Kettilsås skidanläggning

Skidanläggning utanför småländska Vetlanda. Här kan du boka...

Read more

Book

Skidlektion 2024

Privatlektion 1 person

Privatlektion för en person. Vi ser till att du utvecklas under timman som vi har tillsammans. Samling sker utanför Skidboden i Kettilsås. Önskar ni hyra utrustning går det göra i bokningsdetaljerna.

Book

Grupplektion 2 personer

Privatlektion för två personer. Vi ser till att du utvecklas under timman som vi har tillsammans. Samling sker utanför Skidboden i Kettilsås. När du bokar en grupplektion ser vi att eleverna är i liknande nivå på åkningen. Detta för att det skall bli en bra upplevelse på lektionen. Önskar ni hyra utrustning går det göra i bokningsdetaljerna.

Book

Grupplektion 3 personer

Privatlektion för tre personer. Vi ser till att du utvecklas under timman som vi har tillsammans. Samling sker utanför Skidboden i Kettilsås. När du bokar en grupplektion ser vi att eleverna är i liknande nivå på åkningen. Detta för att det skall bli en bra upplevelse på lektionen. Önskar ni hyra utrustning går det göra i bokningsdetaljerna.

Book

Grupplektion 4 personer

Privatlektion för fyra personer. Vi ser till att du utvecklas under timman som vi har tillsammans. Samling sker utanför Skidboden i Kettilsås. När du bokar en grupplektion ser vi att eleverna är i liknande nivå på åkningen. Detta för att det skall bli en bra upplevelse på lektionen. Önskar ni hyra utrustning går det göra i bokningsdetaljerna.

Book