Lizzy´s Wellness Center Åsele

Hej och välkommen! Mitt namn är Willy van den Brink och jag...

Read more

Book

Ansiktsbehandling Basic

Hudanalys, ansiktsrengöring, peeling, mask, varm ånga (vapazone) Massage av ansikte, nacke och dekolletage, brynformning, avslutande creme. Efter din behandling får du med dig tips och råd för hur du på bästa sätt tar hand om din hud hemma.

Book

Ansiktsbehandling Deluxe

Hudanalys, ansiktsrengöring, skrubb, mask, varm ånga (vapazone) Massage av ansikte, nacke och dekolletage, brynformning och färg, avslutande creme. Efter din behandling får du tips och råd för hur du på bästa sätt tar hand om din hud hemma.

Book

Ansiktsbehandling Small

Vapozone, rengöring och peeling, mask och kräm.

Book

KAMPANJ Hudanalys

En hudanalys innebär att vi kontrollerar hudens status och vad just din hud behöver för att må som bäst. Just nu får du en GRATIS hudanalys och vill du i samband med ditt besök lägga till en trevlig ansiktsbehandling betalar du endast 450;- (ord pris 650;-) Ansiktsbehandling Basic - Ansiktsrengöring - Skrubb - Ansiktsmask - Massage ansikte & dekolletage - Avslutande creme - Tips och råd för hur du tar hand om huden hemma på bästa sätt

Book

Brynformning

Brynformning

Book

Brynformning + färgning

Formning av bryn samt färg

Book

Fransfärning

Färgning av ögonfransar

Book

Färgning bryn & fransar + brynformning

Formning av bryn samt färgning av både fransar och bryn.

Book

Fotvård Hemma

Fotstatus, uppmjukande fotbad, klippning och slipning av naglar, borttagning av förhårdnader, ev liktorn och nageltrång, fotmassage.

Book

Fotvård medium

Fotbad, nagelklippning, borttagning av förhårdnader, filning av fötter, nagelbandsvård och fotmassage.

Book

Fotvård medium & lackgel

Fotbad, nagelklippning, borttagning av förhårdnader, filning av fötter, nagelbandsvård och massage. Lackning av tånaglar med lackgel

Book

Fotvård medium & lackning

Fotbad, nagelklippning, borttagning av förhårdnader, filning av fötter, nagelbandsvård och fotmassage. Lackning av tånaglar med nagellack.

Book

KAMPANJ Fotkontroll

Under mars och april månad erbjuder vi gratis fotkontroll. Passa på att se över dina fötter och deras behov! Vill du i samband med ditt besök lägga till en fotvårdsbehandling så gör du detta för endast 395;- (ord pris 495;-) - Fotbad - Nagelklippning - Borttagning av förhårdnader - Filning av fötter - Nagelbandsvård - Fotmassage

Book

Barnklippning 0-10 år

Book

Dam & Herr Klippning

Dam & herrklippning

Book

Tvätt, Klippning & Fön

Book

Aromaterapi massage 25 min

Wellnessbehandling - avslappnande aromaterapi massage, en avslappnande massage för den som vill ha en lugn stund för sig själv. Du kan välja mellan våra 3 aromatiska oljor.

Book

Aromaterapi massage 50 min

Wellnessbehandling - avslappnande aromaterapi massage, en avslappnande massage för den som vill ha en lugn stund för sig själv. Du kan välja mellan våra 3 aromatiska oljor.

Book

Massage Helkropp

Finsk djupgående eller klassisk massage anpassad för just dig. En längre massage där varje muskel bearbetas och gör dig mjuk och avslappnad.

Book

Massage Nacke, Axlar & Rygg

Finsk djupgående eller klassisk massage, anpassad för just dig.

Book

Medicinsk fotvård

Fotstatus, uppmjukande fotbad, klippning och slipning av tånaglar, avlägsning av förhårdnader, eventuella liktornar och nageltrång, Behandling avslutas med en skön fotmassage

Book

Medicinsk fotvård torrbehandling

Desinfektion av fötter, kalluslösning och borttagning av förhårdnader, klippning och slipning av naglar. Avslutande fotcreme.

Book

Borttagning av naglar

Borttagning av naglar

Book

Lagning av nagel

Lagning av gelenagel

Book

Manikyr

Filning av naglar, nagelbandsvård och förstärkande lack, handmassage med avslutande creme

Book

Manikyr ink lackgel

Filning av naglar, nagelbandsvård, lackning med lackgel som härdas i UV-lampa, nagelbandsolja och avslutande handcreme.

Book

Manikyr ink parafin bad

Filning av naglar, nagelbandsvård, parafinbad och lackning med förstärkande lack. Handmassage med avslutande creme.

Book

Nagelförlägning

Nagelförlägning med gele. Neutral eller färg

Book

Wellness

Helkroppsinpackning Aloe vera

Aloe vera är känd för sina lugnande och läkande egenskaper. Denna inpackning är närande, har en föryngrande effekt, mjukar upp och återupplivar huden. Denna inpackning är också perfekt för hud med psoriasis, eksem och allergier. Inpackningen innehåller även kokosolja, sheasmör, olivolja,

Book

Helkroppsinpackning Cleopatra

En återfuktande och närande inpackning för normal till torr hud. De närande oljorna, vitaminerna och mineralerna som inpackningen innehåller ger huden allt den behöver för en mjuk och fräsch känsla.

Book

Helkroppspeeling & inpackning

Exfolierande helkroppspeeling (neutral eller eucalyptus) följd av en återfuktande och närande inpackning. Du kan välja mellan Aloe vera-inpackning eller Cleopatra-inpackning (+50;-)

Book

Helkroppspeeling & massage

Exfolierande kroppspeeling följd av en avslappnande eller djupgående massage.

Book

Peeling helkropp

Book

Wellness dag

Unna dig en dag för bara dig! Vi bjuder på kaffe och fika. Du får välja två behandlingar á 50 minuter. För att vi ska kunna planera din dag, kontakta salongen i förväg och meddela vilka behandlingar du önskar.

Book

Wellness dag för 2

Unna dig en dag för bara dig och en vän! Vi bjuder på kaffe och fika. Ni får välja två behandlingar per person á 50 minuter. För att vi ska kunna planera din dag, kontakta salongen i förväg och meddela vilka behandlingar ni önskar.

Book

Wellness weekend

För 2 personer. Kom och övernatta en natt i våra fina stugor, incheckning kl 15, utcheckning kl 12. Frukost i vårat coffee house. I priset ingår aromaterapi massage eller ansiktsbehandling för er båda. Tid för er behandling bokas vid ankomst.

Book

Wellnessbehandling Dubbel

Utförs av en behandlare. Aromaskrubb helkropp, inpackning med creme som sedan masseras in i huden. Medan du får din behandling får din partner/kompis vänta med kaffe eller té samt fika.

Book

Wellnessbehandling Enkel

Aromaskrubb helkropp, inpackning med creme som sedan masseras in i huden. Helkroppsmassage.

Book

Wellnessbehandling Helkropp & Ansikte

Helkroppsmassage samt ansiktsbehandling med rengöring, skrubb, mask, massage och avslutande creme.

Book

Workshop

Workshop ansiktsvård

Workshop hudvård Världen av hudvård kan upplevad som en djungel. Vilka produkter är bäst? Vad behöver min hud? Vilken hudtyp har jag? Vad som är rätt hudvård för ansiktet är olika för alla och det är inte alltid så enkelt att hitta rätt. Därför erbjuder vi en hudvårdsworkshop där vi tillsammans kan gå igenom alla dessa frågor och hitta den rätta hudvårdsrutinen för dig! 3-6 personer Upplägg; - Tillsammans undersöker vi vilken hudtyp du har - Vi presenterar de produkter vi användes oss av och tar fram de du ska använda under vår workshop. - Sedan går vi igenom hur du rengör huden - Efter detta får ni lära er hur man bäst exfolierar huden - Vi lägger en ansiktsmask som får dra in i huden medan vi serverar dryck. - Avslutas med dagcreme. Till vår hjälp har vi produkter från Ginkel's skincare som också är de produkter som vi använder vid ansiktsbehandlingar i vår salong. Dessa finns att köpa med i en smart homebox som innehåller de produkterna som just du behöver. Vi bjuder på kaffe, te eller kall dryck Workshop - 100;- / person 100;- återfås vid köp av hudvårdsprodukter för hemmabruk

Book