120 min.

Book

Massage

Maskrosens Helande regndroppsmassage

🌺 Maskrosens Helande Regndroppsmassage 🌺 Behandlingen är en kombination av regndroppsmassage med eteriska oljor och healing, där jag även ger helande budskap och vägledning för kropp och själ. Massagen ges på rygg, axlar och nacke. Genom att välja ut och kombinera olika egenskaper hos oljorna kan man uppnå riktade och specialiserade effekter som stimulerar kroppens egen läkningsförmåga. Behandlingen kan hjälpa dig att hitta din inre frid, stressa ner i vardagen och släppa inre känslomässiga blockeringar. Blockeringar kan uppstå av olika orsaker, såsom en traumatisk händelse, dåligt självförtroende eller självkänsla, som i sin tur kan leda till ångest och depression. Boosta ditt immunsystem, behandlingen har god effekt på bakterier och virus i kroppen. Behandlingen inleds med ett kort samtal om vad du önskar uppnå med sessionen, vad fokus ska ligga på, därefter regndroppsmassage och healing totalt ca 45-50 minuter - avslutas sedan med samtal om vad som framkom under behandlingen. Behandlingen är mjuk och behaglig och passar alla. Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum i hjärnan via doftsinnet, är regndroppstekniken också en mycket välgörande behandlingsform för avhjälpa oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning. Ibland kan det krävas flera behandlingar innan problemet minskar. FÖRMÅNLIGT ERBJUDANDE För bästa effekt; Kom regelbundet varje månad 🌺 Du får dessutom 10 % rabatt om du bokar nästa massagetid i samband med besöket. 🌸 Som pensionär, student, arbetssökande eller långtidssjukskriven har du alltid 10 % rabatt (gäller ej tillsammans med andra erbjudanden)

Book

Avslappnande återhämtningsmassage

🍀 Avslappnande Återhämtningsmassage Jag har tagit fram en särskild massage med fokus på avslappning. "Avslappnande återhämtningsmassage" är en lugn och stillsam massage på rygg, axlar och nacke kombinerat med en guidad avslappnande meditation som hjälper dig att komma till ro i både kropp och sinne. När kropp och sinne finner ro ges den möjlighet till självläkning på flera plan. Ofta är vi stressade av vardagens alla göromål och kanske inte ges oss själva tid för återhämtning. Detta kan leda till obalans och känna av olika utmattningssymtom. Till massagen används Young Livings eteriska oljor, särskilda oljor som främjar avslappning och återhämtning. Effekter av Avslappnande återhämtningsmassage: Stimulerar kroppens egna läkningsförmåga Stärker immunförsvaret Kan lindra rygg- och nackbesvär Ökar koncentrationen och medveten närvaro Ger energi och återhämtning För bästa effekt; Kom regelbundet varje månad 🌺 Du får dessutom 10 % rabatt om du bokar nästa massagetid i samband med besöket. 🌸 Som pensionär, student, arbetssökande eller långtidssjukskriven har du alltid 10 % rabatt (gäller ej tillsammans med andra erbjudanden)

Book

Avslappnande massage för unga

Avslappnande massage för unga 10-18 år 350kr - 30 min Avslappnande massage på rygg, axlar och nacke. Speciellt bra för att främja lugn och ro i kropp och sinne. En lugn massage som passar alla. Massagen kan anpassas efter just Dina behov och önskemål. För bästa effekt; Kom regelbundet varje månad 🌺 Du får dessutom 10 % rabatt om du bokar nästa massagetid i samband med besöket.

Book

Maskrosens Magiska Healningmassage

🌼 Maskrosens Magiska Healingmassage 🌼 I ett sacred space får Du ta del av en unik sammansättning av Inkashamansk energimedicin och aromamassage. 🌼 Avslappnande Aromamassage på rygg och nacke med rening av det förflutna för att bereda väg för framtiden. 🌼 Saminchaqui; din kropp och själ belyses med kraften av rent ljus. De nya ljusvibrationerna leder dig mot framtiden och förankrar dig i livskraft, glädje och frihet. Det är en ljusbadsprocess som stärker och öppnar nya dörrar av healing i din själ, i dina känslor och kan ha påverkan på din fysiska kropps helande. 🌼 Avslutas med ett coachande samtal För bästa effekt; Kom regelbundet varje månad 🌺 Du får dessutom 10 % rabatt om du bokar nästa massagetid i samband med besöket. 🌸 Som pensionär, student, arbetssökande eller långtidssjukskriven har du alltid 10 % rabatt (gäller ej tillsammans med andra erbjudanden)

Book

❄️Boostande Vintermassage

❄️Boostande Vintermassage - Halvkropp; rygg och nacke. 🌟Avslappnande 🌟Stressreducerande 🌟Återhämtande 🌟Energiboostande 🌟Utrensande En välgörande massage för kropp, själ och sinne. Detta är en variant av de mest populära behandlingarna som tillhandahålls hos mig. Låt detta bli Din egen stund för avslappning och återhämtning. Du ligger på varm massagebänk på manglade lakan, insvept i lakan, handduk, filt och värmande vetekuddar. Du är helt hållen av mig. ❤️ I denna Boostande Vintermassage används sju eteriska oljeblandningar för att stärka din kropp inifrån och ut. Denna noggrant utvalda kollektion av oljor är perfekt för att stärka Ditt immunsystem och hålla humöret uppe under vintern. Massagen främjar din hälsa och ökar ditt välbefinnande på flera sätt. Den ger starkare och smidigare kropp och ger dig ökad sinnesro. Massagen utförs intuitivt, inkännande för Ditt behov just nu. Det medför att ingen massagebehandling är den andra lik. För bästa effekt; Kom regelbundet varje månad 🌺 Regelbunden massage motverkar trötthet och spänningar i din kropp Du får dessutom 10 % rabatt om du bokar nästa massagetid i samband med besöket. 🌸 Som pensionär, student, arbetssökande eller långtidssjukskriven har du alltid 10 % rabatt (gäller ej tillsammans med andra erbjudanden) Välkommen med Din bokning.

Book

Helande Regndroppsmassage med Medial vägledning

👑 Helande Regndroppsmassage med medial vägledning, ca 90 minuter. Sessionen inleds med ett kort samtal om målet med Regndroppsmassagen. Massagen sker på halvkropp; rygg, axlar och nacke, därefter en stärkande healing som efterföljs av ca 30 min medial vägledning med hjälp av tarot- och orakelkort där du får vägledning framåt i livet. 💦 REGNDROPPSMASSAGE 💦 är en fantastisk välgörande behandling som stimulerar kroppens egna läkningsförmåga både utifrån och inifrån, tack vare den speciella tekniken som används i kombination med särskilda eteriska oljor med läkande effekt. Boosta ditt immunsystem med Helande Regndroppsmassage. De kraftfulla eteriska oljorna har en stärkande effekt på immunförsvaret och hjälper kroppen att bekämpa oönskade bakterier, virus och inflammationer. Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum i hjärnan via doftsinnet, är regndroppstekniken också en mycket välgörande behandlingsform för avhjälpa oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning. 🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆 🌟 För bästa effekt; Kom regelbundet varje månad 🌺 Du får dessutom 10 % rabatt om du bokar nästa massagetid i samband med besöket. 🌸 Som pensionär, student, arbetssökande eller långtidssjukskriven har du alltid 10 % rabatt (gäller ej tillsammans med andra erbjudanden)

Book

Medial vägledning

🌟 Medial vägledning Tarot via e-post - 3 månader framåt

"Hur blir dina kommande månader?" Personlig tarotläggning för 3 månader framåt Skickas skriftligt till din e-post Pris 410kr Medial vägledning med tarot som du får digitalt via e-post Har du kört fast i din tillvaro och behöver ny inspiration för att komma vidare i livet? Du kanske står inför ett val och vill se dina förutsättningar och möjligheter? Eller bara vill ha guidning i vardagslivet. Då kan tarotkorten vara till god hjälp för att få råd och vägledning framåt. Vid en tarotkonsultation använder jag mig inte ”bara” av tarotkorten utan jag använder även av min väl utvecklade intuition. Du får tarotläggningen i skriftligt format via din e-post. Jag gör läggningen under bokad tid eller i nära anslutning till den bokade tiden, alltså samma dag. I annat fall meddelar jag dig. Har du någon speciell fråga som du önskar vägledning kring kan du skriva frågan i kommentarsfältet i bokningsformuläret.

Book

Tarot - keltiska korset

Medial vägledning med tarot "Keltiska korset" Denna tjänst sker på plats hos mig. Har du kört fast i din tillvaro och behöver ny inspiration för att komma vidare i livet? Du kanske står inför ett val och vill se dina förutsättningar och möjligheter? Då kan tarotkorten vara till god hjälp för att få råd och vägledning framåt. Vid en tarotkonsultation använder jag mig inte ”bara” av tarotkorten utan jag använder även min intuition vid tolkningen av korten.

Book

DISTANS Tarot medial vägledning

DISTANS 🌺 Tarot 🌺 Medial vägledning Distans Tarot Medial vägledning "Keltiska korset" 18-20 kort. Denna tjänst utförs på Distans via telefonsamtal. Jag ringer upp dig vid det klockslag som du har bokat. Har du kört fast i din tillvaro och behöver ny inspiration för att komma vidare i livet? Du kanske står inför ett val och vill se dina förutsättningar och möjligheter? Eller guidning i vardagen… Då kan tarotkorten vara till god hjälp för att få råd och vägledning framåt i livet. Vid en tarotkonsultation använder jag mig inte ”bara” av tarotkorten utan jag använder mig även av min intuition som redskap.

Book

Spirituell Coachning

🦋 Spirituell/andlig coachning 45 min * Vill du kickstarta din andliga utveckling? * Känner du dig exalterad men vet inte var eller hur du ska börja? * Skulle du vilja att någon ger dig personlig vägledning i din andliga utveckling? * Du kanske inte vet eller förstår hur du ska förhålla dig till din spirituella sida? Du kanske behöver stöttning i att förstå vad som är vad, vad som är din och vad som är andras energier som du påverkas av? Du kanske behöver vägledning i att förstå din omvärld? Mitt andliga mentorskap är din chans att få personlig coachning i andlig utveckling. Eftersom detta mentorskap är personligt, formas sessionen av Dina behov och önskemål... Jag kommer även visa dig hur du arbetar med ditt energifält på ett bra sätt, vi kommer prata om olika sätt att träna din intuition, hur du använder attraktionslagen för att förbättra ditt liv, och mycket mer... Då kan du boka dig egentid för vägledning inom detta område. Pris från 450 kr (45 min)

Book

👑Helande Regndroppsmassage med Medail vägledning

Helande Regndroppsmassage med medial vägledning, ca 90 minuter. Sessionen inleds med ett kort samtal om målet med Regndroppsmassagen. Massagen sker på halvkropp; rygg, axlar och nacke, därefter en stärkande healing som efterföljs av ca 30 min medial vägledning med hjälp av tarot- och orakelkort där du får vägledning framåt i livet. 💦 REGNDROPPSMASSAGE 💦 är en fantastisk välgörande behandling som stimulerar kroppens egna läkningsförmåga både utifrån och inifrån, tack vare den speciella tekniken som används i kombination med särskilda eteriska oljor med läkande effekt. Boosta ditt immunsystem med Helande Regndroppsmassage. De kraftfulla eteriska oljorna har en stärkande effekt på immunförsvaret och hjälper kroppen att bekämpa oönskade bakterier, virus och inflammationer. Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum i hjärnan via doftsinnet, är regndroppstekniken också en mycket välgörande behandlingsform för avhjälpa oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning. 🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆 🌟 För bästa effekt; Kom regelbundet varje månad 🌺 Du får dessutom 10 % rabatt om du bokar nästa massagetid i samband med besöket. 🌸 Som pensionär, student, arbetssökande eller långtidssjukskriven har du alltid 10 % rabatt (gäller ej tillsammans med andra erbjudanden)

Book

ÅRSLÄGGNING 2024

🌟 Den uppskattade årsläggningen återkommer även detta år. Få en årsläggning där du ser månad för månad vad som är på gång i ditt liv just då, vilka energier du har kring dig och vad som ligger i fokus i ditt liv. Du kan boka redan nu, läggningarna kommer utföras allteftersom bokningar kommer in med start i mitten av november. Du får läggningen som text skickad till din Mail. Jag använder mig av tarotkort, orakelkort och min intuition. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 Recensioner från kunder: "När jag läste läggningen för 2023 var det som en kul grej. Men alltefter månaderna gick stämde allt mer och mer. Jag gick tillbaka och läste igen efter nån månad… Allt Du skrivit om året har hittills stämt. Någon månad hände det månaden efter, men i princip har allt stämt. Hur coolt som helst 🥰 Så tacksam för detta” ”När jag läste årsläggningen för 2023 tänkte jag att jag hade inga tankar på att byta jobb just nu. Men allt föll på plats och saker och ting bara skedde. Så gott som Allt Lena skrivit hände. Livet har fått en helt annan mening. Jag fick även några saker jag skulle fundera extra på. Tur det, för då kunde jag undvika att gå på den niten” Pris 650kr 🌟Betalning sker innan läggningen via Swish. 🌟

Book

YOGA

ÅterhämtningsYoga (Hälsohuset MOLKOM)

🧘🏼‍♂️ ÅTERHÄMTNINGSYOGA (Hälsohuset Molkom) Återhämtningsyogan hålls onsdagkvällar Kl 18:00 till 19:20 ca i Hälsohuset i Molkom Adress: Stationsgatan 13 (ingång från baksidan) 655 60 MOLKOM 🌼 Återhämtnings Yoga är en yogaform (framtagen av yogaläraren Katha Tufvesson) för att främja såväl fysisk som mental återhämtning. 🌼 Yogan innehåller både mjuka, dynamiska, funktionella flöden och stilla, vilande positioner. 🌼 Vi fokuserar på mjukhet och att utan prestation bli vän med kroppen. 🌼 Ledorden är Mjukt, enkelt, prestationsfritt och acceptans - allt efter din dagsform 🌼 Kom gärna 10 min innan start för att landa på yogamattan. 🌼 Jag är Diplomerad lärare i SLH (Soulful Living Holistic) Återhämtningsyoga. 🌼 Godkänt för friskvårdsbidrag 🌼 Sänkt pris. Din investering i dig själv är endast 120 kr/pass eller 6 ggr för 700 kr. Använder Du ditt friskvårdsbidrag via Epassi eller Wellnet kostar passet 130kr resp 770kr. Med vänlig hälsning, Lena 🌼

Seans andekontakt

Andekontakt - Enskild sittning

Andekontakt - enskild sittning 45 min ANDEKONTAKT Att ha kontakt med andar är ett brett begrepp. Generellt är det ett sätt att kunna kontakta och kommunicera med andar i andra dimensioner. Det kan vara avlidna släktingar eller vänner, änglar, andliga guider eller liknande. Gemensamt för alla verkar vara att det viktigaste budskapet de vill få fram är att de har det bra nu. Oftast kommer de som kunderna vill ha kontakt med, men ibland kan det vara en helt annan släkting som dyker upp för att berätta något.

Book

Andekontakt - PARsittning

ANDEKONTAKT parsittning (2 personer under samma sittning. Fyll i namn på både person 1 och 2) Att ha kontakt med andar är ett brett begrepp. Generellt är det ett sätt att kunna kontakta och kommunicera med andar i andra dimensioner. Det kan vara avlidna släktingar eller vänner, änglar, andliga guider eller liknande. Gemensamt för alla verkar vara att det viktigaste budskapet de vill få fram är att de har det bra nu. Oftast kommer de som kunden vill ha kontakt med men ibland kan det vara en helt annan släkting som dyker upp för att berätta något.

Book

DISTANS Andekontakt via telefon

Distans Andekontakt via telefon 30 min ANDEKONTAKT - via telefon. Att ha kontakt med andar är ett brett begrepp. Generellt är det ett sätt att kunna kontakta och kommunicera med andar i andra dimensioner. Det kan vara avlidna släktingar eller vänner, änglar, andliga guider eller liknande. Gemensamt för alla verkar vara att det viktigaste budskapet de vill få fram är att de har det bra nu. Oftast kommer de som kunderna vill ha kontakt med, men ibland kan det vara en helt annan släkting som dyker upp för att berätta något.

Book

🙏MEDITATION

🙏MEDITATION enskild

🙏MEDITATION enskild Enskild meditation Bra vid stressrelaterad ohälsa. Meditation hjälper dig att vara i medveten närvaro. Vid regelbunden meditation påverkas hjärnan positivt, den lindrar oro och ångest och ger lugn och ro till kropp och sinne. När kropp och sinne ges möjlighet till återhämtning kan läkning ske, stärker således även immunförsvaret 30-60 minuter

Book

🙏MEDITATION i grupp

🙏MEDITATION i grupp Meditation i liten grupp (max 4 deltagare) Bra vid stressrelaterad ohälsa. Meditation hjälper dig att vara i medveten närvaro. Vid regelbunden meditation påverkas hjärnan positivt, den lindrar oro och ångest och ger lugn och ro till kropp och sinne. När kropp och sinne ges möjlighet till återhämtning kan läkning ske, stärker således även immunförsvaret

Book