Lillla Massagestugan

Bokningsbara tider finns i kalendern, främst helger men även...

Read more

Book

Massage

Hostone Massage 80 min

Massage som genomförs med varma lavastenar som följer meridianers olika riktningar. De varma stenarna placeras på så kallade akupunkturpunkter.

Book

Hotstone Massage 60 min

Massage som genomförs med varma lavastenar som följer meridianers olika riktningar. De varma stenarna placeras på så kallade akupunkturpunkter.

Book

Taktil terapi

Taktilterapi är en djupavslappnande helkroppsbehandling. Jag arbetar med huden som sinnnesorgan med lugna mjuka strykningar över hela kroppen. Behandlingen är mycket mjuk och behaglig och passar alla.

Book

Bambumassage

Bambumassage är en djupgående behandling för att mjuka upp stela leder och muskler. Med hjälp av bambupinnarna kommer man djupare in i muskulaturen och får loss spänningar i hela kroppen.

Book

Koppningsmassage

Koppning är en alternativmedicinsk metod där vakuum används för att öka cirkulationen i hud och bindväv. Vakuum skapas under huden genom att huden lyfts uppåt med hjälp av en plastkoppa. Detta medför att det skapas ett mellanrum mellan hudlagren och att cirkulationen i huden ökar. Koppningsmassage är tre gånger effektivare än massage. Det ger hälsosam cirkulation, mjukar upp bindväv och muskler vilket medför smärtlindring och bättre rörlighet i muskler och leder. Det har även en utrensande effekt av slaggprodukter och överskottsvätska samt reducerar celluliter. Vid cellulitbehandling används Maria Åkerbergs Body & Massage Oil Anticellulite med eteriska oljor från Citron, Lavendel, Rosmarin, Grapefrukt samt Enbär ger en kroppsolja med frisk doft som förebygger och motverkar celluliter.

Book

Övrigt

Lyxig fotspa

Behandlingen inleds med ett varmt avkopplande fotbad som är rengörande och mjukgörande, därefter en skön peeling med saltskrubb, varpå fötterna får en lerinpackning med varma handdukar.

Book

Back On Track

Topp-till-tå-behandling med uppiggande effekt, produkter från MARIA ÅKERBERG. Nyskapande peeling med uppiggande och energigivande effekt. Behandlingen ger förbättrad blodcirkulation och lymfcirkulation. Helkroppspeeling med papayaenzymer som luckrar upp huden så att fukten kan gå in i huden ordentligt. Papaya Peeling blandas med Body Lotion Energy så att det samverkar som en fuktinpackning och du packas in i handdukar. Medan fuktpeelingen verkar så görs en fuktboost i ansiktet, skalpmassage och ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en uppiggande och fuktinkapslande rubbing med bodybalm.

Book

Ekologisk friskvårdande ansiktsbehandling - MARIA ÅKERBERG BOOST

Ekologisk ansiktsbehandling 60 minuter. Inkluderar ansikte och dekolletage. Rengöring peeling och vårdande ansiktsmask, lång skön och välgörande massage. Avslutas med vårdande kräm. Allt med produkter från Maria Åkerberg.

Book

Pure Cell Treatment

En ansiktsbehandling med levande stamceller från växtriket! ​ ​Vår världsunika behandling Pure Cell Treatment tar vara på växtens mest aktiva antioxidanter och sätter igång en unik uppbyggnad av huden genom att tillföra näring på nivåer som inte har varit möjliga tidigare. Samtidigt aktiveras hudens egna antioxidativa gener vilket ger den ny kraft att reparera sig själv. Resultat är hud med en omedelbar vitalitet och lyster som är långsiktigt uppbyggd på djupet. Behandlingen passar alla hudtyper, men tack vare dess uppbyggande, högaktiverande egenskaper blir resultat mest synligt på mogen hud. ​ ​Det här händer med din hud: • Omedelbar lyster • Ökad cellförnyelse • Egna hudceller blir mer motståndskraftiga • Ökat skydd mot fria radikaler • Kollagenproduktionen stimuleras • Hudens skyddande syramantel byggs upp • Reparationssystemet i huden påskyndas • Ökad vitalitet och spänst • Långsiktigt återuppbyggd hud ​

Book

Recovery Treatment

Helkroppsbehandling Peeling, och avslappningsmassage med produkter från MARIA ÅKERBERG, vit choklad och vanilj. Ansiktskur med massage som tillför fukt och lugnar.

Book